Mamici de iulie-august 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
Annababy contractiile sunt cum a zis Bujo se intareste burtica si e o durere de la spate pana in fata de jur imprejur ca un cerc, dureaza putin si apoi burtica isi revine. O sa fie si contractii alea braxton hicks care nu dor ci numai se intareste burtica exerseaza organismul.
Dar acuma ca ma gandesc nu tu ziceai ca e ceva cu uterul si tre sa stai linistita? Sau incurc eu oalele?
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
AnnaBaby spune:
Da Mada eu eram aia cu uterul cu perete subtire. Dar dr mi-a zis ca problemele ar putea sa apara mai tarziu, de prin luna a 6-a cand se face BB mai mare si uterul poate nu o sa se intinda bine.
Anna
16+ cu
Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze
Tecky spune:
Vicky sotul meu are o obligatie fata de ei si eu tb sa ii accept pt el.Au acceptat sa ne fie nasi si nici macar nu ma cunosteau.Au o situatie materiala foarte buna,mult peste a noastra,au vreo 10 perechi de fini si nu ne vedem decat de lasata secului,in rest nici macar un telefon nu ne dau,sotul meu ii mai suna sa vb cu ei.Eu nu vreau ca fetita mea sa nu aibe parte de nasi,asa cum nici eu nu simt ca am nasi de cununie.
ankalaura spune:
Fetele, urgenta!
La Sanador zice ca e pozitiv la Trisomie Edwards!
TRISOMIA 18 SE VEDE LA ECO???
Anca
18+ 
boticelina spune:
Anka Trisomia 18 se poate sau nu sa se vada la eco! Este un defect cromozomial de cele mai multe ori letal, bb moare in pantece sau imediat dupa nastere, la eco se poate observa doar eventual acefalie/microcefalie.
Asta-i diagnostic nasol, e de amnio
Fug sa mai citesc si revin. Sper din tot sufletul sa fie alarma falsa, de fapt asa si cred ca e. Cat a iesit? Riscul?
Edit Link www.trisomy18.org/site/PageServer?pagename=parents_diagnosed" target="_blank">site oficial trisomia 18
si site www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/001661.htm" target="_blank">ministerul sanatatii SUA despre trisomia 18
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil
?
"If you are unware of your choices, then you have none"
locca spune:
Anka, ce probabilitate ti-a iesit? Tu parca mai ai un TT facut, sau nu tin eu bine minte? TT da deseori rezultate fals pozitive si cred ca e si cazul tau.
Ufff, pt. linistea ta deplina ti-as sugera sa faci amnio.
Lua-le-ar naiba de teste.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
mcoca spune:
Anka, si eu zic ca si locca, fa o amnio. Nu are sens sa mai astepti. Deja ai pierdut destul de mult timp si in plus la amnio rez dureaza 3 sapt. Stiu ca iti pot da un rezultat partial in 48 de ore, dar nu stiu daca si in ro.
_
Vicky
19+
Bebele casei
marimar spune:
Anka, poti sa faci undeva un scan 4D ?
Am inteles ca trisomia 18 e de obicei asociata si cu alte probleme si anomalii asa ca e posibil sa se vada la eco
If there are no other abnormalities found on scan, then the risk of Edward's syndrome is low - the individual risk is related to the woman's age.
http://www.womens-health.co.uk/cpc.asp
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
fareselena spune:
Salutare
m-ati rugat sa vin cu mai multe detalii despre mine.
Data nasterii 14.05.79; UM 04.10.07; DPN 10.07.08
Sunt destul de obosita acum (dupa servici am avut si ore de condus ) maine am examen de oras cu politia romana constateana. abia astept sa scap , nu mai vreau stres (nici in facultate nu am avut asa emotii).
tineti pumnii. mai vb pe maine seara ( dupa amiaza maine am si programare la doctor - abia astept sa vad ce zice )
va pup dulce.
17 sapt