Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)
Raspunsuri - Pagina 7
gbutucica spune:
ALO, ALOOOOo, bai ....da voi lucratzi la norma ?????
parca atzi fetele de la mine din sectie , asa de mult scrietzi, ....
eiii da lasa nu ramin io acasa, va supraveghez atuncisha, de mama mama, daca nu nasc intre timp![]()
Multyumesc pentru aprecierile pozei de la 1 an!!! grasa bre , nu???
si Acu sa va salut , ptiu ce m-am descacat!!!
SALUT si scriu nitzel sa nu pierd mesajul si sa nu uit
Un mare la multi ani pt sotz de clau( poate trag o fuga pi la voi , fiindca tot suntem in zona????
, sa fie sanatos si multe bucurii agatzate in buchetul vietzii!!! Ce pozne patishi si tu mey. bine ca te-ai trtezit la timp.
si ai grija
Of Coryy ce cascasi ochii cind vazui mesajul, l-am citit asa cum beau apa cind mie sete fara sa respir, uf bine ca e happy end-u fericit. Naspa babele alea ......
si sa traiasca Alex-ul tau gras. As fi calcat azi dar eram nerabdatoare sa vad ce face NAty si am intrat pe net , poate miine.....
Sovi , inca mai cint mmmmmm , dar vai mama ce vise ai si tu ( atat cit dormi), mai arata-i si tu rindunoiului traseul.
Adriuta
io am linga mine 5 perne , nu crezi ca sunt suficiente. eu am o urita spondiloza facuta din cauza ca am coloana fffff dreapta, adica nare nici o curbura, si burta mea mare o curbeaza. trece daca as sta locului.
Bubu pozele mortale cu Vlad... asa se intimpla la mine cu al meu sotz, dar indentic., numa ca al meu are acush 100. 
Kya frumos carutz , sa-l stapinesti sanatoasa si sa plimbi cu drag bbelu'
Papacios , sa stii ca si io mi-am dat seama de masajul tau de aseara scris cu mov, asa ca mi-am luat sngura bila alba .
meritata.
olga gata lista e salvata, sarn'a, la mine nu ar fi o problema ca mi le da toate doamna de la personal , dar cine stie.....
lasa ca te obisnuiesti si acasa sa vezi tu 
stela , dar esti momoasa si nu te vad schimbata di loc , ia te rog nu mai exagera , chiar esti frumoasa zau.
trimit mesaj , revin poate cu continuarea, am in burta un shanterist sau heipupist sau o caracatitza vorba unei rindunici.
si mai revin , daca nu azi mani
pa bre!!!
Giani
,....
36+
ca am dovada
AMR 4 saptaminisioare ?????
bubu05 spune:
Papacica, n-ai ajuns acasa? Ai gasit cearceaf cu albinute? 
Nicol, felicitari pt. bebelina! La fel ca la Steluta, tot 1100g, bravo!
Ma bate gandul sa ma duc maine si eu la Tutu, ca m-am speriat cu durerile de azi...sa vad...
Pucca, sa poarte sanatoasa mititica cercelusii! Frumos cadou!
Giani, 
Oana
28+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Bubule,stai cumintzik,ca nu-i gluma cu contractii..
baga nospa,uscosin,eventual gynipral dc nu trec.Da vezi sa nu fie crampe la stomac,in cazul asta baga ceva supoz cu glicerina,sau ia dicarbocalm,ceai.
Nicol,traiasca si Antonia ta!!!
Are 1100g,ca Teodora mea..hihi..ma bucur ca si la tine e totul bine.

