Mamici de septembrie-octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Buna dimineata fetelor!!

FRESHANANA- Merci, auzisem eu ca este destul de bun, sper sa fie totul ok. Tu crezi ca o sa nasti la Cta? EU chiar nu stiu ce sa fac inca!!

Cordutza27- Imi pare bine ca s-a rezolvat problema. Nu fii suparata, totul trece si cel mai important este sa te simti tu si bebe bine!!

In rest va pup si va doresc o zi buna,

Andreea 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

N-am mai intrat de mult timp sa va scriu, dar am incercat sa citesc ce scrieti.
Eu sunt bine, nu pot sa ma plang de ceva anume. Ma mai doare burta din cand in cand, de ieri am inceput sa iau Magne B6 si No-spa. In rest somnul ma omoara, ajung acasa la 6-7 si direct in pat ma pun, chiar daca nu adorm imediat, dar nu sunt in stare sa fac nimic altceva. Si dimineata e asa greu cu trezitul si venirea la servici . Eu de greturi nu pot sa ma plang, ca nu am avut nici macar o data.
Legat de analize: eu am fost la dr cu care am facut FIV-ul si mi-a zis ca pana nu trec de sapt 11-12 nu imi da sa fac nimic. El vine in tara in jur de 20 febr si a spus ca sa ne vedem atunci si imi va face eco pt masurarea pliului nucal. Si poate atunci sa-mi mai dea si altceva de facut daca e cazul. Oricum eu le am pe toate facute in sept, inainte sa incep tratamentul de FIV.
Mai am o programare la ecografie la dr Pop in 14 febr (pe asta am facut-o la plesneala acum cateva luni, nici nu stiam ca o sa fiu gravi, dar s-a potrivit) si sunt tare curioasa ce imi zice si el.
In rest eu iau Acid Folic si 4 Utrogestan.

As vrea sa ma apuc si eu de sport sau de inot, dar vreau sa treaca macar 3 luni pline si pe urma. Am tot studiat centrele din Bucuresti. Dar inca nu m-am hotarat. Voi aveti vreo informatie in sensul asta ?
am gasit asa:
http://www.gimnastica-gravide.ro/index.php?page=gimnastica_prenatala
http://www.activecenter.ro/

la toata lumea

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna dimineata!

Aici e cam innorat dar va servesc cu o .

Fiecare are voie max. 2 guritze

6+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neatza burtici,

Ce fac somnoroasele? Totul bine?
Boo, eu am fost acum 3 ani la active ventre la gimnastica acvatica pentru gravide, ma simteam foarte bine la bazin si in colectivul ala. Pe vremea aia cursurile se tineau la Crown Plaza intr-o piscina mai micuta dar foarte curata si cu apa calduta speciala pt gravidutze si copii. Moasa Vania care tine aceste cursuri e de treaba si te invata tot felul de lucruri, excercitii pelviene, respiratie....

Acum m-am interesat sa ma duc iar la aceste cursuri si am vazut ca s-au mutat in Pipera, la club Atlantis, un club super frumos, luxos si curat, si as vrea sa incep de la 1 martie. Daca te hotarasti sa mergi si tu, poate ne vedem pe acolo.

Pup

6+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

Mergi la inceput

Da, asa e, s-au mutat in Pipera. La centru nu tin decat cursurile teoretice, masaje sau gimnastica. As merge si la cursurile de respiratie, dar mai tarziu, e cam devreme acum.
Mie mi-e un pic frica de inotul asta.. Inca nu stiu ce sa fac. Mi-e frica de ciuperci, micoze sau alte belele care le poti lua din apa si fix acum nu ar fi potrivite in zona aia.
nu stiu daca o sa merg in Pipera, mi se pare infernal traficul .. eventual daca au in weekend program sa merg. Dar asa in timpul saptamanii te dai cu capul de volan pana ajungi.
Ma mai gandesc si iti spun

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Si eu mi-as dori tare mult sa fac miscare. Dar as cauta ceva mai aproape de casa!Eu stau in Drmul Taberei. Aveti ceva idei?

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Boo, cursuriled e gimnastica acvatica se tin o data pe saptamana, sambata sau dumicica dimineatza, de la ora 10-11, asa ca probleme cu traficul nu prea ai.... De boli nu cred ca este cazul, cum iti spuneam este un club select si foarte scump, nu poate intra acolo oricine (nu e ca la strand), sunt foarte putini oameni acolo si deosebiti.

Sper sa alegi sa vi, iti va face foarte bine!!

6+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu sunt foarte suparata. Am sunat la CMU sa schimb programarea pt eco si nu mai au locuri mai devreme. Am sunat si la Diagnosis unde erau Pop si Iosup da Iosup cica nu mai e la ei iar la Pop mai sunt locuri abia in mai.

Nici nu stiu ce sa fac. Mai stiti vreun doctor bun unde sa fac eco mai devreme de 14 sapt? Cred totusi ca singurul dezavantaj este ca nu pot face dublu testul...nici nu stiu ce sa fac.

Mi-am stricat toata ziua

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana10 spune:

..dragele mele

In primul rand va invidiez pentru posibilitatile pe care le aveti in Bucuresti pentru a face gimnastica speciala pentru... si nu numai in buc, in orasele mari de obicei.

La noi orasul este micut...in nordul Bucovinei, doar plimbarile in aer liber si aerul curat de padure face cat o ora de gimnastica. Ti se face somn instantaneu...

Si vroiam sa va intreb daca in primul trimestru de sarcina avem voie sa facem exercitii usoare? Eu sunt putin plinuta si as dori sa-mi tin greutatea sub control cat de mult posibil, mai ales ca am deja mai multe decat ar trebui......ce sa fac pofticioasa si gurmanda de cand ma stiu.

Va pup si va urez o zi cat mai frumoasa!!...

Mergi la inceput

Pai e bine daca sunt in week-end !! Oare cat o costa abonamentul? Asta stii ?

Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput