Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
si noi azi ne-am plimbacit in 2 ture: de la 12 la 14 si de la 15 la 16.30!!!! asa de multne place afara!!!
aralia, ai incercat sa ii dai suculetul cu lingurita???
noi acuma am papat cereale cu suc de mar!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
darleena spune:
Ce fac fetele?
Ank sa fii fericita si iubita, alaturi de "tanculetul" tau!!!
Fetelor super pozele de la inot! Vreau si eu!
Aralia multumesc mult pentru sfatul cu Oscilococcinum, am reusit sa o feresc pe pitica de raceala. I-am dat in fiecare zi si i-am mai dat si Panadol vreo 2 zile si se pare ca nu s-a prins gripa de ea.
Cu Panadolul a fost durere, cred ca a stiut toata lumea din bloc ca a luat Kara Panadol. Se stramba si il scoate afara de zici ca ii dau cine stie ce porcarie. Dupa administrare e toata dulce pe fata, pe maini, pe bluzita. A trebuit sa o schimb de la piele
Cu Oscilo i l-am pus in biberon si nici pe ala nu prea il accepta, dar m-am prins eu de smecherie si i-l dadeam inainte sa manance si atunci primea mai bine, ca pana se prindea ca nu e lapte, era deja inghitit
Totulii si eu zic sa nu te alarmezi cu mancatul. Daca e ok bebelusul, nu te mai stresa de pomana.
Si sa stii ca nu e bine ca te vezi cu ochi asa de "tristi". Inchide lumina (daca nu vrei altfel) si treci la fapte . Sigur te vei simti mai bine dupa.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
adra_bell spune:
quote:
Originally posted by mihuta
totulii nu toata lumea a slabit, restul tace malc...
mami de Sophia
Ar trebui sa tac malc, dar uite spun ca am slabit fix 10 kile de la 80 la 70, o nimica toata, adica fata 3.500, placenta, lichidul si asta e. Nu stiu cand o sa mai ajung eu la 59 cat aveam inainte de sarcina! Cat despre vergeturi, hmmm, sunt cumplite, mai ales alea de pe picioare. Toata lumea ma intreaba cum arata cicatricea de la operatie, si-mi vine sa le zic: "Lasati fratilor cicatricea, aia e mica, eu ma intreb cand or sa-mi treaca 'zgarieturile' alea oribile". Deci, Totulii, capul sus, ti-a luat 9 luni sa te ingrasi, mai acorda-ti un pic de timp.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
La multi ani, Ank!! Chiar ca esti tanara! :) Eu am deja 30, dar sper sa nu se vada. Ce modesta sunt...
Cami, fetele noastre mi se pare ca seamana foarte mult! Nu stiu daca pozele pe care le-am pus eu sunt elocvente, dar sigur am vazut si la noi ipostazele in care apare Stefania. Iar Sebastian e un scump.
Mihuta, uita-te la ultima poza de la semnatura!! Cand am iesit afara nu a zis nici pas, i-a placut foarte mult. Doar in casa mai face nazuri. Poate incerci sa o scoti la plimbare?
La noi a fost oprit curentul cateva ore si stau la etajul 8. Wrap-ul a fost o solutie super.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Roxxy80 spune:
Salutare!
Eu mai aveam de dat 6 kg jos in urma sarcinii (dintr-un total de 23 ), insa a stat sotul in concediu o sapt si tare mi-e frica ca am mai pus vreo 2 peste cele 6. Sper sa le dau pe toate pana pe 8 martie la botez. Maine intru la cura disociata pt ca pleaca si sotul meu in delegatie si nu mai are cine sa gateasca .
problema e ca mi s-au cam latit oasele la solduri si toti pantalonii de dinainte imi intra dar nu se inchid . Stau si ma uit la un sifonier plin de haine pe care nu le pot purta (ma refer la pantaloni, fuste si rochii).
Totulii, eu cred ca sotul te iubeste oricum ai arata dar nu se apropie de tine ca sa nu se loveasca de un refuz. Eu cred ca e tare intelept si rabdator. te lasa sa te mai linistesti. Gandeste pozitiv. Te-ai ingrasat pt ca ai purtat in tine un bebe superb, nu te-ai ingrasat din nesimtire. ideea e ca am pus atatea kg in 9 luni si vrem sa le dam in 2 . Asta nu se poate.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
referitor la scosul afara, eu am inceput sa-l scot cam pe orice fel de vreme, mai putin pe ploaie. Azi am stat cu el o ora, desi era ceata. L-am scos si pe vant: super infofolit.
Aralia spune:
bb_yasmi, cu lingurita i l-am dat, papa bine din lingurita ca pana acum si Baby Drink i l-am dat tot cu lingurita si s-a invatat. E tare haioasa cand papa din lingurita, ia o moaca serioasa, face ochii mari si plescaie.
Problema e ca i l-am dat la 12:30 si acum mi-a facut kk verde si cu mucus, asa ca o sa fac o pauza de o saptamana.
Ti-e nu ti-a facut bb diaree? Nu te-ai grabit un pic cu atatea chestii noi in papa de bebe?
darleena cu placere! Ma bucur ca sunteti bine, dar inca nu ai trecut hopul, perioada de incubatie la virusii astia gripali e de o saptamana, deci trebuie sa treaca o saptamana de cand a intrat virusul in organism pana apar primele simptome. Iti recomand sa ii iei temperatura in fiecare seara si daca iti arata termometrul(in fundulet) peste 37 cu 7, ii dai Panadol si dimineata suni doctorul. Multa bafta si da-i in continuare Oscilo!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!
problema e ca mi s-au cam latit oasele la solduri si toti pantalonii de dinainte imi intra dar nu se inchid . Stau si ma uit la un sifonier plin de haine pe care nu le pot purta (ma refer la pantaloni, fuste si rochii).
Aceeasi problema o am si eu, si am o singura pereche de blugi in care intru cu greu. Dar am inteles ca se strang soldurile la loc pana la 6 luni. De abia astept!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Ti-e nu ti-a facut bb diaree? Nu te-ai grabit un pic cu atatea chestii noi in papa de bebe?
Alexia Diana
5 Nov. 2007
mie nu mi-a facut nimik. eu nu i-am dat decat suc de mar/morcov/para (nu zilnic!!) si cereale.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007