Mamici de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bufi esti pe listutza.
Mony ma bucur ca te-ai simti bine.
De miscat nu misca chiar in fiecare zi uneori mai mult uneori mai putin unii sunt mai lenesi unii mai activi, mai incolo cand mai creste si nu mai are asa mult spatiu zic ei ca sa fii atenta daca il simti in fiecare zi. In caz ca o zi intreaga nu face ceva il mai bumbacesti sa vezi daca reactioneaza.
Ella deci vezi draga ai tu pitici cu greutatea, ca sincer nu esti grasa cum zici tu. da si eu ma simt rotunda si grasa si etc e normal orice femeie se simte asa, bine nu si Laura ,joking, dar nu arati asa cum ti se pare. Si eu ziceam vai is imensa vai nu stiu ce si imi zicea lumea mai normal ca na esti mai mare ca doar esti gravida da esti propotionata.
Ce dieta aia daneza cumva? Ca subiectul ma intereseaza eu data trecuta am slabit cu superdieta de aici de pe dc luata de la mamicile de ciresele de 2006 de o colega de odisee si am slabit si noi mamicile de piersicutze dupa ea. Aia daneza nu am reusit sa o tin ca e fr stricta si nu am reusit, poate am sa o tin dar am auzit si unele persoane la care nu a functionat, si e si faza ca tre sa lasi macar 2 ani diferenta pana sa o repeti ca de fapt asta daneza e aia de schimbare de metabolism.
Gata merg la tv sa stau intinsa pe canapea sa imi savurez sandvisul ca dim am papat cereale am mai rontait niste alune si acuma e pranzul doua sandvisuri mai slabutze asa si putina odihna cat se odihneste si moatza mea. Ca de dormit nu apuc sa dorm efectiv da macar stau intinsa.
Pupici revin mai acusi!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Monysorescu...10 kg ai slabit in asa scurt timp??Si esti in regula?Ma gandesc ca ti-a fost tare greu.
Ella, noi aici n-avem Sf.Valentin, deci nu programam nimic special.
Nici eu n-am reusit sa vad filmuletzul cu Maria pe care l-a postat Anaxena.
Bujo, astept si eu impresiile de la scoala de mame, o sa le citesc cand ma intorc din oras.
Camy, sper ca esti mai bine, mergi si tu la scoala de mame?
Danangie, esti in regula??Daca da, posteaza un mesaj, fie si gol, sa stim ca esti ok.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Chiar asa, Danangie, pe unde umbli? Sper ca esti ok. Esti suparata pe noi?

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor cum deosebiti voi miscarile lui BB de contractii? De vreo 10 minute simt cate o impunsatura la intervale regulate. Ultima a fost chiar f puternica - cred ca a fost prima miscare de adevaratelea a fetitei mele!!! Oricum miscari am mai simtit eu dar nu asa de multe deodata si nu asa puternice. M-am gandit ca,doamne fereste, ar putea fi si contractii asa ca am luat repede un no spa. Adevarul este ca nici contractii nu am avut pana acum asa ca nu prea stiu sa fac diferenta.

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor peste o luna e lasata secului si cum tb sa mergem sa ne cinstim nasii am si eu o intrebare?Este obligatoriu ca nasii de cununie sa ne boteze si copiii?Eu as vrea sa aleg pe altcineva ca nasi pt fetita mea si nu stiu cum sa reactionez in cazul in care nasii nostri se autoinvita sa fie si nasii fetei mele?Voi cum aveti de gand sa procedati?
Tecky 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Annababy nu cred ca sunt contractii, io am si sunt usor dureroase si se simt ca niste carcei. Adik nu misca ceva efectiv inauntru ci doar se strange burtik si se intareste.
Tecky nu e obligatoriu, nici noi nu alegem aceeasi nasi. Daca o sa interbe nasii de cununie de ce nu-i vrem pe ei le zicem ca vrem sa ne marim familia de nasi

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Am vizualizat si eu pozele de pe Picasa. ce fain e sa asociezi si o imagine numelor cu care te-ai obisnuit deja zi de zi!
Totusi am si eu o intrebare: cum pot sa atasez cate o descriere fiecarei poze, ca eu am incercat dar nu stiu cum.

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vreau si eu adresa si parola de pe picassa!!!!!!!!!
vreau si eu sa vad pozele

Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Tecky, si eu am aceeasi problema ca si tine. Noi locuind in franta, am vrea (de fapt mai mult sotul ca eu sunt mai traditionalista) niste nasi de aici. Eu stiu insa, ca in principiu e bine sa iti pastrezi nasii, dar na, nu e tot timpul posibil (sotul meu in 5 ani a vazut nasii o data, iar eu de vre-o 3 ori ….). Nici eu nu stiu cum as procedez, asa ca refuz sa ma gandesc deocamdata.

Da’ tu de ce vrei sa-i schimbi, ca vad ca sunteti in super relatii (plocon de lasatul secului …)

_
Vicky 19+

Bebele casei

Mergi la inceput

Anaxena adresa pt gmail este iulie.august@gmail.com (deci cu punct intre iulie si august) cu aceeasi parola ca la mailul comun de pe yahoo.

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe

Mergi la inceput