Mamici de septembrie-octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ancutzooo !!!! ce mai faceti voi!? va !!!!

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Saru` mana mult, Ancuta! Deci, ramanem la cartofi!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Va salut cu respect dragi gravidute de sep-oct2008 si pe dragele aspirante de prin zona. Eu sunt mai batranioara asa, in sensul ca am facut parte din odiseea de sept-oct2007. Acum am un ditamai baietoiul de cinci luni...
Stiu ca interventia mea e off topic. Vroiam doar sa va spun ca o stiu pe Codruta si este o fata extraordinara. Mi se pare extrem de urat sa veniti peste ea si sa va spalati rufele in odiseea fetelor, dragi aspirante... Aici fetele au atatea bucurii de impartit, au sufletul incarcat cu atat dragoste. Chiar nu vad rostul interventiilor voastre rautacioase. Nu inteleg de ce ar fi trebuit sa isi ceara scuze biata fata?! Pentru ca a vut curajul sa deschida gura? Pentru ca a indraznit sa ramana insarcinata? Pentru ca a vut norocul sa se intample din prima?
Codruta draga, nu trebuie sa lasi prostiile astea sa iti invadeze sufletul. Sunt convinsa ca esti dezamagita, pentru ca te-au lovit persoane care le credeai prietene. Care ti-au fost alaturi atat timp si acum te marginalizeaza pentru opiniile tale. Ma bucur din suflet pentru tine, pentru sarcina ta si, mai ales, pentru mintea ta limpede si sanatoasa. Pupici!

Si multi pupici si voua dragute gravidute. Bucurati-va din toata fiinta pentru aceasta perioada, este fara doar si poate cel mai frumos dar de la viata! Sarcini usoare in continuare!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Inca un mesaj si fac 12...abia astept!!!

puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by Codruta27

quote:
Originally posted by marynik

asa este Claudela ,unele dintre noi ne chinuim si suferim mult pt a avea un bb
vorba Alinushcai , pai sa nu te apunce toti nervii cand vin unele care nu stiu ce e aia problema in a concepe un copil ca ele au reusit din prima si ne dau noua lectii ce si cum e mai bine ...
dar nu mai zic nimik , ca ma apuca nervii si imi creste iar prolactina
cele care sunteti in situatia mea , intelegeti voi ce vreau sa spun

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Marynik, sa intelegem ca tu iti doresti un forum in care sa nu faceti altceva decat sa va plangeti una pe umarul celeilalte, nu? Atunci de ce nu deschideti un capitol nou, la care sa nu aiba acces decat fetele a caror speranta a murit demult!

Vreau, ca in numele norocoaselor, carora le-a iesit din prima, sa imi cer scuze pentru interventiile in letargia voastra, si pentru faptul ca am incercat sa va aducem o urma de speranta! Iertare!

maryb

Mergi la inceput

annisia, am postat mesajul codrutei, ca sa intelegi de ce am dat buzna la aceasta odisee in care fetele au atatea bucurii de impartasit, dar unde codruta nu a ezitat sa se planga si sa faca pe victima....si nu cred ca sunt rautati....daca te intereseaza chiar codruta a deschis acest conflict cu postarea ei in care a jignit atatea fete care se chinuie de multa vreme sa ramana insarcinate, dar se pare ca voi habar nu aveti ce inseamna sa pierzi o sarcina, chiar 2, sa faci tratamente peste tratamente, monitorizari si fara nici un rezultat deocamdata. Mergi la aspirante la cap.259, pagina 4 sa vezi reactiile fetelor care se chinuie sa ramana insarcinate. Nu a spus nimeni ca nu se bucura pentru fetele care reusesc din prima, dar asta nu-i dadea dreptul codrutei sa posteze asa ceva. Si da....sustin in continuare ca foarte bine a facut ca si-a cerut scuze....chiar a comis-o....

maryb

Mergi la inceput

Scuzele sunt din nou adresate mamicilor de septembrie- octombrie, care chiar nu merita sa fie martore ale reactiilor tale exagerate, maryb!

Mergi la inceput

iti este teama ca te-am facut de rusine codruta, dar....chiar esti varza.....eu am reactii exagerate ????....Doamne cata nesimtire si tupeu ai !!!!!se pare ca esti zero barat ca om.

si cu asta va las sa va bucurati de odisee alaturi de inimoasa Codruta. Sarcini usoare si bebelusi sanatosi va doresc.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna dragele mele burticoase!
Intru si eu sa vad ce mai e nou si ....ce vad ..va certati.Nu e bine!!!!Maryb si toate fetele de la aspirante care imi sunt atat de dragi, am fost si eu alturi de ele ceva vreme si le iubesc din tot sufletul si le doresc ca visul lor sa devina realitate cat mai repede.Eu le tin locuri aici la odissea asta si m-as bucura tare mult sa vina cat mai multe.Revin, deci iubitele mele aspirante reactia codrutei a fost exagerata dar ar trebui sa intelegeti o femeie gravida a carei stare psihica se modifica continuu pe parcursul unei zile.Si asta o spun din proprie experienta.Sunt sigura ca nu a vrut sa va jigneasca ci doar sa va ajute sa fiti optimiste cu toate ca voi chiar sunteti optimiste daca nu voi atunci cine.Va pup pe toate si sper sa nu va mai certati.

Diana
9+

Mergi la inceput

Maryb, nici macar nu meriti sa ma supar pe tine!

Dar nici nu iti tolerez limbajul! Nu iti permit sa ma jignesti, eu nu te-am jignit cu absolut nimic. Nu stiu de ce tot instigi la scandal. Ce urmaresti?????Nu ai cu cine sa te certi???? Du-te fetita si bea un pahar cu apa rece! Poate te mai racoresti un pic!

Mergi la inceput