Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Dana ma bucur ca sunteti bine.
Gianina frumoase printesele,sa va bucurati de ele
Fetelor mi-a aparut herpes.Ce fac?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
oana_r spune:
totulii,sa-ti spun de ania,de parca o frige laptele.de o saptamana face nazuri, azi a mancat asa;03.30-170; 10.00-100;13.30-60;16.00-170.biberoanele de 170 sunt foarte rare,de 2-3 ori pe saptamana.uite asa stau si adun zilnic si sper ca la sfarsitul zilei sa treaca de 700 ml.uneori sta si 6 ore flamanda.
matei cand era BB nu depasea 120,dar manca la cel mult 4 ore.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
ellis spune:
quote:
Originally posted by totulii
cred ca asa o sa fac o sa mentin alptarea cu lapte de la mine.
cat papa puii vostri la varsta asta? ca al meu papa 150-160 iar azi mi-a facut nazuri abia a papat 125ml.
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7
a mea papa imtre 100-200 si deja nu ma mai stresez; are ritmul ei, e vioaie, vesela, creste...ce sa-i fac, daca ea vrea 100, eu sa o indop si apoi sa verse?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
anacami spune:
Oana,bine ati revenit, chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faceti! sper sa nu mai aveti nicio problema! cum a primit fratiorul mai mare noul membru al familiei??
Ralucis, ai doua fetite superbe, cred ca esti tare mandra de ele! si tu arati tare bine!
Anca,draga, acum vrei sa te faci gagica rau, ai concurenta nu ? (ma refeream la ingerasul tau ). Glumesc evident, bravo, felicitari! Din cate ai spus, ai mai putine kg fata de inainte de sarcina?
Eu din pacate nu fac gimnastica decat cu ei, dimineata si la 13 merg la gradi sa il duc si sa il aduc pe Sebastian, cand a fost frumos afara am iesit cu amandoi, dar pe langa bloc.
Din pacate, nici pe jos nu merg prea mult, merg cu masina si pana la gradinita- ca altfel nu as avea succes cu sebastian (ori il duc in brate, ori da inapoi ca un catar- a se citi ca nu este prea dornic sa plece de acasa cand este vorba de gradinita)
Camelia, Sebastian si Stefania
bb_yasmi spune:
ankule LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DOAR DE BUCURII ALATURI DE INGERASUL RAUL SI RESTUL FAMILIEI!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
Cami mai am doar 4 kg in plus dar nici inainte nu eram eu fff slaba asa ca ceva tot am de recuperat
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
bb_yasmi spune:
si eu mai am +5 kg.... dar daca mai merg cu bb cateva sedinte la inot raman fara el... la cat e de solicitant!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adra_bell spune:
La multe lunisoare si la multi ani, sarbatoritilor zilei:
Alexia-Diana de Aralia
Matei de Andre B
Sa cresteti mari, frumosi, sa aduceti numai bucurii
La multi ani Ank, sa fii fericita, sa fii iubita, sa te bucuri din plin de scumpetea ta!
Aveam o gramada de spus, dar s-a trezit fii-mea si m-a solicitat, asa ca am cam uitat.
Totulii eu nu mi-as face griji ca a luat mai putin intr-o saptamana, dar sunt sigura ca nu e de vina lapticul tau, care nu are cum sa fie decat hranitor.
Eu sunt mult mai relaxata cu greutatea fetei, am refuzat sa cumpar cantar, desi mi s-a recomandat de la maternitate, riscul sa devin maniaca era foarte mare.
Gianina, wow, superpoza http://picasaweb.google.ro/lh/viewPhoto?uname=eftimiegianina&aid=5156403106365610737&iid=5161186304661533426
sunt impresionata de frumusetile tale!
Sunt invidioasa pe fetele cu inotul, ne-am duce si noi daca am avea unde!
Ma intorc la kkcila, ea 3-a oara in decurs de 2 ore. Are o fata atat de concentrata si de serioasa de parca zici ca face integrale in gand...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
anacami spune:
Gianina,ai doua fetite scumpe foc! cea mare pare tare iubitoare,cred ca o sa se intelega de minune
am pus si eu cateva poze noi cu chelioasa mea grasunica
Camelia, Sebastian si Stefania
oana_r spune:
ancacam,suntem bine si sper sa fim in continuare.matei este innebunit,am sa caut sa pune cateva poze facute cand a vazut-o prima data la 3 ore de la nastere,o sorbea din priviri.dar al tau,cum a reactionat/
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania