FIV in Ungaria 32
Raspunsuri - Pagina 7
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by popica_78
Buna fetelor,
Crisis, de ce tre sa le faci inainte pe toate? De condus prin ungaria e mult mai fain decat prin romanica (desi nu la fel de palpitant ;) ) De condus prin tara eu conduc si acum, la party-uri inca ma duc, tot ce fac diferit e ca ma feresc de tigara si de incaperile cu fum, dansez un pic mai putin si mai cu grija, si alcool - doar in trim 2 am baut un pahar de vin. Eu tot zic ca mai repet experienta, dar nu mi se da...desi Zadori a spus ca vin rosu de calitate pot sa beau....Doar de patnat nu patinez :D poate pentru ca nu o faceam nici inainte :D
Cat despre mine, ieri am simtit prima data bebele!!!!!!Racita fiind, stateam acasa in pat, cand am simtit clar cum mi-a tras una, chiar langa buric, de am tresarit! Apoi inca o data! Si m-a apucat un plans cu sughituri, desi sunt oricve numai emotiva nu, si uite asa cred ca l-am potolit pe bb...pana acum erau tresariri usoare de ma tot intrebam oare e, oare nu e, dar acum stiu sigur ca a fost!! Ceea ce va doresc si voua!
Nu stiu sigur daca am inteles bine ca am citit in viteza, dar daca se planuieste o intalnire in timisoara, ma inscriu si eu de ma primiti! mi-ar placea sa va cunosc, sau sa va reintalnesc pe cele cunoscute la Szeged ;-) daca ajungeti in zona...
Si daca n-am inteles bine, atunci considerati asta o propunere de discutie pentur o intalnire, ca vad ca suntem destule de pe aici,plus sunt multe care tranziteaza, ce ziceti?
Pupici la toate fetele!
Crista
[b]Popicooooooo ce ma bucur ca ne-ai scris! Si felicitari pentru suturi! Eu de la inceputul lui martie o sa fiu in zona ca stau iar la Szeged si vreau sa ma tot intalnesc cu fetele din zona. Sa fi sigura ca te sun sa ne vedem. Stiu ca pot face si la Szeged si dupa anumite lucruri, dar asta numai daca o sa am o sarcina fara nici o problema. Eu nu am stare deloc si pentru mine perioada aia de stat in pat este criminala. Si numai cand ma gandesc la ea mi se face un dor de duca.......
plangacioasa!www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
carmen11769 spune:
Buna fetelor, hai ca sun bagata in ceata de nu ma mai vad,am vrut sa scriu mai devreme la FIV 32 si m-am dus pe chat, am scris.........am scris.....dar nu ma intrebati unde s-au dus mesajele mele
, asa ca ma intreb daca nu trebuie s-o iau de la capat.Nici acum nu sunt sigura pe ceea ce fac asa ca.......Va spuneam in mesajele trecute ca sunteti nemaipomenite in lupta voastra de a avea un bebe,apreciez taria voastra si s-o tineti tot asa pana va atingeti telul.
Eu sunt noua pe aici, de fapt forumul l-am descoperit cu ceva timp in urma, dar nu am scris, va citeam ca pe un roman foarte interesant.
La inceput e adevarat citeam haotic, treceam de la FIV1 la FIV20 , de la FIV15 la FIV30 si nu prea retineam nume , detalii,nu urmaream povestea fiecariua,pana am realizat care e treaba si am luat-o cu inceputul dar chiar si asa inca e o ceata in capushorul meu, dar cel mai important ca unele din voi in final au reusit sa-si tina in brate ingerashul dorit iar celelalte au toate sansele din lume sunt sigura.Va doresc sa va impliniti visul
si sa tineti in final in brate baby mult dorit
carmen11769 spune:
hai ca vad ca merge sau cel putin asa zic eu ca merge![]()
asa ca-i dau inainte, sper sa nu gresesc.
De-abia am venit si strig dupa help.......
Vreau sa fac o programare la Dr Zadori si sunt un pic incurcata,chiar pot spune intr-un impas.
I-am trimis un e-mail Dr. Zadori si mi-a raspuns foarte amabil ca ma roaga sa sun la clinica pt programare pentru ca e foarte ocupat zilele acestea si mi-a dat un nr de telefon 36 62 423623, a mai spus ceva de genul ca daca data programarii e prea indepartata sa-i trimit un e-amil din nou si daca cineva se razgandeste si nu mai vine ma poate chema mai devreme.Durerea mea care este? Dca sun la clinica cum ma inteleg cu cea de la receptie?Eu vorbesc fluent engleza dar cum ma inteleg cei de acolo de la receptie?
Ce sa fac?
![]()
![]()
ca nu stiu o boaba ungureste.Credeti ca daca as cere ajutorul unei din voi care merge la Szeged curand.......m-ati ajuta cu o programare? ca sunt tare suparata si nu intrevad nici o alta solutie, nu ma mai gandesc si la faptul ca dupa cate am citit aici s-a ajuns cu programarile pana prin martie la sfarsit....un alt motiv de disperare.
Voi ce credeti despre mesajul trimis de Dr.? Credeti ca e un refuz politicos de a mai lua un caz nou? Stiu ca e foarte ocupat si de aceea ma gandesc si la varianta asta, dar oricum eu sunt o persoana foarte hotarata de fel chiar as putea spune incapatanata si cand imi propun ceva in general nu ma las......dar totusi.....
Please, ajutati-ma cu un raspuns
Liana30 spune:
de la mihaaa citire..ea nu poate sa posteze..
di emotii![]()
,,,,"Salut toate fetele si sa stiti ca dimineata v-am mai scris 2 mesaje dar nu au intrat.,Zadori a zis sa fac Bhcg-ul luni dar cum nu vreau sa va tin in stres nici pe voi nici pe mine dimineata am facut un test din urina si a iesit clar negativ, m-am uitat la el cateva minute si era decat o liniuta, nu l-am aruncat si mai tarziu m-am uitat iara si se vedea foarte putin inca o liniuta, da putin de tot abia se vedea la lumina zilei. Maine o sa mai fac altul ca de asta nu stiu ce sa zic,m-am gandit ca o mai fi ramas ceva de la ovitrelul pe care l-am facut pe data de 23 la ora 24 desi Crisis si Liana ,le multumesc si le
,au zis ca nu are cum.
Va tin la curent si astept opiniile voastre sincere, va
pe toate ,,,,,"
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
Liana30 spune:
io zic ca estiiiiii!!!!!!!!!!!
am zis!!am zis!!![]()
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
internet spune:
Miha si eu zic ca esti 

