Bucurii de sept-oct 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si Cristina - multumim de cafeluta!! ma bucur tare ca e mai bine Vladut si ca papa!

Itzy - pai vezi, ieri ma tradasi si azi uite ca nu ai mai avut de unde sa iei freshu'..dar noroc cu Cris - atenta ca de obicei!

Lilina - drum bun la Telega ...auzi daca tot ai socrii prahoveni, poate ne-om vedea in drumurile voastre spre Campina - poate treceti si prin Ploiesti

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Neata fetelor!

ma alatur si eu la cafea (fara cofeina, stai linistita Itzy, la fel de stricta sunt si la sarcina asta).

Scumpik si beatrix, multam de incurajari. Ca si Ignatica, am o frica in mine de nu stiu cum sa-mi revin. Mi-am propus ca, de saptamana viitoare, sa particip la cursurile pentru burtici de la Filantropia. Am fost de cateva ori si cu Daria, dar acum parca am si mai multe intrebari, parca sunt o pustoaica de 15 ani care a ramas insarcinata si habar n-are ce-i aia. Numai ca eu imi doresc copilul enorm, asa ca de-aici diferenta. Poate cursurile si raspunsurile la intrebarile mele ma vor linisti.

Itzy, Cred ca oricum, daca tu nu ai pushca la picior, sotul tau e numai ochi si urechi la Vladone. Sa nu cumva sa faca vreun pas gresit pana n-o temina papushica lui facultatea!!! Fetelor, azi e infiorator de frig in Bucuresti! Am fost la Auchan la cumparaturi si nu stiam cum sa pun mai repede pungile in masina. Plus ca a trebuit sa fac 4 drumuri sa aduc totul sus! Ca, deh, nu pot cara prea mult... Si apropo de asta, ma innebuneste in ce hal se maresc preturile. Eu invariabil fac cumparaturi, aceleasi, la sfarsit de saptamana. Din acelasi loc. In ultimele 2 saptamani dau cu cel putin 50 ron mai mult pe ce iau. Si, credeti-ma iau aceleasi chestii, suntem foarte fideli brandurilor si categoriilor de produse. Azi eram la fructe si o batranica s-a apropiat de mine, m-a intrebat cat sunt merele, i-am spus, a dat din cap si a plecat. Daca mai statea putin vroiam sa-i dau eu bani de mere, dar mi-a fost jena sa alerg prin magazin dupa ea. Nu stiu cum se descurca oamenii astia! ma rog, deviatia asta cred ca e tot din cauza perioadei mai ciudate prin care trec...

Lilina, vreau sa iti trim un pm ca ma intereseaza mai multe despre apart pe care il vinzi.

va pupam si sper sa fiu mai prezenta alaturi de voi

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc Beatrix, Lilina si Alexutza! La fel si la toate mamicile de aici pentru sustinere!!! Poate unele din voi sunt altfel, adica mai puternice in situatii din astea, dar eu ma consum de numa cand ii Vladut bolnav si nu mai am chef nici de viata...

Lilina - eu ma bucur mult sa te vad postand aici asa des si parca simt ca incepi sa-ti revii din starea aia nasoala ce o aveai nu demult. Sper sa fie intr-adevar asa cum imi pare mie din tonul postarilor tale!

Alexutza - cum ii Gabitza?

Adina - ma bucur ca nu e chiar atat de greu fara mama ta langa voi!

Camidoaga - bine ai venit la noi! Impreuna si cu baietelul tau Lucas! Noi ne cunoastem din maternitate Am nascut in aceeasi zi si am stat in saloane alaturate.

Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - ca ai intrebat - ce sa zic - deocamdata e mai bine, nu a mai facut febra, dar nu zic hop pana nu vad ca si incepe sa pape ca lumea, nu firimituri...am pus totul pana acum pe seama dintilor canini/masele - ca inca nu-mi dau seama

Si eu ca si tine - atata ma framant si ma tot intreb de unde sa aiba starea asta, de ce face febra...si tot asa...si nu-mi arde de nimik, greu e ca sunt mai tot timpul singura cu el acasa, si mereu se intampla cate ceva taman cand e sotul plecat cate o sapt...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Hop si noi . Am disparut ca poate vi se face doar de noi. Glumesc........ am avut o stare de " lasa-ma sa te las" care mi se trage de la statul in casa cu copilul plin de muci.

Multumim fetelor care au intrabt de noi.

Lilina eu nu am bolit am scapat usor. Mi-a fost doar in ziua aia un pic rau si gata.De ce vindeti apartamentul ??? Ati gasit sa va mutati in alta parte????

IgnaticaFelicitari pe bb2 sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.Admir fetele care deja se incumeta la cel de-al doile bb asa curind.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ca sa ne revansam pt lipsa de activitate de pe forum va prezentam citeva poze cu Mica pictorita.Am cumparat carioci care se sterg cu apa, nontoxice cu capace antisufocare. Vad ca o atrage noua activitate.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by Roxana01

Neata fetelor!

Scumpik si beatrix, multam de incurajari. Ca si Ignatica, am o frica in mine de nu stiu cum sa-mi revin. Mi-am propus ca, de saptamana viitoare, sa particip la cursurile pentru burtici de la Filantropia. Am fost de cateva ori si cu Daria, dar acum parca am si mai multe intrebari, parca sunt o pustoaica de 15 ani care a ramas insarcinata si habar n-are ce-i aia. Numai ca eu imi doresc copilul enorm, asa ca de-aici diferenta. Poate cursurile si raspunsurile la intrebarile mele ma vor linisti.[/br]

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

ma bucur ca ai luat aceasta hotarare si sper sa te tii de ea...parca as mai vrea si eu un bebe , dar am hotarat ca mai astept pana la anu', sa pot merge putin si la scarbici. Multa bafta la cursuri si sanatate multa.

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Alexutaaa pai am ramas fara fresh caci Cristina a dat doar café...asa ca astept s ama servesti cu un fresh...un cocktail de fructe dak se poa'

Cum asa Cristina...va stiti din maternitate? ce frumosss...o sa va spun si eu povestea mea din maternitate odata...de cand tot zic...e ceva ce ma uimeste de cate ori ma gandesc...in mod placut desigur...

Beatrix ...pey da...si noi ca fetele

Roxana nici nu ma indoiam ca nu vei fi stricta / riguroasa......deh...cin'se-aseamana se-aduna. cat despre pushkoci...Nu stiu cat va sta B cu ea la picior...dar EUUUU stiu sigur ca voi staaaa...Dupa cum vezi ii verific de mici pe posibilii pretendenti... altfel...vai de pielea lor...Tre sa fie si soacra buna...ehheeee am pretentii nu gluma

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Mey burticilor...teama asta cred ca va vine din faptul ca deja ati trecut prin experienta sarcinii si a nasterii, sunteti muuult mai informate si mai avizate....si percepeti altfel posibilele riscuri...Insa nu este cazul sa ganditi asa negativ...Roxana mai stii ce senine eram atunci? Si nu era mai bine asa? Acum daca te gandesti mai mult te stresezi...Important e ca va faceti toate controalele, echo...triplu test...si totul va fi bine. ...asa ca daca vrei sa ai iar un mini-Daria cumintel si papacios si dormicios...fii ca inainte!

Nu-mi spune ca te-ai muta si tu langa noi?

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

[teal]Monique scumpa foc Mica pictorita...dar nu baga in gura cariocile? ca Luca daca prinde un pix e cu el in gura si se face mozolici /[teal]

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput