Mamici de septembrie-octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Eu sunt foarte suparata. Am sunat la CMU sa schimb programarea pt eco si nu mai au locuri mai devreme. Am sunat si la Diagnosis unde erau Pop si Iosup da Iosup cica nu mai e la ei iar la Pop mai sunt locuri abia in mai.

Nici nu stiu ce sa fac. Mai stiti vreun doctor bun unde sa fac eco mai devreme de 14 sapt? Cred totusi ca singurul dezavantaj este ca nu pot face dublu testul...nici nu stiu ce sa fac.

Mi-am stricat toata ziua

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Eu am sunat ieri la CMU si am reusit sa schimb programarea pentru mijlocul lui martie la Iosup, si am facut si pentru aprilie. la care clinica ai incercat?

6+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Monica daca vrei neaparat la Pop eu zic sa mai insisti. Suna la Diagnosis de 2 ori pe saptamana, poate mai des si intreaba. Mai sunt persoane care renunta. Isi fac programari cu luni inainte (ca mine asa) si pe urma nu se mai duc. Si poate se mai elibereaza un loc. Explica-le asistentelor ca trebuie neaparat sa faci intre saptamile 11 si 13 eco. Poate ai noroc.
ioana10 eu una nu as risca. acum nu o fi o tragedie daca mai asteptam un pic. Dr meu mi-a zis ca pot sa fac orice, dar mai usor, cat sa nu gafai. Eu totusi vreau sa mai stau pana dupa 12 saptamani.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna burtici!
Ce faceti?

Monica mai poti face eco la dr Herghelegiu dar cred ca e la fel de ocupat ca si Pop.Altii nu stiu dar ai intrebat dr ,e prea tarziu atunci cand ai tu programarea?

In rest ma bucur ca sunteti toate bine.
Mie sanii mi s-au detensinat si in afara de cateva arsuri rareori nu am nimic,uneori ma intreb daca sunt gravi pe bune!
Va pup pe toate!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

In Unirii. Eu am programare pt 17 martie dar o sa am 14 sapt si 2 zile atunci. Eu vroiam ori pe 3 martie ori cel tarziu pe 10...

Tre sa fac si programarea pt 20 de sapt tot acum sa fiu sigura ca gasesc loc.

POZNICI CU NOI

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Monique, am vazut ca ziceai ceva de dublu test? De ce il faci? AI peste 35 ani?

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Nu, am 26, fac 27 in martie da... pt siguranta mea. Acum ziceam sa fac dublu test ca am inteles ca e mai relevant decat triplutest.
Dr meu mi-a zis ca nu tre sa-l fac dar ca alegerea este a mea.

Nici nu stiu, sunt foarte bulversata...

POZNICI CU NOI

EL NINO

Mergi la inceput

Multi inainte, Monica! Uite, din cate stiu eu, aceste teste genetice le fac mamicile care au depasit 35 ani, sau cele care au avut boli genetice in familie.

Stiu ca pot da destul de multe erori, si te pun sa le repeti pana ies bine. Daca oricum o sa iasa bine, doctorii pleaca de la premisa asta, de ce sa le faci? Iar in cazul in care, Doamne Fereste, ai un rezultat aiurea, iti dai seama prin ce treci! Eu nu cred ca o sa fac niciun test genetic. Pana la urma este alegerea fiecareia dintre noi!Dar, daca aveti un rezultat auirea, sa nu va speriati, e eronat!

Mergi la inceput

Musette, sa stii ca si eu ma intrebam ce-o fi cu sanii mei, ca nu ma mai dor asa de tare! M-am linistit cand am vazut ca nu sunt singura. Cumnata mea, insarcinata acum in 5 luni jumate, imi spunea ca 4 luni a dormit cu sutienul, din cauza durerii. Asa ca, ar trebui sa ne consideram norocoase!

Mergi la inceput

Stiu Codrutza, de asta nici nu stiu ce sa fac. Mie mi-e putin frica deoarece am fost mare fumatoare...nu stiu daca are vreo legatura dar...sunt paranoia. Vreau sa fie totul ok si stiu ca va fi totul ok, dar sti cum e ca vrei si sa previi...

POZNICI CU NOI

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, gagics!

Eu am dormit bine-bine azi-noapte, de la 10 pana la 7 dimineatza Si tot cu un gust metalic defilez si azi...asta e.

Cat despre teste... anul asta fac 31, mie doctorita mi-a dat de facut DRY test in sapt 12, dupa eco... n-am prea reusit sa aflu prea multe despre test, e ceva in genul triplu testului. Eu m-am hotarat sa nu mai am emotii sarcina asta, ce-o fi, o fi, speram pentru tot ce-i mai bine si ne pregatim pentru orice.Monica fumatul nu are nici o legatura cu testele genetice, stai linistita.

Codruta daca nu vrei sa faci testul este alegerea ta, insa eu zic ca inainte sa iei o decizie finala ar fi bine sa discuti si cu medicul, sa vezi ce parere are, sa-ti prezinte argumente, sa poti lua decizia inarmata cu cat mai multe detalii

_
Our future determines our past
Fasolica de S10+

Mergi la inceput