Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)
Raspunsuri - Pagina 8
gbutucica spune:
Partea tu( adica 2 bai)
Marina sa ai bafta in noua achizitie, super preferintza.
Ela
ca bine ma bine dispui cind sunt pe lista ta acolo cu pupici.
Anca , eu am intrebat la mine la personal si mi s-a spus ca nu se da nica referitor la acest bonus, mie si jena sa cer, dar cred ca merita sa incerc.
si sa pupi pe fata ta, care e o scumpica
Clau , sa indraznesc sa-ti zic cuscra??????, subscriu si eu neplaceri unsuroase de la MUstela, io acu folosesc un lapte de corp de la Kalos cu care mi-au disparut acele vergeturi aparute pe sini si de care ma lingeam prid dec cind eram mai mica.
cuscra draga.
Simo 27 sau 28 , si imediat 29 te-i albastrit , ca parca erai rosie bre. 
Am citit si niste vesti superbe de la Naty , si ma bucur enorm , si sa va mai spun ca acu ceva timp m-a intrebat sotzul cum e naty , ceea ce m-a surprins , ca am avut impresia ca nu ma asaculta cind vb cu el. asa ca mai are un aliat. Ursule, daca te consoleaza cu ceva mnie si inainte de sarcina imi spuneu ca nu-s normala , acu ...... stii cum e
Sovi puiule, imi faceai o vizita la sv si te bagam la toaleta, offf am ris ca pe liga contractiile care m-au apucat a venit al meu sa cvada de ce rad.
stela , sa fie sanatoasa teo!!!!
pupam si una bucata LAly
mare si apsat
Simonetta si Roxana olelei 2 sapt , bine ca esti bine simo, EU PARIEZ PE ROXANA PRIMA.
si sa stiti ca am scris inainte de a citi ce a spus simo , nu stiu asa simt.
Floriio n e suparam daca nu ne scrii mai des, de ce iti trebuie curaJ??????
Cory ce dragutza esti, sa stii ca eram dupa o zi de munca in plin tirg)colectii noi , alergat pe scari , schimbat modele pe ultima suta de metri , adica mare mare nebunie) , m-am scos nu!!
io inca is piu forum dar nu dovedesc sa scriu , ca voi iar mai facetzi un tur . Juniorul meu va fi ezact cu dublu TNT, stiii faza cu timpul de injumatatzire , la mine are efect invers, offf!si cit imi doresc sa pot sa stau locului , da crek de la curent mi se trage.
ioana linistetete ca agiti copilu si nasti fara sa vrei mai repede asa ca calme toa calmetoa
[ bineinteles
AMi pup apasat o NATY _mov si O printzesa IULIA, cu Doamne ajuta -ve incontinuare.
mai
o delphinutz care nu mai avea putere sa ne scrie, scuze dar nu mai stiu cind aseara sau azi
si 
Livi vad ca si tu mai mergi la sv , deci nu is singura , ete na!
la tine.
Ali incearca sa te relaxezi , si sa stai intinsa , trebuie sa se destareasca burta, e bine ca nu te doare , dar stai intinsa si relaxata, o patesc si eu des si asat e remediu , mai greu este cind is la sv ca ......
mai va pup odata si ma duc sa fac un pishu ca tare m-am distrat. uff!!!
la cele nenominalizate
si iara 
Giani
,....
36+
ca am dovada
AMR 4 saptaminisioare ?????
bubu05 spune:
Papacico, imi pare rau ca n-ai gasit albinutzele...cu prima ocazie cand ajung eu acolo ma duc la magazin si intreb si daca am banuti la mine iti si iau
si ne vedem noi apoi!
Mai, ce spaima am tras cu Vladut...si acum tremur...el papa o portocala si tot fugea prin casa, zicea ca vine hotul la portocale...mai si s-a inecat, saracutul, rau de tot...ii dadusera si lacrimile si ii iesise si pe nas...of, ce spaima...
Noroc cu batista bebelusului(ajuta mult si in astfel de cazuri), am curatat bine nasul sa poata respira bine...
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mami_papatot spune:
Astazi am avut o mare patzanie care ar fi putut sa ma coste scump...poate chiar foarte scump...mergeam cu masina pe Lucretiu Patrascanu , aveam 50-60 la ora, si deodata mi-a sarit un caine fix in fatza masinii...evident ca m-am speriat, am claxonat si franat bursc...acum imi dau seamna ca am facut o prostie , trebuia sa las masina sa mearga, pentru ca cel din spatele meu, multumesc lui Dumnezeu, a avut timp sa ma ocoleasca dar a facut-o cu vteza destul de mare, ceea ce inseamna ca daca din sens opus ar fi venit ceva, nu ma mai putea ocoli si nici frana...astfel ca intra in mine...am avut noroc ca mi-a intrat volanul in bord, caci altfel cred ca ma loveam si la burtica...asa ca traiasca Base si campania lui cu cainii bagabontzi, campanie care din pacate nu a avut un final concret...caini care astazi ar fi putut sa-mi aduca un mare necaz...sunt curioasa ce ar fi avut de spus toti pupincurishtii de javre ordinare si toata protectia animalelor daca eu sau bebe am fi patit ceva astazi...am ajns la manichiura galbena ca ceara si tremurand toata...cred ca astazi, si eu si Honey Bunny am avut ingerasii pazitori aproape...
Livy, nu am gasit albinutze...ma descurc eu cumva pentru c trebuie sa le fac eu stup frumos...
astazi i-am mai luat bebelshei mele un dres cu dungulitze galbene si o caciulitza galbena tare dragutza...promit ca nu fac obsesie din culoarea asta sau din albinutze, dar macar pentru cand o scoatem din spital avem nevoie de putina consecventa...

pun pozicile dar cred ca maine, dupa ce fac si pozicile cu burtica de 31 de saptamani...
mami_papatot
+31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
simonette spune:
Poze...nu promit dar incerc sa pun maine...tre sa le incarc pe flickr si imi ia o groaza de timp...bine Livi?
Papacios asta e semn clar ca Dumnezeu e mare si are grija de randunicile Lui!Imi inchipui prin ce-ai trecut...
Mai estio suparata pe mine?
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 14 zile!!!!
Ali_bia spune:
Bubu si mamipapatot slava domnului ca nu a fost nimic in ambele cazuri....
nu mai stiu ce sa mai scriu...
ma duc sa stau in continuare in pat ca vad ca nu ma lasa burtica deloc
pa si noapte buna!!!!
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
Simo27 spune:
Giani,nu eram rosie...ma confunzi,dar nu-i bai!
Pup fetele,o noapte fara insomii va doresc!
Simo,mamica lui DAVID,
,
36+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Mami si Bubu, Doamne Doamne a avut grija azi de noi si de bebelasii din burtici. Eu si acum ma gandesc la intamplarea de dimineata si-mi dau seama ca intr-o secunda se poate schimba totul. Mai bine nu mai zic nimic, dar clar duminica merg la biserica si aprind lumanari!
Noi am fost plecati la o petrecere de copii la Mc, la un coleg de Razvanel. Am venit acasa pe la 20.30, am mancat de seara si acum stam putin la siesta. Imediat merg sa-l culc pe baietel si revin pe crenguta ca n-am chef sa ma bag la dormitor.
Giani, 
cuscra draga!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
36 + cu
Rebecca
AMR 21 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
elara spune:
Uffffff ![]()
M-a mancat undeva... sa ma uit la emisiunea Corinei Danila pe Eforia si mi-a bagat asa un ghimpe cu atatea cazuri tragice... ![]()
Ce mi-a trebuit mie sa ma uit la asa ceva????

Elara
32+
vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
lyvy spune:
Am un randunoi tare obosit, si asa ca ma duc sa-i tin de urat in patuc!!
Simonetta, e bine si maine cu pozicile!!!
Va pup
si noapte buna!!!
Livi
+35
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
simonette spune:
Bubule, si eu am patit asa cu Luca al meu! Si nu mai puteam de mila lui!!! Cum se simte piticul acuma??? Il
si eu, si pe tine 
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 14 zile!!!!