si o gbutucica si toate fetele,mai ales o Naty si un ingeras mic.
Stela
28+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, suntem si noi voinice in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
cory3maz spune:
Nicol,
felicitari pentru printesa Antonia
, cea de 1100 grame!
Mamika fericita si obosita!
Giani,
tare mi-e ca si Junior al tau te mosteneste la capitolul TNT! 
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
lyvy spune:
Maoooooma, iar am avut de recuperat!!
Bineinteles ca daca am mers la servici la 10.00,am stat mai mult ca de obicei, si-am mai ajuns acasa pe la 17.00, cand eu de obicei ajungeam la
max 15-15.30, dar azi a fost asa de inceput, am reusit sa fac sedinta care mi-am propus-o, sa deleg responsabilitati, si asa un pic parca mi-am mai usurat sufletul de stress, si maine incerc sa merg tot la 10.00 si sa nu mai stau atata.
stati , ca revin
Livi
+35
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
mami_papatot spune:
seara buna gagicutzelor! am sosit si noi acasica, am papacit si ca de obicei tzust pe crengutza a ciripeala...
ela, vestile de la fete sunt grozave...si nu stiu de ce, dar parca mi-au dat impresia ca sunt scrise de o mamica de la ea de acasa, nicidecum de la spital... sa fie ore “devina” tonul optimist?Doamne Ajuta!
mimonix, vezi ca eu astazi am fost la Mr. Bricolaj si aveau niste borduri dinacelea pentru tapet, verde fistic cu diferite desene...cred ca ti-ar putea fi de folos!
sovicule, asta m-a tinut si pe mine in loc pana acum...erau scoruri prea mari...plus ca in general eu ma vedeam cu ei la diferite locatii...si acum ar fi necesar sa fac acelasi lucru, dar nu mai poci...plus ca este si f aproape de unde stam noi...5 minute cu masina, e si la curte...micut, dar sper eu cochet...astazi mi-am cumparat si o lustra-candelabru...imi place ca iti da impresia de vechi...lasa ca fac eu poze cand e gata si ezemplific...maine mergem dupa mobilier...
bubule, am fost azi in big, dar nimic...am gasit la parter un magazin si la etj 2, alte doua...dar niciunul nu avea , si nici nu stiau tantiile alea despre ce e vba...probabil ca l-am ratat fix pe cel care avea sau cel putin a avut...
zoze, bubu, aveti mare dreptate cu dragostea pentru copilul tau...spre exemplu, mai citeam pe aici cum mamicile isi alinta copiii si mi se parea ceva banal sa le spuna papusica, dragostea mamei, printesa, etc...si apoi m-am surprins ei eu spunand aceleasi lucruri si mi separea ceva special...dar era vorba despre copilasul meu...abia astept aceasta minune in viata noastra!
cami, eu nu unt sigur , dar parca imi fac cu ochiul cele de la sanosan...asta tot din auzite de la mamici cum ca ar fi bune...
clabucel, a mea este un rand maro, unul crem galbui si am facut cam 1 treime...lasa ca pun pozici...
simonette, felicitari...oaaaaaaaaaaaaaaaaau,listuta se mareste pe zi ce trece...
numeioana, eu imi voi face tampoanele acelea de acasa pentru ca imi imaginez ca nu voi avea niciun chef acolo...si nici putere/rabdare sa stau in fund sa le fac...
Revenim!
mami_papatot
+30 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
simonette spune:
Mstela si Nicol, sa va traiasca printzesele de 1100 gr sa ajunga cu bine la termen si sa fiti niste mamici fericite!!!

Eu ma asez in pat ca tare ma dor picioarele astea umflate..
va pup si va doresc o seara fumoasa in continuare...poate revin!
Giani, m-a distrat tare mesajul tau...
dulce fata care mai are si ea 4 saptamanishoare
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 14 zile!!!!
lyvy spune:
Si-acu sa incep:
Adriuta
, merci de explicatii, dar pulsul meu nebun si ameteala, sunt dimineata dupa micul dejun, deci nu mi-e nici foame, nici sete,nici altceva, dar stii ce-am observat, de ex azi: am avut 128, eram agitata ca eram acasa, ca nu merg inca la servici, am mers la 10.00 si cand m-am pregatit de mers, aprca a inceput sa ma lase, incep sa cred ca pulsul meu creste ca stau acasa mai mult, sunt in sevraj din cauza din lipsa, de anume "munca"

Olgutz, si eu simt inutilitatea
Merci pentru legi.
Stela, un mare bravo pentru tine si bebelina ta, vezi ca se poate sa auzim si numai de bine, tine-o tot asa
Zoze, m-ai dat gata cu mesajul de la Naty, e asa de limpede ca totul merge spre bine, si ea e mai bine, si se simte mamicuta implinita!!!
Sovi,
esti tare!!!Si ai reusit ceva, merge treaba????
Mami, ai gasit albinute??
Simonette, mari felicitari pentru data, parca tot nu-mi vine sa cred ce va urma in curand!!Si tot nu ne-ai trimis niste poze noi cu burtoaie!!
Nicol, felicitari pentru bebelina si vesti
Livi
+35
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Ali_bia spune:
Aolleeeeeeeuuuuuuu...mamaaaaaa, nu mai poci....

Oare imi provoaca
, da' tare de tot
,medicamentele astea pe care le iau?????(gyni.,no-spa,utroges.,)
Doamne nu mai pot!!!!!!!!si acum am burta tare de tot
dar nu ma doare ,a ramas asa de la
...ufffffff ca sa faaaaaacccc...??????
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
ariel_7000 spune:
buna fetele! ma bucur sa aud ca fetele noastre movulii sunt bine si le tin pumnii in continuare.Doamne ajuta!!! am vazut si fete la 37-38 de saptamani...brava si curaj!!!
eu sunt....in super extra mega santier, dar vreau sa sper ca fiecare ora care trece, ne apropie de final:) sper numai sa terminam inainte de a veni teo.:)
va pup si va voi citi cat de des voi putea, iar daca voi reusi voi si raspunde....
mimonix, vaz ca te apropii de eveniment:) basteptam sms cand va sosi vladutz!
alexutza 4 ani + si
30 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!