Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Elara frumoase hainute

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,

Dupa o zi destul de plina, am reusit sa intru si eu pe crengutza.
Vad ca am destul de recuperat din urma, dar cum am dormit dupa-amiaza si acu n-am somn, stau sa va citesc pana la sfarsit.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Elara, m-am uitat la pozici, frumoase hainutele lui bb! Body-urile alea cu albinuta, broscuta si inca unul erau la set? Azi nu am vazut din astea la Z, decat cel cu floricele micute. Frumoasa si tu, bineinteles, iar poza de pe frigider e super!

Bebelache al meu se invarte rau in burta, se rasuceste, sper sa stea in pozitia care trebuie

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ma bucur ca va plac hainutele. La ce frumuseti am vazut prin albumele voastre..nu ma steptam sa impresionez pe cineva...

Anca, ma bucur sa te mai vad. Te dulce si pe tine si pe Maria.

Bubule, nu erau la set, asa le-am asezat eu. In care Z ai fost? Eu am fost la Mall Platza. Sa le fi vandut pe toate pana azi? Inseamna ca sunt norocoasa ca le-am gasit... Si nici nu-s scumpe: doar 13 lei. Si am auzit ca sunt si de calitate mai buna..nu le zboara capsele...

Tu m-ai dat gata cu pozele tale de mancarici si prajituri. Meriti titlul de "superbucatareasa"
De acum cred ca ma apuc si eu sa-mi pozez "operele" ca tare fain arata. Macar cand nu mai stiu ce sa gatesc mai gasesc cate o idee......
Si m-ai induioast teribil cand ai scris cum te alinta Vladutz "printesa mea" si cum se "razboieste" cu sotul tau pentru tine.

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Elara cum te mai simti si de ce nu dormi la ora asta?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Anca, am scris prin pagina 8 si 9. Psihic sunt cam tulburata. Din fericire fizic sunt bine (cu singura exceptie..durerile de spate, dar am intors fotoliul spre birou si monitorul spre fotoliu si acum pot citi stand mai comod).

Ufff, fetelor, ma tot gandesc si iar ma razgandesc...
Realizez nu ca imi e teama... imi e GROAZA sa sun maine la dr. cardiolog de care va spuneam. Imi e groaza de ce pronosticuri sumbre mi-ar putea auzi urechile... Daca dr. mea si ecografistii s-au inselat si bebelina mea nu va fi un copil normal si sanatos?
Si oare daca aflu ceva rau, ce pot oare schimba eu acum? Ce pot schimba in bine adica? Exista medicatie pentru asa ceva? Nu cred. Operatii? Nici atat nu cred.
Oare nu e mai bine sa continui sa sper ca va fi bine si sa astept sa se nasca si abia apoi sa vad care e situatia si incotro sa o apuc?

Oare ce e mai bine?
Ce sa fac??? Spune-ti-mi voi? Va rog. Voi ce ati face in locul meu?
Vreau atat, atat, ATAT, ATAT DE MULT sa il aud pe acest om, pe acest doctor spunandu-mi ca va fi bine si ca a mai intalnit asemenea cazuri si ca nu am motive de ingrijorare, ca pata va disparea sau ca, si daca nu va disparea,.....macar ca va trai foarte bine toata viatza fara probleme...

Dar daca nu voi auzi asta? Ce ma fac?????

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Elara, macar Naty daca ar fi sa-ti dea un sfat...nu stiu ce sa-ti spun...ai incredere ca va fi bine!

Eu stiu o fata care aflase ca are bb nu stiu ce pata pe creier si era disperata, apoi dupa ce a nascut s-a dovedit ca nu are nimic...

Am fost la Z in Unirea, erau body-uri la 13 ron si acolo, si cu maneca scurta si maieut...sunt bune preturile, dar n-am luat nimic...mie imi plac hainutele RomBaby, sunt f. bune si body-uri si pantalonasi si salopete...azi chiar am gasit pt. Vladut chilotei misto rau.

Ma duc pe tv sa butonez, noapte buna!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Elara eu zic sa nu te mai gandesti la asta acum ca iti faci rau tie si ii faci si ei rau,sincer cred ca bb o sa fie bine si o sa uiti de toate astea cand o sa ii vezi fetisoara.
Te pup si sunt aici daca vrei sa vb cu cineva

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovi de amenajat coltisorul ei inca nu e, dar suntem pe drumul cel bun!
Bubu mersi mult de info... asa ma gandeam si eu sa iau din asta de ureche si oricum va fi digital!
Elara hai nu te mai stresa! curaj ca trebuie sa fie bine! Doamne Doamne are grija de toti! si frumoase pozici!

Mihaela 33+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Dupa ce am admirat toooaaaaaateee pozele cu mancarici de la bubu, ma duc si eu la culcarica.

Va multumesc tare frumos de incurajari, nu vreau sa va intristez sau sa ma vaicaresc, ca vad ca unele dintre voi sunteti chiar niste eroine, va luptati cu probleme de tensiune, cu efecte de la chimioterapie si alte complicatii.....

Sper ca noaptea sa-mi fie sfetnic bun si maine sa vad ce fac, daca sun sau nu la dr. cardiolog, fostul meu sef.

Doamne, indura-te si ajuta-ne pe toate!
Si da-i, te rog, sanatate si multa putere micutzei Iulia si lui Naty.

Elara32+
vineMaria Roxana

Mergi la inceput