Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

offfff!!! Elara, nu e bine sa ne uitam la asa ceva nu de alta dar ne pune pe ganduri aiurea...Dumnezeu E Cel care randuieste totul si noi suntem atat de neputiinciosi...Mai bine nu ne spuneai nici noua... Hai nu te mai gandi...

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 14 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

simonette vecinik, traiasca si iubitii tai si sa ai o nastere buuna!
si o lyvy si o gbutucica
Offff..alinutzo,mamaa,pai de ce nu folos supo cu glicerina? Tu nu stii ce-am patit yo de la ??Au aparut contr..Acum numai cu supo ma tratez.

Au revenit si la mine contr,nenorocitele,fir-ar sa fie...cred ca din cauza ca am depus efort azi cu trambalarea la eco... Doamne ajuta sa ne treaca!!!!
Doamne fere,mamicule,ce ai patit tu azi!!!Bine ca v-a ajutat Maica Domnului care-i asa de buna!!! De caine eu am oroare!Sa nu-i vad!N-am nimik cu ei dar sa nu stea pe strada!
Domnul sa aiba grija de noi!

Stela 28+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, suntem si noi voinice in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da mai Elara, pai de ce te-ai uitat? Macar cand ai vazut despre ce este vorba puteai sa schimbi canalul...

Eu nu vreau sa stiu de astfel de cazuri, oi fi eu mai nesimtita dar nu vreau sa ma gandesc ca s-ar putea intampla ceva rau cu bebelina mea. Refuz sa iau asta in considerare!

Am culcat pustiul si acum vreau sa mai bantui putin pe forum. Sper sa va mai gasesc pe aici.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 21 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

simonette, ali, clau, intr-adevar astazi am avut patzanii tare urate...bine ca s-au terminat cu bine!

simonette, daca vrei sa ma supar pe tine...mai ai mult de lucrat si sincer nu cred ca ai sa reusesti...sau mai bine ia stai asa...daca iti zic ca sunt suparata, cati pupici primesc sa ma impaci? stai mama linistita...ca nu m-am suparat deloc...atat mi-a fost putin ciuda ca unele randunici nu au primit mai repede vestile bune despre gagicutzele noastre...ca eu asta m-am gandit, cum asteptam eu sa se scrie ceva, cat de mic despre ele...

Acum va las si plec la baitza si apoi la somnic usor!

Pupe dulci pentru toate randunicile!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

stela, ...asa zic si eu...nu am nimic cu ei, dar in cazul asta sa faca bine sa nu aibe nici ei nimic cu mine...eu am mai patit-o sarcina asta, cand am iesit din scara blocului si au inceput sa ma latre niste caini si cu ochii dupa ei, am calcat aiurea pe bordura si am cazut...si pe scara avem o catea care tot asa, cand o apuca latratul, te trezeste si la 4-5 nopate si pe urma ia de dormi...si decand ne-am mutat am zis ca-i dam chiftele, dar stii cum e , pana la urma animalul e animal si nu are nicio vina...vina o poarta cei care o tin pe scara si cei care nu se ingrijesc de situatia acestor animale fara stapan...

Doamne fereste, stiu cazul unui copil care s-a speriat atat de tare atunci cand a fost incoltit de caini, incat a ramas mut...nu e de joaca!

inca o data,noapte buna tuturor, doamnelor si domnilor (din burtica )

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Va multumesc fetelor!
Simo, e bine acum...dar ce-am mai aspirat la nasuc...si saracul tremura tot...cum te intareste Dumnezeu in situatii de-astea...of, bine ca am scapat!

Papacica, nasoala si intamplarea ta...ce-o fi fost azi cu ghinioanele astea??
Eu cu crampe, Vladut s-a innecat...Clau cu lanterna si tu cainele ala...
Doamne Fereste si multumim ca ai grija de noi!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

maaii dar ce-am dormit!!!... nu imi vine sa cred... cred ca e din cauza ploii, ca azi noapte a plouat intr-una... si-am dormit garla!

