Mamici de septembrie-octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
dyanira spune:
Multumesc Anca.
Ce e pliul nucal si cum decurge ecografia?Daca poti sa ne spui ca tu ai trecut prin asta.
Daca nu imi face medicul masuratorile ar trebui sa ii spun eu?
Diana
10+ sper la un
JulyMorning spune:
Maaaaaai, am lipsit si eu putin, ca am control la serviciu si voi ce faceti?? Tztztztz.... sorry ca am intrebat, data viitoare nu mai fac
Eu nu stiu ce s-a intamplat la aspirante, insa orice ar fi fost, nu merita sa va certati. Si asa viata asta ne pocneste cand ne e lumea mai draga incat fiecare are propriile sensibilitati.
Eu nu ma simt insarcinata... nu ma "trece" nici un sentiment matern, nimic. Da, eco imi arata ca am un bebe in burta, dar parca nu-mi vine sa cred. Uneori ma ingrijorez, alteori ma gandesc ca poate pe parcursula 9 luni o sa observ ceva schimbari. Care 9 luni? Ca doua si jumatate au trecut deja!! Si cam ce schimbari ar trebui sa apara? Nici nu stiu ce vreau de la mine.... Despre ganduri, temeri si intrebari existentiale nu mai zic, ca nu termin nici maine...
_
Our future determines our past
Fasolica de S10+
monica_dicut spune:
Diana, io vreau . Daca o sa avem invers facem schimb?
Glumesc evident. CUm se mai simte tatal tau? Parca ceva gen atac cerebral a avut sau ma insel? (scuze daca gresesc dar stau extrem de prost cu memoria in ultimul timp)
POZNICI CU NOI
8+
EL NINO
JulyMorning spune:
dyanira pliul nucal reprezinta grosimea cutanata masurata la nivelul cefei fatului.
Cum decurge ecografia... habar n-am, astept si eu cu interes sa ajung pe 15 feb. In mod normal daca medicul ti-a facut programarea la eco, stie el ca trebuie sa faca masuratori. Daca ti-ai facut singura, ar trebui sa specifici macar ca e vorba de eco de 12 sapt, eu asa am facut programarea si au inteles cei de la clinica.
_
Fasolica de S10+
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Va rog eu din suflet, sper ca ati terminat cu discutia.
NU cred ca trebuia adusa si aici la odisee dar este doar parerea mea. Va rog eu. GATA!!!
Si ca sa revin on topic. Ancutza, eu m-am programat la eco pt masurarea pliului nucal la 14 sapt si 2 zile. E prea tarziu oare?
POZNICI CU NOI
8+
EL NINO
Nu cred ca este tarziu dar mai bine intreaba medicul ca sa fii sigura
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Multumesc Anca.
Ce e pliul nucal si cum decurge ecografia?Daca poti sa ne spui ca tu ai trecut prin asta.
Daca nu imi face medicul masuratorile ar trebui sa ii spun eu?
Diana
10+ sper la un
Ecografia asta este de fapt morfologia fetala de trimestrul 1 si dr aici masoara bebelusul din cap pana in picioare.De obicei ei spun cat este pliul nucal ptr ca val este importanta,daca este mai mare de 3 at sunt sanse ca bb sa sufere de sindrom down.Daca nu iti spune ,in timpul ecografiei tu poti sa il intrebi ca sa stai tu linistita cu toate ca ei masoara dar de multe ori nu spun ca nu toate mamicile stiu sa faca eco ca noi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
monica_dicut spune:
Multumesc Anca. Cred ca pentru linistea mea sun si ma reprogramez cu macar o sapt mai devreme. Dar o sa vb si cu doctorul.
POZNICI CU NOI
8+ sper la o Andreea Raluca
EL NINO
JulyMorning spune:
Morfofetala de 12-14 saptamani, se face cu eco abdominal sau transvaginal?
_
Fasolica de S10+
monica_dicut spune:
Cred ca mai mult ca sigur abdominal. Stiu ca e periculos sa introduca ceva acolo la saptamani mai avansate... dar nu bag mana in foc.
POZNICI CU NOI
8+ sper la o Andreea Raluca
EL NINO