Bucurii de sept-oct 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by lilina

salutare

acum am vazut si eu pozele de la Itzy.....Doamne, nebunatica mai eshti mai Alina...ai pus toate pozele cu mine inclusiv cele in care mi-am pus colacul Anei in cap....uratica foc mai sunt, asa ca nu ma mai laudati ca mai am muuult pana sa fiu asa cum trebuie...degeaba imi tot spuneti mie ca sunt "asa si pe dincolo" ca eu nu ma simt bine in pielea mea

azi am fost iar in vizita la Itzy si papusik ei....incredibil cat de bine au inceput Bucuriile noastre sa comunice

va pun si 2 poze cu Black Panther (scuzati calitatea, dar sunt facute in graba cu un telefon, dar erau la 2 minute dupa ce am luat-o de la mama ei, si avea 4 km la bord)...nu-i cine stie ce pe-afara, dar am promis sa pun poze cu ea

Auzi meyyy Panthera Bagheera...pey tu ce crezi...bineinteles ca arat tot, spun tot...ca la politie...

Super "brmmmm-brmmmm" ai !!

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Hai ca eu nu mi-am facut planul la scris azi ...si acum vb singura pe aici...

Adina astept pozeee... Chiar ieri am intrebat de tine..he he

Adriana_mica

Roxana01 ...pai cum s anu te apuce nostalgia? Mai ales ca tu o iei de la capat ...sa vezi c ema apuca pe mine nostalgia atunci...plimbarile alea prin parc...ele dormeau ...eheeee sambata alergam dupa ele de nici nu am reusit sa vb calumea

Ignatica te rog sa nu mai gandesti asa ceva...este un copil muuult asteptat si Dumnezeu v-a ascultat dorinta...incredere mare...stai sa vezi la prima echo ...si te vei linisti...

Skumpikooo

Ramomar...cu cat te gandesti mai mult cu atat mai greu iti este despartirea...cand vei fi acolo o sa fii asa de busy ...iar Patry e pe maini bune cu bunica...Gandeste-te ce hainute si jucarii frumoase ii vei aduce

Tanima... si rabdare mami...rabdare muulta ...Poate ca ti-ar prinde bine sa mai iesiti in 2 in oras...seara sau in we...si sa il lasi cu mama ta cateva ore...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camidoaga

salutare fetelor. de curand ne-am mutat in cluj si ne-am aranjat apartamentul. acum caut ca nebuna medic pediatru pentru baietel si dr de familie pentru noi.stam in gruia si daca ne poate ajuta cineva v-as fi recunoscatoare. mersi

Camidoaga bine ai venit printre noi...acum ti-am vazut mesajul pt ca esti moderata in primele 10 mesaje...si apar mai tarziu...de aceea nu ai fost vazuta

Nu stiu sa iti recomand un pediatru in Cluj...Cristina Goji poate te ajuta cu o recomandare...

Spune-ne mai multe despre voi

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexutza_26

Eu sunt suparici..nici nu mai vb cu voi...eu ma scol frumusel in fiecare dimi, va fac cafeluta si voi nici macar nu serviti din ea..de-acum inainte faceti cerere scrisa pt cafeluta calda la SV-asa

harnicutza de tine si nu apreciaza nimeni...Si eu tot fresh-ul de la Mamilili l-am baut...Pai a venit concurenta ...nu vezi ce prezentare? cafea latte cu palmieri...alea-alea...erau mniam-mniam cum spune papusica mea

Maine da-mi tu un fresh si promit ca beau de la tine si nu de la concurenta . sa nu mai fii suparici

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Mamici, eu am scapat de grija cu scosul mucisorilor uscati ai Mariei: isi baga degetul in nasuc si si-i scoate singura, trebuie sa-i culegi de la iesire![/b]

...desi o don'soara ca ea nu tb sa faca asa ceva

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricel79

Mamici de Bucurii,

ce combinatii de legume mai faceti? piure sau tocate marunt, bucati mari?
cu ce la amestecati?

