Mamici de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

Iti dai seama daca de acum ne doare, pei la 9 luni ce facem?
Lori20+

La 9 luni cu toata frica de nastere si etc te rogi sa se hotarasca bebe sa vina odata.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut burtici!
Boti LA MULTI ANI LUI OZZY!!! Si a primit cea cadou? Noi la Jerry ii mai luam mancare de pisici si ii puneam o fundita, nu-l prea impresiona ce-i drept... Si Jerry tot 8 ani are, dar impliniti in septembrie.
Bujo Astept cu nerabdare impresii de la scoala de mame, ca si la noi este si is curioasa daca merita mers.
Camy inainte sa iei vreo decizie, e bine sa discuti toate framantarile cu sotul tau. Sa dea DD sa iasa totul numai bine! Felicitari pentru bb miscaretz!!
Danangie inca nu zici nimica nimicutza? Sper ca sunteti bine!
Mada imi place sinceritatea ta, mai ales in chestii importante unde nu are rost sa spui lucrurile "sugar coated". Si eu zic ca mai bine stii dinainte ca nu e totul roz si usor, macar asa eviti depresia post partum.

Bun venit noilor gravidutze Bufi si Elena !!! Sarcini usoare si bbei sanatosi!!

Eu mai nou experimentez o senzatie de sufocare. Am auzit ca pe masura ce creste bb, organele mele se muta mai sus. Ei, eu fiind scunda (1.58) nu prea au cat de sus sa se mute, asa ca cred ca se muta in gat- glumeam!! - dupa cum ma simt cateodata. Si mai e si nasul infundat, tot ca efect al sarcinii, ca nu-s racita. Sper sa treaca, sau macar sa ma obisnuiesc cu senzatia.

Pup toate fetele!!

dia 17+

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ma delectez cu inghetata...aloma cu cacao..nu e cine stie ce,dar merge..

BOTI,multumesc pt aprecieri...,insa acum sunt si mai grasa...iar cris,intr adevar,are niste ochi superbi...de ar avea si bebe 2 tot ochii albastri...felicitari pt miscarile gargaritei!

MADA,sper sa pot sa slabesc,ca eu n am vointa deloc...multumesc pt aprecierile la adresa lui cris.si ari a ta e foarte frumoasa,ce mai, avem niste copiii...

ELLA,si eu am insomnii,azi noapte m am trezit la 4 si pana la 8 n am mai putut adormi...si bebe al meu e f activ noaptea..cat despre grasime,hai sa fim serioase...uita te la pozele mele ca sa te consolezi...

ANAXENA,foarte frumoase lucrurile bebelinei...si cat de multe sunt!!!

SUN,te am admirat,arati tare bine...cam asa aratam si eu..candva...parca a trecut o vesnicie de atunci...
NARCISA,ma bucur ca te simti mai bine...cat despre brazilieni,ai mare dreptate...
ANNABABY,ti am vazut pozele,sunteti asa de tineri si va sta asa de bine impreuna!!
ALINA MARIA,ma bucur mult pt tine!!si eu mi as fi dorit fetita,dar nu cu atata ardoare si acum ma gandesc ca e mai bine ca e tot baiat,ca o sa se inteleaga mai bine cu cris...

o sa plecam la o plimbare,maine ne ducem la ziua de nastere a unei fetite si tb sa i luam cadou...e asa mohorat afara...

20+cu bebe codrin si mami de cristian

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele,

sunt bine, va multumesc pt cuvintele frumoase din nou...
Bujo...pls intra pe adresa mea de yahoo (camytza_joe)...si da-mi nr tau de tel (daca se poate)..te sun imediat...PLS!!!

Cami

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky draga, dupa cum observi, nu esti singura care se plange de dureir de spate. Si pe mine ma doare. Daca ma asez pe spate sau in fund sprijinita de perna la un unghi mai mare de 90 de grade pot sa spun ca acolo raman. Abia ma mai invart de pe o parte pe alta. Eu oricum aveam dureru si inainte, dar acum s-au amplificat. Am inteles ca e si din cauza ca uterul apasa pe nervul sciatic. Oricum am intrebat-o pe dr de familie si mi-a spus ca nu pot face nimic decat sa ma mai dau cu diclofenac.

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Datele mele:

DN: 12.07.1977
DUM: 09.11.2007
DPN: 15.08.2008

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vai, nu-mi vorbiti de dureri de spate ca ma apuca iar. Eu sunt fericita posesoare a unei bucati spondiloza cervicala si discopatie lombara. Ma doare capu de-mi plesneste de la nenorocita asta de spondiloza si ma mai masez si io cu diclofenac. M-am obisnuit acu sa fac niste exercitii de relaxare a gatului dimineata si park le mai tin in frau. Iar cu discopatia... fereasca D-zeu sa ma rasucesc in somn si sa ajung pe spate ca ma trezesc in chinuri ca la tortura. De ridicat greutati nici nu poate fi vorba, iar de mers mult pe jos nici atat. Ma ajuta din plin si statu la calculator, dar asta e. Aaaa si nu v-am zis de durerile de bazin din timpu noptii. Park as avea 80 ani.
Alina Maria si noi tot asa am incercat sa facem fetita. Noi am prestat la greu inainte de ovulatie. Acu sa vedem daca ne-a iesit figura.
Mada ce-am mai ras cu cartea aia. Scria la un mom dat ca trebe sa acceptam faptu ca o cam luam pe ulei in perioada asta si sa nu mai sarim la gatu celorlalti. Cik nu-i momentu sa intentezi divort, sa demisionezi, sa-ti vinzi apartamentu sau, SI MAI IMPORTANT, sa te tunzi scurt. Am ras cu lacrimi ca io m-am tuns scurt acu 2 sapt (SINGURA!!!!!) ca nu mai suportam cum imi statea paru.
Sunt convinsa ca n-o sa fie nasterea exact cum e descrisa la curs da macar ma pregatesc. Io nu sunt genu care se panicheaza cand vede ceva dur, m-am uitat la o gramada de filmulete cu nasteri, inclusiv cu epiziotomii asa ca stiu la ce sa ma astept. Sa vedem daca mai sunt la fel de puternica si atunci
Cami am trimis mesaj.

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dia ms
Mona ms Plimbare placuta si speram sa gasiti ceva cadou si pt sarbatorita.
Bujo ti-am zis ca e bestiala cartea si imi place ca zice pe sleau ce si cum, si cam asa e. Na si iti place tunsoarea? In asta de dupa nasterea lui bebe, cum sa supravietuiesti primului an zice ca sa stai calma ca vreo cateva luni nu apuci nici sa te imbraci efectiv, asta va fi ca un tel de atins sa reusesti sa iesi din pijamale mai intai.
Legat de nastere ai sa fii satula si o sa te doara efectiv toate celea si nu ai sa stii cum sa nasti mai repede si oricat de greu va fi travaliul sau etc te gandesti numai ca dupa ai scapat, in sf iti vezi bebeul si nu esti 2 in 1. De la asta iti vine si puterea. Nici eu nu credeam ca am sa fiu in stare si am rezistat de samb noaptea cand au inceput contractiile pana luni dim cand am nascut a fost greu dar ok in final, spre marea mea mirare, ca si atunci ai momente cand o iei pe ulei si zici ca nu mai poti si ca nu mai vrei si din astea da trec.
Si eu am pb cu bazinul vb ta daca is pe spate uneori asa ma blochez si cu mari eforturi si dureri ma ridic sau imi schimb pozitia, bine ca barbatamiu e antrenat de la prima sarcina si rade si zice iti pun un scripete in tavan?
Anna cam asa ii nu prea ai ce sa faci.
Bufi merg sa te trec in listutza si pe tine.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor!
Va multumesc mult ptr urarile facute si va doresc si io voua sa aveti parte de bebei sanatosi si frumosi.
Am avut ieri parte de oz i foarte frumoasa - pe langa cadourile si urarile primite cred ca de dimineata l-am simtit pe bebe. Parca ma gadila cineva pe dinauntru.Insa am si io o intrebare la voi - acum la inceput se simte in fiecare zi sau inca nu?
OanaH LA MULTI ANI!, multa sanatate si sa ai parte de un bebe sanatos si frumos.
Am vazut ca vorbeati de kg luate. Eu una din cauza greturilor si vomitatului am slabit in primele 12 saptamani 10 kg. Abia acum de vreo 2 saptamani si ceva am pus si eu 2 kg. Insa atat timp cat bebe e ok nu imi fac griji.
Si in legatura cu durerile de spate si eu am aceasta problema, mai ales daca stau mai mult pe scaun sau in picioare. Ieri cel putin, m-am cam agitat un pic si prin bucatarie am fost si pe la scarbiciu sa dau de baut la colegi si aseara trebuia sa ma ajute sotziorul sa ma ridic.
Sa aveti o zi cat mai buna!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Imi este somn!Dar e asa frumos afara ca e pacat ca eu sa ma bag in pat!
Ma duc sa ma infrumusetez si plec la o plimbare in parc!Poate fac niste poze!
MADA...poate nu sunt chiar tancDar o tangheta mica tot suntAdevaru e ca eu ma vad mai mare decat sunt.Si nu doar acum cind sunt plinuta ci si inainte aveam problema asta!
MONALAC...nu esti asa mare cum ziciLasa ca slabim noi dupa!Am o dieta care face miracole!Daca vezi cit scrie ca tre sa mananci ai zice ca e cura de ingrasat.Eu am tinut o si am slabit!
Fetelor peste o sapt.e SF.VALENTIN.
Ce planuri aveti?

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA20+

Mergi la inceput