Clau bine ca nu s-a intamplat nimic grav! si LA MULTI ANI randunoiului!
Mami
Adriutza am inregistrat cu Burlington
Stela ce vesti bune ne-ai adus! tine-o tot asa!
Saru'mana Ela sefa!
Simo ce dragutz e pps-ul.. cum are grija DD de toate!
Kya super burtik!
Mammaaaa, Iulia in pijamalutza! ce dragutza trebuie sa fie!! Doamne ajuta sa ia in greutate!
Sovi super tare cu wc-ul

superb mesajul lui Naty! Doamne cata dragoste incape intr-un suflet de mama?

Simonette ce putin mai e si la tine!!! Bravo!!
Bravo Pucca de cercelusi! si eu sunt in plina cautare!
Cory m-ai omorat la faza cu Bob Marley !!!
Nicol felicitari pt bb Antonia!
mami si Bubu ce e cu pataniile astea! uff... bine ca au trecut! mamicile speriate!
Elara nu te mai uita la astfel de emisiuni.. nu ne fac bine mai ales ca ne apropiem din ce in ce mai mult de marele moment!

acum am si eu o intrebare: de care termometru e mai bun? de ureche, sub brat? mai am de taiat de pe listuta si tot stau si ma intreb de una de alta...
gata... ca m-am apucat de mesajul asta de vreo 2 ore... si deja bebelina ma "cearta"!
Va pupic pe toate si sa aveti parte de noapte fara insomnii!
aici e urata vremea, ca e innourat.. e vreme de "facut copii" pt cine nu are

Mihaela 33+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cirip-cirip!
Monix, frumoasa scrisorica ta, cat de aproape esti de marea intalnire!
Si Marina la fel, cum pe-ai ordonat ti pe toate ostaseste! NUmai lui Mihnea nu poti sa ii ordoni sa iasa ACUM
Bubu, si eu sunt cu mango, ne luam de la Metro cu 2 lei mmm ce bun!
Zici ca o sa intri in club in curand cu renovarea? Macar tu ai parchetul pus deja! Cand incepi?
Aoleo, bine ca ai fost pe faza cu Vladucu!
Simo, multumim pt rugaciunea postata.
Simonette si Roxana, valeeeu si vo mai aveti 14 zile?! Brrr ma ia si pe mine tremuriciu. Da-i inainte cu curaj :)
Pucca, sa va bucurati de mandretea de cercelusi! Gata, uite, ti s-a dat drumul la achizitionari pt bb :)
Cory a lui-Bob-Marley, adica cum, ai arsuri sau e un sens pe care l-am pierdut nesimtzeste pe drum? Sau ca ti-ai drogat bebelache cu mac?
Ioana, eu nici nu stiu la ce folosesc torshoanele, darami-te sa stiu sa iti raspund! Of, asa paralela ma simt uneori!

Livi, normal ca NU a mers, ca mi s-a strans rau cu nenea langa mine! de maine dimi trec iar pe fibre la stomacu gol. Desi pot sa iau si mama laxativelor, daca n-am conditii, sta incruntat.

Vad ca si Ali a intrat intr-o pasa asemanatoare.
La mine inca nu consider ca e grav, dar cand se ingroasa gluma, imi voi face clisma (cand nu sunt muncitorii, desigur!), mi-am mai facut in sarcina si n-am avut nici un fel de contractie, doar beneficii si zambet larg pe fatza dupa :))

Ariel, te pup! imi place optimismul tau! Al meu e cam palid.

Giani, data viitoare o sa tin minte, vin la tine la sv :))
Mami, imi pare rau de patanie :( Bine ca s-a terminat cu bine!
Cel de te-a ocolit, ti-a transmis ceva?
Sa stii ca si eu cand eram mica am fost atacata/shocata de caini in 2 randuri (destul de apropiate fazele ca timp), si a trebuit sa ma duca bunica la o baba sa ma descante cu plumb topit. Chiar pot sa confirm ca nu e de joaca. Numai ca eu si acum sunt in limba dupa caini si animale in general.
Stela, trimite-le repede departe contractiile, mama lor ce le-as fugari
Elara, baga-ti mintile in cap si mai bine tricotezi!
Mihutza, eu intentionez sa iau un termo de ureche sau de frunte. Merg cumparaturile? ai amenajat camera sau coltul de bebe?

Naty, sa dea DOmnul cat mai multe vesti bune! SI randunoiul ma intreaba de voi frecvent (mai ales ca te stie si personel)

Cred ca in curand o sa imi dau verigheta jos caci au inceput sa mi se umfle degetele. Mai e vreuna careia ii vin inele/verighete?
Nu va mai povestesc ce am facut azi ca risc sa ma repet prea mult. Un lucru totusi m-a bucurat enorm! Am descoperit (dupa 5 ani de locuit aici) ca la 5 minute de mine se afla un parc de copii cu leganute si alte alea, intre blocuri, cu multi copaci si multe banci, deci numai bine de iesit cu bb la aer, mai ales vara la umbra. Iesisem la aer vo 15 minute azi sa ma mai feresc de zgomot si am luat-o hai-hui. Ce bucurie...

Va pup!

sovi 28+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gata, am terminat si eu de recuperat toata ciripeala voastra de astazi, dar imi este atat de somn incat nu mai pot sa scriu nimik. Si maine iar ne trezim de dimineata ca mergem la capitala de judet sa inscriem masina..si cine stie cand om mai veni si de acolo..

Ma bucur ca Naty si micuta Iulia sunt bine,Doamne ajuta sa ia in greutate cat mai curand si Iulia;chiar si randunoiul venise mai devreme langa mine sa ma intrebe ce mai face Naty si printesa ei si i-am aratat mesajele de la ea;s-a emotionat si el, ce sa mai ,l-am bagat aici in hora, e la curent cu tot..
Vreau sa o felicit si pe Stela pt bebe la fel de gras ca Antonia mea , pe Simonette pentru cele fix 2 saptamani care AMR si sa pup toate randunicile, da' pe toate fara exceptie sa ma ierte ca nu mai am putere sa mai scriu la fiecare in parte; tocmai ce terminai de baut 50gr de lichior de cacao si ....sunt gata..

Va multiumesc pt felicitari de bebelina Antonia sanatoasa si de vestile bune de la doctor..

Va doresc o noapte frumoasa,fara insomnii.

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol28+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Imi pare rau fetelor.
Ma duc sa-mi editez mesajul ca sa nu mai ingrijorez si alte randunici.

Eu insa am ramas morcovita. Mai ales ca mi-am amintit si de diagnosticul bebelinei mele de la eco si mi-a incoltit o idee ca poate dr. gineco-obstetrician si cu ecografistii la care am fost nu stiu destule. Asa ca maine sun neaprat un dr. cardiolog. Norocul meu ca il cunosc f bine, a fost seful meu acum vreo 4 ani, dar nu ne-am vazut de multa vreme. M-am gandit eu de cand am avut acest diagnostic la el dar nu am indraznit fiindca nu stiu daca se ocupa si de cardiologia fetala. Nu stiu nici macar daca se ocupa cineva in Romania de asa ceva. Dar stiu ca el opera si nou-nascuti asa ca macar ceva lamuriri mi-ar putea da.

Pana acum, cred ca si teama m-a impiedicat sa-l sun. Teama sa nu aud ceva rau. Asa ca am preferat sa cred orbeste in incurajarile doctoritei care mi-a zis ca pata aceea [mic corpuscul hiperecogen la nivelul ventriculului stang] va disparea... Iar cand, pe 22 ianuarie, dr. Herghelegiu mi-a zis ca nu va disparea....m-a speriat... Insa tot el mi-a spus ca nu pune probleme de natura functionala. Iar la finalul ecografiei a zis: "e in regula". Si..... ceva... nu pot spune exact ce....m-a impiedicat sa insist.....Poate fiindca nu vreau sa stiu mai mult decat atat!
Nu vreau sa aud ceva rau!!!!
Insa simt ca am ajuns in punctul in care nu imi mai este suficient ce stiu acum... Daca pentru ei acest "e in regula" se refera doar la prezent??????
Imi fac curaj si Doamne Ajuta ca maine ce voi afla sa fie de bine.
Va pup.

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput