Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Vasari spune:
quote:
Originally posted by mihuta
vazut poza ... sa ma risc si eu ?
mami de Sophia
Eu asa as zice. Eventual iesi cu sotul tau, sa prinzi curaj. :)
Ai vazut ca o poti scoate foarte repede din wrap, deci n-ar fi problema daca ar incepe sa planga, iar in brate ii place oricum.
Si a mea daca nu intoarce capul in toate partile si nu se suceste sa vada tot nu e multumita. De-asta aveam emotii.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
adra_bell spune:
Alina, intai legi wrapul si apoi pui fata? scuze daca e idioata intrebarea....
Eu deocamdata nu am loc de tati, cand iesim cu carurul nici nu pot mana pe carut, daca suntem fara carut o duce el in marsupiu, dar vreau neaparat sa invat cum se leaga wrapul ala.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Da, Adra. Am pus si pe adresa comuna instructiunile daca vrea cineva.
Noi mergem la baita acum. :) Am purtat conversatii cu ea o jumatate de ora, parca eram lupi, asa sunete scoate acum. :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
lixa spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!
problema e ca mi s-au cam latit oasele la solduri si toti pantalonii de dinainte imi intra dar nu se inchid . Stau si ma uit la un sifonier plin de haine pe care nu le pot purta (ma refer la pantaloni, fuste si rochii).
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
[red]SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Aceeasi problema o am si eu, si am o singura pereche de blugi in care intru cu greu. Dar am inteles ca se strang soldurile la loc pana la 6 luni. De abia astept!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
Si eu tot asa, smt ca m-am latit in solduri. Am aceeasi greutate ca acum un an, dar nici o pereche din pantalonii vechi nu ma mai incap. Acu stau numai intr-o pereche de blugi mai largi, pe care-i purtam si cand eram gravida.. da' daca zici ca la 6 luni o sa fie ok, abia astept!
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
Ank83 spune:
Va multumesc la toate pentru urari ...
Acum mi-au plecat musafirii si mergem la baita in vana sa 'inotam' ...
Unul dintre musafiri neavand lapte la cafea s-a servit din laptele praf a lui Raul.. .
Raulito al meu a inceput sa isi suga degetul mare de la mana stanga de vreo 2-3 zile.Si daca are suzeta isi mai baga pe langa si degetelul si atata il linge de parca ar avea miere pe el
Ank Raul 17.10.2007
adra_bell spune:
A mea doarme de la 6.15. Ea are un pui de somnic in fiecare seara in jurul orei 7, dar nu dureaza mai mult de o ora. Poate ii vine cheful de joaca la noapte
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
darleena spune:
Aralia e cam o saptamana de cand m-am imbolnavit eu, care am fost ultima victima . Temperatura i-o iau cred ca de vreo 10 ori pe zi, asa de disperata am fost. Am si termometru de ureche, de aia ii iau asa de des, sa nu crezi ca dezbrac fata toata ziua ca sa ii pun termometrul .
Nu i s-a modificat temperatura, cea mai ridicata a fost 37.6-37.7 (de cand am facut vaccinul i-a urcat temperatura la 37 cu..., inainte avea 36)
Bai nene, a mea baleste ingrozitor si isi roade pumnii ca daca ar putea sa ii bage pe amandoi in gura ar fi cea mai fericita. Azi nu i-au mai ajuns si a atentat la degetul meu, l-a plimbat dintr-o parte in alta, l-a supt, l-a lins...si tocmai azi am fost la manichiura
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
Amy26 spune:
In sfarsit acasa.Dupa ce am stat 2ore cu bb pe intuneic
(pt.ca ``dragutii`` de la electrica au binevoit sa ne intrerupa curentul)ne-am decis sa mergem la mama soacra.Acolo atmosfera a devenit ``apasatoare``si am facut cale intoarsa.Uite asa si-a facut bb al meu plimbarea de seara iar acum in loc sa doarma are un chef nebun de vorba
ANACAMI,e tare scumpa grasunica ta.Apropo ce greutate are?
Mi-ar fi placut sa fie si Iustin putin mai dolofan ca sa il giugiulesc mai bine
Mi se pare mie sau fetitele sunt de regula mai dezvoltate decat flacaii??!!
Fetelor,lamuriti-ma si pe mine,masajul e indicat inainte sau dupa baie?
darleena spune:
Daria multumim, si tie sa-ti traiasca printesa, sa se faca mare, frumoasa si desteapta
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze