Ce marci folositi ?
Raspunsuri - Pagina 5
White Pisana spune:
quote:
Originally posted by dooku3
Hehehe White P,Prada ca Prada ca are logo mic dar D&G?OUCH!

tanima_i2002 spune:
[/quote]
Pai H&M e o firma de calitate medie spre proasta, de altfel si preturile produselor sunt foarte mici. La inceput si eu imi tot cumparam haine de la ei pentru-ca ofera modele foarte in pas cu moda si la preturi foarte mici, insa dupa ce am vazut cat de repede se deterioreaza am constatat ca defapt nu era nici o economie.
Am remarcat totusi ca hainele de la H&M pentru copii sunt mai bine facute, si acum au o colectie din bumbac bio despre care am auzit doar vorbe de lauda.[/quote]
Eu chiar de la copii am cumparat, ca la dimensiunile mele ma mai incadrez la pustoaice de 14-16 ani.
Apropos, e facut in Cambodgia.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
cait spune:
Eu imbarcamintea o iau de Mango, Etam, Zara din cand in cand pentru ca, colectia lor nu prea este pentru gusturile mele, Pimkie si Jennifer pentru imbracamintea pe care vreau sa o port doar un sezon pentra nu prea sunt de calitate.In rest daca gasesc ceva ce-mi place in magazinele de cartier si nu sunt prea scumpe imi cumpar, macar s ale port un sezon , pe urma le inlocuiesc.
Ca tot vorbeati de H&M eu am cumparat o singura data o pereche d epantofi cu care nu pot merge ca ma rod de mor..macar nu am platit prea scump.
In rest la genti mi-am luat si eu o data in viata una Dior si una Vuitton pe care le port..bine nu am ales modelele cele mai scumpe ca mi se pare aiurea sa platesc atata pentru o geanta.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
petaluda spune:
White Pisana, cred ca ne potrivim la gusturi, cel putin doua puncte le avem in comun: 1.2.3 si Longchamp.
De la 1.2.3 am o rochita superba neagra, stil charleston ani 20 cu care fac furori de fiecare data, iar de la Longchamp am cateva pliaje ( mai ales cele masura Large sunt ideale pentru o escapada in week-end )o geanta mai mare neagra clasica, ce se poarta in mana, pentru birou, si inca una tabac, mai sport, tot din piele pe care am cumparat-o la solduri la o patrime din pret, si tot la solduri cu doar 25 de euro, o poseta stil bagheta ( fara maner ) , din material inflorat si piele , tare frumoasa pentru vara.
Fetelor, marci de pantofi frumosi cunoasteti ? Caut ceva mai diferit dar de toata ziua, si eventual cu un toc ceva, niste peep-toe mai trazniti...ceva de genul asta.
Xio, daca imi aduc bine aminte ai postat o data pe DC niste poze cu colectia ta de pantofi si mi-au placut tare mult. Tu ce mai porti?
XIO spune:
Eu pantofii ii cumpar de ... dincolo. Mai exact de la cei care "aduc" de dincolo. Nu ma intereseaza cum , dar ii aduc![]()
Am vreo 10 perechi si din Canada si America , si pt. ca la noi ce gasesti in agazinele mari la 1 milion gasesti si in bazar , dar la 250 de mii , ma plimb saptamanal de placere prin magazine si cand vad ceva fain care sa merite iau ![]()
Mai cumpar de a magazinele de prezentare care fac pt. export.....
Chiar acum mi-am lua niste pantofi de lac care imi plac la nebunie de la un magazin foarte no name , ca sa zic asa , unde gasesti in mare doar chinezisme...astia erau singurii ok.
45 de lei au fost![]()
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
amyarabella spune:
Mai fetelor ma bucur ca va placce subiectul !!!1
Dar eu nu ma refeream neeaparat la ce ziceti voi ,adica voi ati amestecat si ati dat totul la un loc.
Ce v-am povestit eu se petrecea in parc ,deci in principiu eu vb de cum va inbracti asa de zi cu zi.
Dupa parerea mea pantofii si gentile intra la alta categorie
si hainutele de copii clar alta
,ca si cele pt barbati.
Asadar pt copii C & A ,GAP ,Benetton ,H& M ,Esprit ,disney si no name de caliatae sa fie si haioase si mai nou cu sponge boob
.
Apoi GENTI ...ooo clar pe locul 1 este Vuitton apoi burberry si dior in ordinea preferintelor doar ca in parc port ruxac no name
sau nike...
Pantofi sport nike ,esprit ,adidas , iar eleganti,cizme etc. nu ma intereseaza numele atata timp cat sunt comozi si imi plac !
Dar eu va intrebam cum alegeti firma prima si apoi restu ? adica te duci direct la Gap sa zicem sau colizi peste tot si iei de unde iti place, eu asa fac ! Voi?
Ce ziceati voi despre H&M este relativ corect adica au si haine de buna caliatae si de proasta caliate ,dar au preturi accesibile si pt copii mici cum e al meu nici nu am nevoie sa fie de durata pt ca mai mult de o luna nu ii vin oricum...![]()
Mai zicea cineva de romani si de romania ca sunt saraci ...si totusi in romania se pune cel mai mare pret pe cum esti inbracat (in buc sigur) si de la ce firma...
Ceva firme noi in europa ? Ca din America nu prea am cum sa ajung
din pacate ....
mami Amy si bebe Stefan
amyarabella spune:
Am uitat pe primul loc la genti era Hermes doar ca este inca la statutul de dorinta ,cand voi achizitiona una o bag la categoria preferinte
.
mami Amy si bebe Stefan
cafera spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Eu la urmatoarea intilnire cu prietena mi-as lua o haina obisnuita (adica nu de firma) si i-as spune ca e cumparata de la Armani (de exemplu), numai asa ca s-o vad cum isi da in petec.Cred ca as muri de ris...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Esti dulce. Cred ca La intalnire v-om fi amandoua in "Armani"...hi, hi, hi
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
Sussy spune:
Calitatea H&M lasa mult de dorit,materialele si finisajele sint jalnice , in opinia mea .
Cel mai mult imi cumpar haine Carhartt,Blackbear,North Face, tricouri de serie mica cu text/modele deosebite de prin magazine no name sau simple fara model.
Genti nu port asa ca am scapat de o cheltuiala in plus
Marca nu conteaza pt. mine in sensul ca e trendy si am cu ce ma lauda , conteaza pt. produsele de calitate care tin mult mai mult decit un H&M, new yorker etc.
Androix spune:
quote:
Originally posted by amyarabella
Am uitat pe primul loc la genti era Hermes doar ca este inca la statutul de dorinta ,cand voi achizitiona una o bag la categoria preferinte.
mami Amy si bebe Stefan
Eu am alta curiozitate: de ce vrei sa-ti achizitionezi o geanta hermes?
Sacosa asta ar fi facut furori pe vremea impuscatului
si e ieftina rau, da e hermes Andreea mama de Filip si Georgia