Ce marci folositi ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Xio, cred ca depinde sa te si uiti putin la materiale si atunci poate se pastreaza cat de cat si sunt ok.
Cred ca eu sunt inversul tau putin, Petaluda :) De exemplu, am o rochie clasica de zi de la Victoria's Secret comandata prin noiembrie si saracuta nu stiu daca am imbracat-o de 3 ori pana acum. Pur si simplu nu i-a venit randul. Eu sunt si putin maniaca atunci cand vine vorba de cumparaturi. Oriunde merg, in orice oras, tara nu ma las pana nu imi gasesc ceva de imbracat. Ca sa nu mai vorbesc de plecarile speciale pentru cumparaturi. Si atunci, poate ca de asta nu am simtit neaparat ca s-ar strica hainele repede. Cred ca mai degraba ma incadrez in tiparul prieteni tale. De nebuna ce sunt :P
Cat despre Zara, doar daca ne gandim ca avem un sigur magazin in tot Bucurestiul iar la Viena spre exemplu (nu vorbesc de Barcelona) am intrat eu in cel putin 4 magazine Zara. Cu reduceri adevarate de 70%. Am luat pantofi din piele la 15 euro.
Si atunci, magazinele de la nivelul asta, in Romania, sunt considerate magazine de lux. Si eu am cumparat pantaloni Mango la un suprapret si am iesit o singura data cu ei din casa s-au scamosat si arata de nici in casa nu imi vine sa ii port. Dar inca mai cumpar de la Mango pentru ca nu am posibilitatea sa cumpar altceva.
Oricum, eu sunt tare curioasa de altceva. Anul asta vin Bershka, H&M si Gap in Romania. Oare ce preturi vor practica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Carrye, acum cand imi explici pasiunea ta pentru moda ma gandesc la personajul lui Carrye din totul despre sex, care are aceeasi pasiune. Oare de asta ti-ai ales acest nickname ?
si eu am o rochita in sifonier, mai de ocazie, pe care am cumparat-o ca era superba, si sta de luni bune in sifonier, nu am avut o ocazie sa o port. Acum stau in cumpana daca sa o pastrez asa pentru un eveniment ceva ( si nu o sa stau atunci sa ma intreb ce sa port ) sau daca sa o modific un pic si sa o transform in rochie de zi pentru vara.

Nu stiam ca urmeaza sa vina aceste marci si in Ro, imi pare tare bine. sper sa fie la nistre peturi abordabile, sau cel putin la contravaloarea preturilor din afara.

chiar ma intreb cum se face ca sunt mai scumpe, ca doar suntem membri UE, nu mai sunt taxe la import ca sa justifice un adaos la pret. In plus ma gandesc eu ca daca ar fi preturile mai mici ar cumpara mai multa lume si ar iesi cu un profit mai mare, dar asa zau ca e mai convenabil sa pleci in afara sa iti faci cumparaturile ( si in acelasi timp mai vizitezi si alte locuri .

Kenvelo...cred ca a fost printre primele magazine de acest gen din Ro si imi aduc aminte ca la inceput toata lumea era innebunita dupa el. Dupa aia s-a cam dus farmecul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns White Pisana spune:

Mie imi plac Etam, H&M, Zara (e drept ca nu tot ce au ci doar anumite piese care mi se pare mie sa se potrivesc stilului meu).

Dar magazinul dupa care sunt absolut innebunita este 1.2.3 (fetele din Belgia, Franta, Luxemburg, Germania probabil il cunosc). Mie modelele lor imi vin ca turnate, materialele si croiala mi se par absolut fabuloase...E drept ca pretul intreg al hainelor si accesoriilor mi se pare cam piperat dar la solduri reducerile sunt ff mari (ajung si pana la 70% off din prima saptamana) si atunci chiar merita sa cumperi. Eu de exemplu am reusit sa imi iau o bluza dintr-o matase ff fina crem cu numai 19 euro.

Mi se pare f usor sa gasesc la ei si haine stil office dar si piese extrem de feminine, pentru vara sau petreceri. Si, asa cum au spus si alte fete inainte, la hainele lor finisajele sunt splendide, se vede ca au anume standarde de calitate.

Pentru cine e curioasa poate sa arunce un ochi pe site-ul lor: http://www.1-2-3.fr/# desi acum abia au bagat noua colectie si nu sunt ff multe modele prezentate pe site. De ex dc se intra pe site-ul Belgique sau France, in partea stanga click pe Collections - Themes phares sau Le dressing.

Sper sa nu se considere reclama...

Mergi la inceput

:) Sex and the City este serialul meu preferat! Si cum iubitul meu are ceva reticente vis-a vis de numele meu pe net, a trebuit sa am un nickname. Si prima data la ea m-am gandit, l-am schimbat din Carrie in Carrye si gata.
white Pisana, foarte frumoase hainele, doar ca nu prea am unde le purta. Nu au si shopping online? Ca de curand am ramas cu buza umflata crezand ca cei de la H&M livreaza si in afara tarii. Ei au magazin online. Si din pacate doar celor din Austria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si mie imi place mult 1.2.3., dar si unele colectii de la Zara (incepand cu anul trecut am observat ca s-a schimbat ceva in bine la Zara, inainte nu-mi placea aproape deloc). Si la etam si promod mai casesc ici-colo cate ceva potrivit stilului meu. Mai e Naf-naf, iar la pantofi imi place mult Bata. In Romania... prea putin... prefer sa fac "aprovizionare" cand merg in strainatate (de ex, la outleturile de la Budapesta sau in Franta.la noi mai gasesc cate ceva la Steilmann, dar preturile sunt absolut disproportionate fata de calitate si fata de orice pretentii. Asa ca... din pacate mai e cale lunga pana o sa putem cumpara si la noi in aceleasi conditii ca la Viena, Paris sau Barcelona ... Si eu nu sunt o persoana care pune mare pret pe firma (in sensul ca am incercat de multe ori si produse Quelle care mi-au placut sau altele de acelasi gen), in schimb nu dau banii pe turcisme si chinezisme, dar nu din snobism ci pt ca pur si simplu sunt bani aruncati. A, era sa uit: pt tricouri si alte haine mai casual, imi plac mult Esprit si s.Oliver, iar pt. jeansi, Wrangler.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carrye

:) Sex and the City este serialul meu preferat! Si cum iubitul meu are ceva reticente vis-a vis de numele meu pe net, a trebuit sa am un nickname. Si prima data la ea m-am gandit, l-am schimbat din Carrie in Carrye si gata.
white Pisana, foarte frumoase hainele, doar ca nu prea am unde le purta. Nu au si shopping online? Ca de curand am ramas cu buza umflata crezand ca cei de la H&M livreaza si in afara tarii. Ei au magazin online. Si din pacate doar celor din Austria.

Nu stiu daca au shopping online, dar la ei eu nu as sfatui pe nimeni sa cumpere fara sa probeze inainte pentru ca mie mi se par putin haotice masurile. De exemplu traditional eu port 38-40 dar de la ei am cumparat modele 36 sau chiar 34!!!

Dar daca ai planificata o excursie la in Franta sau Belgia de exemplu poti profita sa intri intr-unul din magazinele lor. Si te asigur ca au si ff multe modele...hm! mult mai casual decat ce e prezentat pe site! Ma rog, pe pagina lor de web modelele intra mai greu...

Mergi la inceput

Am retinut, multumesc frumos. Eu port 36 dar la fel, am luat si 34 de la H&M de exemplu. Sper sa ajung anul asta in Paris si cu siguranta o sa am in vedere acest magazin. Nu de alta, dar deja fac alergie la Mang, Zara si H&M cat de curand. Mi-as dori sa incerc si altceva, din pacate insa, la noi, putin probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Ce subiect lush,ma bag si eu!Marca este importanta in masura in care iti ofera acea calitate pe care nu o vei gasi nicaieri altundeva.Nu mai stiu cine zicea aici ca un trench Burberry este "nemuritor"-subscriu.La aceeasi categorie intra si o geanta Vuitton,o Prada,un outfit Armani,un sirag de perle,etc.Sunt clasice nemuritoare pentru care,zic eu,merita sa dam o gaura in buget din cand in cand:-)By the way,Vuitton deschide in primavara la Marriot pentru interesate.

Mergi la inceput

Cu placere Carrye! La Paris sunt oricum mult mai multe magazine 1.2.3 decat la Bruxelles (le poti gasi adresele pe site) si produsele sunt putin mai ieftine decat in Belgia.

O alta chestie care imi place pe site-ul lor este functia prin care iti combina diferite tinute folosind evident modelele pe care le au: e ca si cum ai avea un stilist personal! In perioada sarbatorilor aveau niste modele atat de frumoase si era absolut fascinant sa "incerc" in felul asta tot soiul de combinatii...poate si pentru ca eu sufar de lipsa de imaginatie!

In materie de genti sunt indragostita de Longchamp: www.longchamp.com Mi se pare ca au o calitate ff buna, mi se potrivesc ca stil si oricum, chiar daca sunt scumpe, sunt mai accesibile decat numele "mari" (Vuitton, Prada etc) Si eu mai am o fixatie: nu imi plac produsele pe care scrie mare numele marcii: de ex multe din modelele Prada. Nu stiu daca e simptomul vulpea si strugurii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Hehehe White P,Prada ca Prada ca are logo mic dar D&G?OUCH!

Mergi la inceput