Bucurii de sept-oct 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Camidoaga bine ai venit printre noi.

Itzy muncesti mama ca nu mai vb singura?

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

scumpik_lui merci inca nu a gustat din ele sa sti. S-a mai mozolit pe miini dar in gura nu le-a bagat. Am lasat-o doar la ea in scaunel cu ele cit faceam eu mincare, dar e foarte incintata de ele.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

e un lucru bun ca n-o pasioneaza sa le si bage prin gura. Eu la al meu copil nu-i iau degraba, ca pana ajunge sa coloreze n-o sa le mai aibe, daca le mananca

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutare,

Mey itzy, Cristina si alexutza multumesc de incurajari , chiar am nevoie ca plec cu inima cat un purice.
Monica ai o mare pictorita acasa Ce cuminte sta ea in scaunel, e tare dulce.
alexutza cum adica nu ne mai dai cafea, ia pune-te pe treaba ca eu abia astept sa servesc una.
vad ca itzy si lilina se incuscresc de pe acum si se cinstesc cu vin, sau vinul era pentru altceva?
Camidoaga bine ai venit printre noi.
Cristina ma bucur si eu alaturi de tine pentru Vlad.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor...vreau sa va spun ceva ce ma framanta de ceva timp.
Sunt aproape sigura ca Reby e stangace. La inceput nu stiam ce sa spun, pt. ca era mica si nu stia cu ce mana apuca (spuneam eu)...insa acum, ca mananca singura si scrie...sunt sigura. Oricum...eu sper inca sa se mai schimbe. In familia noastra nu avem pe nimeni stangaci...cel putin apropiat...doar un unchi. Poate de la el se trage.
Stiu ca normal nu am de ce sa imi fac griji...dar am sentimentul ca daca e stangace nu e ca noi ceilalti....si in plus de asta...poate nu voi putea sa o invat sa picteze si sa deseneze ca mine. E orgoliu...da ...dar vreau sa dau la cineva ceea ce stiu eu.

Oricum...si daca se va dovedi stangace....sanatoasa sa fie...si vad eu la cine las mostenire ce am de lasat

Va pupam pe toate!!!

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Itzy sau esti suparat ca n-ai primit freshul de azi?

Mergi la inceput

Lakioana nu cred ca tre sa-ti faci probleme ca v-a fi stangace...ce n-ai vazut sa picteze chiar mai bine decat tine si asa stangace daca v-a fi?

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca lui Luca i-a spart gingia si al 6-lea dintisor, de aia era tare marait noapte, offf bine ca am scapat. de acum asteptam maselutele cred, ca tare e inflamata gingia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lakioana lasa fata in pace sanatoasa sa fie. Poate nici nu e stingace. Talentul il mosteneste daca este si pe stinga si pe dreapta

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cristina am uitat sa iti spun ca ma bucur pt vladut...ca e mai bine si papa din nou...

Ramo cand ai spus ca pleci? ca nu am retinut..sapt viitoare? cat despre vin...deocamdata doar ne veselim si binedispunem...

Lakioana...nu iti face pb...daca asa apuca sa scrie de la inceput pt ea va fi ca pentru noi cu mana dreapta...Plus ca ma uit la filmele americane...si intotdeauna am observat ca atunci cand scriu sau semneaza cate ceva o facu cu mana stanga...cred ca ei invata de mici asa...pt ca nu imi explic cum sa fie atatia stangaci....Daca e sa deseneze si sa fie talentata ...va desena si cu stanga...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput