Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, super ca ai gasit frumusete de parculet pe langa tine, asa ai plimbarica zilnica asigurata. Mie-mi vine in continuare verigheta si imi vin si toate inelele, dar nu stiu cum va fi pana la final. Si doctora sambata la control se minuna ca am picioarele suple si gleznele finute! Nu stiu cum de le-a vazut asa...

Mami,zic ca si la mine, bine ca nu s-a intamplat mai rau ...

Bubu, cum e Vladut acum? S-a linistit micutul?

Mihutza, spor la taiat lucrurile de pe listuta!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 21 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Simonette,mai ai asa de putin si o sa iti tii baietelul in brate. . Ce bine ca nasti in aceeasi zi cu roxana.

Mihutza, Sovi, Ela, bubu .

papacioasa ai grija!!! De ce mai sunt caini pe strada??????? ca nu mai rezist...dupa ce ca trebuie sa ne ferim de atatea lucruri trebuie sa ducem si grija lor.

Naty, pupici. Ma rog pt amandoua.

Alina 28+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Elara, stai linistita, si daca te uiti si daca nu tot se intampla tragedii. Nu putem face noi nimic decat sa ne rugam sa nu se intample nimic cu bebelushii nostri. Este absolut normal sa fii trista pt alti bebelusi si sa fii alaturi de mame chiar si cu gandul. Fiecare din noi este diferita, unele pot privi detasat, altele se implica si alte care nu vor sa stie.
Indiferent din ce categorie facem parte niciuna nu isi doreste sa se intample ceva cu bebele ei...iar daca ne uitam la asemenea cazuri nu inseamna ca facem rau la bebei. Te pup si stiu ce stare ai acum...dar maine te vei simti bine.

Alina 28+ Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Incerc sa scap de tristetzea asta si sa imi revin. Asa ca am noutati:

Am pus poze noi in album si l-am reorganizat.
De fapt am facut mai multe albume in acel cont si unul este cu poze de hainutze. Si am mai adaugat si un album cu poze de la Roma, din aprilie anul trecut.

Sper sa va placa.

Bubule si Mamip, imi pare rau de ce ati patit. Clau, ce ati patit voi nu stiu, dar ma bucur ca ati scapat cu bine toti.

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Ursuleata, multumesc frumos pentru mesaj si mai ales pentru ca m-ai inteles.
Nici eu nu imi pot explica limpede de ce am continuat sa ma uit... Poate fiindca am vrut sa aud si ce pot evita ca sa nu ajung intr-o situatie asa de rea.... pentru ca erau cazuri diverse... si vreau sa fiu informata de orice ar putea merge rau ca stiu cum sa reactionez rapid....
Unele cazuri se datorau si neglijentei medicilor....Eu una cred ca as chema toate televiziunile daca medicul de garda ar refuza noaptea sa ma asiste la nastere pe motiv ca nu-s pacienta lui! Cata vreme e "DE GARDA" SUNT PACIENTA LUI!!!!

Imi cer iertare ca v-am spus si voua si v-am intristat sau speriat!

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Este foarte bine sa fii informata si sa stii la ce sa te astepti...pentru ca doar asa vei stii cum sa reactionezi in situatii neasteptate.

Alina 28+ Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Acum citeam din urma si mi-am amintit sa va scriu, ca din pacate, azi a intervenit ceva si nu am mai putut merge la Naty in vizita.
Maine insa o sa ii scriu un sms sa ii cer voie si daca e de acord si nu o obosesc, o vizitez miercuri dupa sedinta mea ed kineto si apoi vin apoi direct acasa sa va dau vesti "la cald". Ok?

Elara32+
vineMaria Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, Elara, Ursuleata va multumesc pt. grija!

S-a linistit mititelul, chiat mi-a cerut un senvis cu cascaval si o canuta mare cu lapte, puiul meu mic...e la nani, e bine!

Sovi, pe la sf. lunii ne apucam noi, dar avem doar baia de facut si cateva mutari de mobila, adica sa duc patutul din camera lui Vlad la mine in camera. In baie o sa schimbam tot-tot, eu o sa ma duc cu baiatul la socrella sa evitam praful si il las pe randunoi cu meseriasii sa-si faca de cap.
ce bine ca ai gasit parculet, o sa vezi ce bine e! La mine nu prea sunt asa aproape...am unul dar e f. zgomotos, cu loc de joaca pt. copiii mai mari, insa, Inimaroiu ne-a dat cu planul urbanistic pe spate, cica pana in luna mai face toate strazile si parcurile din sector! Mira-m-as!!!

Elara, saracuta de tine...cate ganduri iti faci si tu acum...daca nu e ceva grav chiar nu are rost sa te gandesti, imi place ca esti optimista! poate vorbesti cu cardiologul si-ti spune o parere!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, si Mihutzei un pup mare!
De termometru, sa-ti iei unul digital, daca gasesti de ureche e super, dar sa fie bun. Daca nu, oricum ii vei lua temperatura rectal, deci e bine sa fie digital, sa te anunte repede sa nu stresezi copilul.
Eu si acum ii iau lui Vlad tot in funduletz, macar stiu ca arata exact cat are si sunt sigura. La subrat arata cu 4-5 unitati mai putin. Iar la bebelusi, oricum, n-ai cum sa le iei decat din ureche sau din fundulet.

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana

Fetelor, am intrat in panica... Am urmatoarele intrebari:

Voi faceti torshoanele (tampoanele de vata) acasa? ??

Eu o sa le obtin de la spital. Mama lucreaz acolo de multi ani si a zis ca se va ocupa ea. Insa cred ca am vazut asa ceva la o farmacie. Era o punga, semana cu o punga de vata hidrofila obisnuita doar ca inaintru erau asezate unele peste altele niste pachetzele de culoare galbuie. Nu am intrebat dar banuiesc eu ca asta erau.

quote:
Dati banii la doctor inainte sau dupa nastere??

De asta nu am habar. Iar o las pe mama sa se ocupe. Banuiesc ca e de preferat inainte ca sa te asiguri de totala lui disponibilitate si atentie. Daca insa e OM cred ca nu va fi o problema sa ii dai si dupa.

Elara32+
vineMaria Roxana

Mergi la inceput