Masa de seara mai ales, este compusa din legume la aburi. Combin cartof, morcovi, telina, rosie, dovlecel, toate impreuna sau doar cateva din ele, la amestec cu putin ulei de masline si le toc marunt. Rar, le blenduiesc dar nu-i mai plac asa. Uneori ii mai pun si cascaval ras.
Aseara i-am pus ficatel si au iesit cam gretoase si nu le-a mancat.

mamilili, tu ziceai ca ii dai seara legume, zi-mi niste idei cum sa le mai amestec si cu ce, pliiz.

sephora, tu ai steamer electric parca. de care? esti multumita de el? eu am o oala cu sita si capac, fac legumele asa la aburi dar parca mi-as lua ceva mai profi.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Ii dam fie piure, fie pasat cu furculita...nu i le mai fac la blender demuuult...In ciorbita daca sunt legume mai mari le papa ca atare...Seara nu ii dau legume...doar broccoli uneori dupa reteta Sephorei fiert, adaug cascaval ras si un ou ou romanesc (pe apa) sau doar fiert si frecat cu unt/ulei de masline.

Va pup...mi-am facut norma ...ma culc de amu'...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Poftiti la ! Sunt tare fericita ca ii bine VLadut! Parca zbor nu alta Nu mai are nici diaree si i-a revenit si pofta de mancare! Cred ca totusi a avut o viroza, daca i-a trecut asa repede.

Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Cristina, sar'mana de cafea! Ma bucur tare ca sunteti bine! Sa o tineti tot asa! Cand ma uit la semnatura ta, nu-mi vine a crede ce repede a trecut timpul! Mai ai un pic pana la marea intalnire!
...cu ocazia asta sa felicit si noua gravidutza, asadar Ignatzica, sarcina usoara si un bebe sanatos tun! incearca sa gandesti pozitiv si sa va bucurati de perioada asta! La fel si pt Roxana si spor la amenajari!
Am vazut toate pozele cu bucuriile Ana-Maria, Dudu, Daria, Vladutz, Matti cu prietenii si Gargaritza, Lilina si Panthera....si ma alatur si eu fetelor care zic ca nu esti grasa deloc! cel putin la fatza chiar arati slaba!
ca tot ajunsai la fatza, aveam de dat un raspuns lui Lexi, ca nu arata cum zice ea! eu nu i-am dat mai mult de 22 de ani cand am vazut-o! si cred ca am uitat: felicitari Mariei pt numarat!
Sephora, sa te intreb pana nu uit ca am vrut sa cumpar si eu covor din acela! A iesit repede mirosul ala de plastic, cauciuc sau ce naiba e? eu am vrut sa cumpar odata cand era Eric mai mic si n-am mai luat ca nu mi-a placut cum miroase!
Tanima, capul sus si muuuuulllllllttttttaaaaaa rabdare!
Adina, ma buucr ca sunteti bine! asteptam poze!
Eloise, Monique multa sanatate si sa va faceti bine cat mai repede!
Itzy, va sa zica asa, cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa! distractie placuta in continuare!
Camidoaga, bun venit si asteptam detalii despre voi!
xandrutza, gonghy, ce faceti? sunteti bine?

va pup pe toate de la A la Z

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

beatrix, pe mine intotdeauna m-a ajutat fatza :)))))))))))

camidoaga, bine ai venit.....frumos la Cluj la voi acolo....am amintiri placute din plimbarile mele prin Cluj....cand mergeam cu serviciul....ca si prin Iasi

Itzy, bun fuse vinsorul de la tine.....am continuat petrecerea si acasa, de una singura, ca sotul ma astepta cu chef.....de nani

MamiLili, pe unde umbli ?????

AdinaF, pupam baieteii tai frumusei

CristinaGoji, ma bucur nespus ca e baiatu' bine

Sephora, xandrutza, alexutza, gety, floricel

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

noi am pus apartamentul la vanzare....nu va imaginati cate telefoane primesc....offfff

fug repede sa-mi iau numerele de leasing la brmmm-brmmmm si diseara dam o fuga la casa de vacanta a socrilor, de la Telega-Campina, ne intoarcem duminica, asa ca nu voi avea net si nu voi fi prezenta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput