Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
anacami spune:
AncaD,daca este la gura,nu cred ca este o problema (in privinta alaptarii) daca aplici o cantitate mica de unguent extern,gen Zovirax (mai era unul,imi scapa numele acum).
Mie imi iese cand mananc sarat si mi se face sete peste noapte...
Camelia, Sebastian si Stefania
totulii spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Dana ma bucur ca sunteti bine.
Gianina frumoase printesele,sa va bucurati de ele
Fetelor mi-a aparut herpes.Ce fac?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
anca dai cu aciclovir, merge tare bine. si la mine si la sotul meu a functionat si bea multe lichide.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
vali_delide spune:
Am venit si noi de afara si pitica mea doarme de rupe!
Kiva,La multi ani pt. sotul tau, sa fiti sanatosi si fericiti!
Adela, multumesc de raspuns.Asa e,Mihuta are dreptate...o sa incerc sa vad daca merge sa schimb pozitia de alaptat, poate ii place mai mult plimbata
Aralia, la multe lunite si anisori inainte! Ce bine ca sta sa o imbraci adormita...a mea se trezeste si urla, face crize de nervi.Acum am prins momentul ca nu adormise bine, am imbracat-o repede si am iesit cu ea...am venit de o ora si am lasat-o in patut, cu geamul deschis...si rupe patul. I-am dat jos doar port-bebe-ul!
Si noi vrem la inot...mi se pare ok pretul de la Duo Center.Mai ales ca au si masaj pt. mami, si fizioterapie...pt. ca eu va trebui sa reincepsedintele de fizio pt. coloana
Ce ziceti, facem de-o gasca de mici inotatori?
Totulii mama, nu mai fi panicata, nu iau copiii in greutate cum scrie Capraru...e important ca ia...si nu te mai stresa cu cantitatile, pt. ca mai rau iti faci.Daca bebe e vioi, ia in greutate (chiar mai putin intr-o saptamana), e ok.Hai, incearca sa te linistesti, pt. ca bebelusii simt toate starile noastre...crede-ma ca am testat pe pielea mea!
Giani,ce printese frumoase ai! Sa-ti traiasca!
Ancule, cu herpesul nu faci nimic, cred ca nu prea ai ce.Doar sa pui pasta de dinti si nu o mai pupi pe Mariuca...pana trece. Zic si io ca nu prea vad sa poti da cu ceva, ca stiu ca sunt cam puternice cremele contra herpesului, sa nu treaca in laptic.
Dana, eu nu am facut botezul inca, il fac pe 1 martie, dar am vorbit cu nasa si mi-a zis ca eu nu am treaba cu biserica, nu trebuie sa iau nimic, ia ea tot ce trebuie.Spor la pregatiri si petrecere frumoasa.Asteptam pozici!
Hai ca scriu de o ora la mesajul asta. Intre timp pitica s-a trezit, a papat fara sa mai faca fite si acum pedaleaza si ma spioneaza, s-o bag in seama. Asa ca trec la program de cantat si dansat!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
Amy26 spune:
LA MULTI ANI,ANK!!!Sa fii fericita mamico!
LA MULTI ANI si pentru ALEXIA DIANA!Sa cresti mare si frumoasa!
Totulii,stai linistita,e normal ca bb sa nu ia de fiecare data in greutate exact ca la carte.Si Iustin a avut o per.cand a luat 100gr/sapt si altadata a luat 350-450gr.
Va doresc petrecere frumoasa la botez si asteptam poze.
anacami spune:
Oana,spre surprinderea mea- f. bine!!!o iubeste si are grija de ea; daca o fac sa planga (ii scot mucii cu pompita..) vine la mine si imi spune sa o las in pace, cand plange ii pune suzeta in gurita, cand mai scoate laptic o sterge la gurita fara sa ii zic eu nimic...
totulii spune:
offfff vali poate apuc si eu sa-ti scriu ca de ma chinui de o groaza de timp sa-ti dau telefon si nu mai apuc. acu am lasat geamul deschis ca sa adoarma si pititcul meu ca nu mai am putere sa ies cu el si nici chef, am o stare tare proasta.
sunt prinsa rau cu organizarea botezului. toate in casa sunt vraiste, nu mai timp de nimic si eu arat cat o balena. voi slabiti si eu ma ingras.
eu in sarcina am luat 12 kg si dupa ce am nascut am dat 10 dar in 4 saptamani am pus 7kg la loc ca a trebuit sa mananc ca sa am lapte si m-a indopat mama ca pe curcanii de craciun.
si cum puiul m-am solicitat enorm nu aveam timp sa-mi prepar nimic si traiesc cu senvisuri si biscuiti, exact ce e mai rau. eu nu stiu ce sa mananc din cauza alaptarii ca sa nu-i faca rau lui bebe, sa nu aiba colici, aia nu e voie, cealalta nici atatoffff mi-e sila de mine, mi-e sila de tot. sotul nu l-am mai vazut la pat de un an ca am avut si probleme in sarcina si pauza si acum mi-e rusine sa ma dezbrac ca mi-au aparut si vergeturi de la ingrasatul asta brusc si -mi mai sta si carnea pe mine colacei--doamneeee sunt oribila
si el ma simte si ma evita si el, cred ca nu ma mai iubeste fizic. iar eu sunt oricum prea preocupata de pui si in imposibilitate de-am oferi cateva clipe doar pt mine ca sa ma mai aranjez si eu, unde mi-o fi cochetaria de alta data???????????????
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
oana_r spune:
quote:
Originally posted by anacami
Oana,spre surprinderea mea- f. bine!!!o iubeste si are grija de ea; daca o fac sa planga (ii scot mucii cu pompita..) vine la mine si imi spune sa o las in pace, cand plange ii pune suzeta in gurita, cand mai scoate laptic o sterge la gurita fara sa ii zic eu nimic...
sunt dragalasi impreuna, nu?
si mie imi sunt dragi cand matei o alinta pe ania si ea rade la el
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
Aralia spune:
Adra-bell, Vali-delide, Amy26 va multumesc de urari!
Noi am fost la plimbare si acum papam de zor! Mai devreme i-am dat pentru prima oara 10 ml de suc de mar! I-a placut la nebunie, asa plescaia.. Ne spusese pediatra sa ii dam mai devreme, dar n-am vrut eu.
Alexia Diana
5 Nov. 2007
lixa spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Dana ma bucur ca sunteti bine.
Gianina frumoase printesele,sa va bucurati de ele
Fetelor mi-a aparut herpes.Ce fac?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Eu am facut herpes cand avea bebe 2 sapt. Pentru tratament a mers cu pasta de dinti ca sa se usuce si sa nu supureze. sa treaca cat mai repede.
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze