Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

ANK, LA MULTI ANI!!!! iti doresc multa sanatate si fericire.
am venit si noi de afara..am stat o ora si jumatate iar acum doarme tare bine!
si mie mi se par f. mari preturile la inot pentru bebelusi..Ank voi parca dati 20/ron sedinta, nu?
Anca, Vali...in mod sigur iesim impreuna la plimbare cand se va face un pic mai caldut afara.

si o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca, cred ca poti face masaj, dar cu creme fara cofeina.Intreaba fetele care faceau masaj pt. gravide- Roxana (RGE)a facut toata sarcina. Cred ca uleiul de masline nu are nicio contraindicatie, mai sunt cremele de la Galenic,Mustela rec. in sarcina.

Uite-te la Mustela, au in gama "9 luni" un gel restructurant "Post Partum Body Restructuring Gel"-compatibil cu alaptarea; l-am cumparat, mi se pare bun

http://www.mustela.com/index.htm

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami mersi mult,deci tu spui sa imi iau eu crema si sa nu fac cu crema care o are ea acolo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

cred ca asa o sa fac o sa mentin alptarea cu lapte de la mine.
cat papa puii vostri la varsta asta? ca al meu papa 150-160 iar azi mi-a facut nazuri abia a papat 125ml.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

Mergi la inceput

Eu nu stiu cat mananca ca o alaptez la san

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Anca, daca nu face masaj special pt. gravide sau post-partum, asa as proceda, m-as duce cu crema mea

eu cred a o sa am o fata tare zbantuita, daca o tin inclinata la 45 grade se ridica singura in fundulet!!!!pe Sebastian l-am tinut la orizontala pana pe la 5-6 luni (eee,dar asta nu inseamna ca acum
este prea linistit..)

daca o pun pe burtica se enerveaza, isi ridica usor funduletul si are tentativa de inaintare (parca este o rama..).Intr-o zi am gasit-o pe la jumatatea patutului, in conditiile in care am lasat-o in capatul lui (dar pe spate lasata, pe spate gasita...)

Nu prea suporta sa o las la orizontala,vrea tot timpul in brate, ridicata, parca este un popandau , isi intoarce capul in toate directiile...

Mergi la inceput

aaa,si dupa ce ajunge la verticala,nu stie ce sa mai faca, daca nu o tin cade in nas...se pare ca vrea sa isi intareasca muschii abdominali...ii ies doar abdomenele, nu si statul independent in fundulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

aaa,si dupa ce ajunge la verticala,nu stie ce sa mai faca, daca nu o tin cade in nas...se pare ca vrea sa isi intareasca muschii abdominali...ii ies doar abdomenele, nu si statul independent in fundulet

cunoastem

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Pozele de la inot sunt superbe! Vrem si noi, dar trebuie sa asteptam vara si piscina ptr ca la noi nu se fac cursuri ptr bebei.
Am vazut si pozele lui Pussi; ambele fetite imbracate cu rochitele acelea satinate aratau ca doi ingerasi in miniatura! In ceea ce priveste mesele Alexandra mananca Nan1 si are 5mese/zi cu o medie de 120ml/masa, dar are mese de 90ml si mese de 160ml. Ceai ii dau BabyCalm cat vrea ea.
Totulii, nu trebuie sa te sperii prea tare ca a luat doar atat in greutate, au si ei cate o saptamana proasta. Alex a avut saptamani in care a luat 330gr, 210gr si 150gr. Daca nu stagneaza sau nu scade e totul bine.
Noi duminica ne botezam. Ne-am luat hainute noi si mamica si fetita! Acum trebuie sa-mi fac tivul la pantaloni. Azi-dimineata am probat pantalonii si mi-am incaltat pantofii cu toc: am crezut ca sunt pe catalige!! N-am mai purtat tocuri din august! Nu stiu ce fac duminica!
Eu, ca mamica, ce trebuie sa duc la biserica? In afara de copil, binenteles!
(Alex rade in somn!! )
Prosop, pampers, hainute noi (ca mi-e jena s-o-ntreb pe nasa daca i-a mai luat altele, ca am primit deja o serie!),altceva?!
Si apropo de celulita: eu am folosit crema antivergeturi de la Gerovital, foarte buna, dar daca ma credeti ca am acum aceeasi greutate ca atunci cand am ramas insarcinata! M-as fi bucurat sa-mi fi ramas vreo 5kg acolo ca eu sunt cam slabuta!! Singura diferenta este ca am o conformatie usor diferita: am soldurile parca mai late (fustele si pantalonii imi stau fix) sau o fi burta?! Oricum n-are legatura cu crema!
Am si eu o intrebare, ptr cele care nu alapteaza: ati avut deja menstruatie si daca da, cat a tinut?, ca la mine de vreo 10zile nu se mai termina!! N-am ajuns inca la ginecolog, desi mi-a spus sa merg la 6sapt.
Cred ca se trezeste Alex. Are deja un program grozav: doarme la pranz destul de bine ( cateva ore 2,3) si doarme noaptea de la 22-4 si apoi pana la 8-9 dimineata. Reusesc sa ma trezesc odihnita desi ma trezesc noaptea s-o hranesc. Colici nu prea avem, rar si trec cu Espumisan sau cu scutec cald; cand sunt mai urate ii dau Debridat 2.5ml in lingurita.
Avem 4.200kg si cam 55cm si sunt foarte multumita de mamaruta mea!
Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Cami, daca se vad rezultatele este super binesi inseamna ca isi merita banii...faci si gimnastica?

Totulii, a mea mananca 100 -140 ml la o masa.

daca doriti sa ne vedeti AICI sunt cateva poze cu noi.

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput