Mamici de septembrie-octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ioana10 spune:
Fara intentia de a ma baga ca musca-n lapte, maryb cred ca e momentul ca acest subiect sa inceteze...cu atat mai mult cu cat si printre noi se regasesc fete care poate au pierdut o sarcina (eu una ma numar printre ele) si stim ce inseamna sa treci prin asa ceva si care in momentul de fata asteptam cu sufletul la gura sa treaca cel putin primele 3 luni sa fim sigure ca totul e ok.
Si crede-ma nu e asa usor sa fii cu teama in suflet...in concluzie fiecare avem problemele si supararile si temerile noastre.
Dar tocmai de asta ne aflam aici...sa fim impreuna, sa ne impartasim din experiente si sa ascultam de sfaturile celor care poate au trecut prin situatii mai grele decat noi.
Sincer nu cred ca face bine nimanui continuarea acestui subiect.
Deci cu tot respectul, va rog sa revenim la subiecte care ne fac sa ne simtim bine impreuna si care ne mai descretesc fruntile....si sa lasam deoparte cuvintele care se pot interpreta in mai multe feluri.
Sper ca nu v-am plictisit cu prelegerea mea......va doresc o zi frumoasa in continuare....
Annisia spune:
Sper ca gravidutele de sept-oct a ne priveasca cu mult umor si sa ne ierte ca ne-am bagat cu bocancii in frantura lor de fericire.
Maryb, sunt un om atat de vertical, cum poate nu ti-a fost dat de mult sa vezi. Inchipuieste-ti ca nu mi-as fi permis sa postez in necunostinta de cauza, motiv pentru care te rog sa-ti stergi mesajele copiate de la aspirante. Le cunosc prea bine. Ceea ce nu observi tu, este faptul ca ea a raspuns unei alte persoane. Deeeeci, nu avea cum sa inceapa ea cearta... Mai mult decat atat, sunt convinsa ca nu a vrut raul nimanui biata Codruta. Era pur si simplu revoltata de modul in care se punea problema. Adica daca ea "si-a vazut sacii in caruta", ea si alte fete, acum sunt dusmanul aspirantelor? Ele nu mai au voie sa aiba opinii? Inainte ii ascultati sfaturile cu placere si acum, brusc, ele nu mai sunt pertinente pentru ca nu va mai poate intelege din noua postura? Ar trebui sa isi ceara scuze de la fete in fiecare zi pentru ca ea a reusit sa ramana insarcinata si ele nu? Haide mai... Este acelasi om, poate cu mult mai bun si mult mai fericit. Sarcina nu poate sa faca dintr-un om bun, unul rau... E imposibil!
Va rog frumos sa nu spulberati linistea acestor fete. Am fost de curand insarcinata si stiu prin ce emotii trec gravidutele noastre dragi. Se strang in sufletul lor atatea sentimente de dragoste, teama, curiozitate, nerabdare incat nu mai au nevoie de un stres in plus. Daca vreti sa mai discutati pe acesasta tema, cred ca civilizat ar fi sa faceti un subiect "de dat cu capul", pentru ca aici discutia este off topic... Pup fetele!
Micul Yannis creste mare
maryb spune:
ioana, eu am incheiat subiectul....si eu ma numar printre persoanele care abia am pierdut o sarcina....
codruta, fetita...nu am nevoie sa beau nimic ca sa ma racoresc....in schimb tu se pare ca nu ai inteles nimic.
maryb
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by oanasm
ancutzooo !!!! ce mai faceti voi!? va !!!!
Oana
10+
o noua viata
Oana deja 10 saptamani!!!!!Tot inainte pana la 40 si odisee frumoasa....
Noi suntem bine,crestem ,ieri am facut 3 luni si deja incepem sa facem diverse lucruri...tinem singure biberonul...ne frecam la ochii de somn si tot asa.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
dyanira spune:
Mi-am schimbat si eu semnatura.Ieri am implinit 10 saptamani deci am intrat in a 11-a.As vrea sa zic ce repede trece timpul dar nu e chiar asa usor.Claudinna starile descrise de tine mi se potrivesc ca o manusa.Sper sa treaca cat mai repede pentru ca sunt tare neplacute.Si eu ma simt bine doar cand dorm si dimineata de pe la pranz ma apuca starea de rau si nu mai imi trece cu nimic pana seara.
Spuneti-mi va rog ce stiti despre masurarea pliului nucal?Eu ma programare la medic la 12 saptamani dar nu mi-a zis nimic de asa ceva.Sa il intreb eu oare?
Cu psihicul stau prost datorita celor intamplate cu tatal meu dar incerc sa fiu tare.
Diana
10+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Saru` mana mult, Ancuta! Deci, ramanem la cartofi!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
Baga cartofi si din cand in cand cate un paracetamol,dar nu sinus
poze
povestea nasterii
Codruta27 spune:
Paracetamol si no spa, avem voie! Confirmat din mai multe surse! De doua ori am patit-o cu durerea de cap! Sper sa nu se repete prea des! Greturi nu am, inca. de maine intru si eu in 6 saptamani. Offf, ce emotii! Creste bebe!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
ancadragoman spune:
Diana pliul nucal se masoara intre sapt 12-14 ,deci este bine cand ai eco.
poze
povestea nasterii
monica_dicut spune:
Va rog eu din suflet, sper ca ati terminat cu discutia.
NU cred ca trebuia adusa si aici la odisee dar este doar parerea mea. Va rog eu. GATA!!!
Si ca sa revin on topic. Ancutza, eu m-am programat la eco pt masurarea pliului nucal la 14 sapt si 2 zile. E prea tarziu oare?
POZNICI CU NOI
8+
EL NINO