maine ne rugam pt tine 
Esti acasa sau la lucru? maine nu pot sa te vizitez pt ca plec la Tm dar saptamana viitoare promit ca trecem sa vedem viitoarea mamicuta.

Leny e f bine sa faci pauza inte IA si FIV. Timpul trece repede, pana in 6 martie nu e chiar asa de mult.Te pupam
Pusilina cam repede le iasa dinti la fetitele tale, la Daria dupa 8 luni au iesit. Va pupam 

Va pupam pe toate 
cornelianeli spune:
mihaaaaaa si eu zic ca esti 

te pup
miha3 nu ai stare?
ia stai tu cumintica pana pe 13 ca nu mai e asa mult,testul de urina uneori iese uneori nu,depinde cat de repede secreti betahcg-ul
vezi ca s-a dat startul la gravidute la szeged.....tu urmezi 
daniela , andicu, pussi
mamicile obosite
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
simona.lali spune:
Dragele mele,
Eu va citesc de foarte mult timp si mi-ati fost de un real folos in toata aceasta perioada grea pt mine si va multumesc mult.
Acum as avea nevoie de putin ajutor. Imi poate cineva recomanda o pensiune unde sa stam in Szeged ca nu ma prea descurc singura pe net si nu prea stiu sa caut multe chestii? As vrea sa stiu daca exista un loc decent si nu foarte scump unde sa putem sta dupa embrio transfer. Va multumesc si va pup pe toate fetele fara exceptie.
Cu mult drag Simona
carmen11769 spune:
imi cer scuzede greseala facuta anterior, am vrut sa spun .....visul de a deveni
si de fapt am scris....visul de a deveni
, sorry.....dar pana la urma urmei daca suntem
nu ne suparam sa fim si un pic 
crisis81 spune:
Miha2004 iti scriu si aici ce ti-am zis si la telefon: Felicitari! Sarcina usora, la termen si bebe sanatos!
si nu te mai stresa degeaba! Stiu ca tie- frica sa visezi, dar deja visul a devenit realitate!
Andicu sa citesti la subiectul de CT. Poate ai timp si treci si tu sa ne vezi.
De asemeni Cornelia si Ioana, daca vreti sa veniti va astept. La ora 17 la mine.
Alooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! Somerelor unde sunteti?

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...