Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

uitativa ce preturi mari au www.miciicampioni.ro ,dar culmea ca erau o gramada la ei cand am fost sa aflu detalii!
Pe ANGI am bagato cu urechiutele in apa de cand am adus-o acasa..,iar acum facem baie in cada ca nu mai incape in cadita ei de la o luna jumate..,dar se distreaza la maxim...,am suportul ala tip scaunel si nu are treaba sta asa lejer...,dupa care face pluta o tin doar de cap.adica in palma-i tin capusorul si ea inoata in felul ei,am mai si bagat-o un pic sub apa ca sa vad cum reactioneaza...,nu se sperie,ba din contra...si am invatat-o si cu stropitul pe fata..,e asa haioasa...,dar cand vad cat de mult ai place in apa ar fi si pacat sa nu o duc la inot! Am inteles ca e bine sa duci copilul in piscina dupa vaccinul de la 4 luni...,nu stiu daca e adevarat...oricum mai avem putin !!
Voi dati copilul pe fata cu crema pentru anotimp rece...?! Ca am descoperit o data ca avea obrajorii rosii ptr o mai lunga perioada...,asa ca acum inainte de a iesi cu ea o dau cu o crema de la M...ela..! E super buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

30 euro o sedinta????????????? Dumnezeule.... dar se da si lapticul pe o luna in banii aia... sau ???

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

fetelor, eu iar sunt panicata, darar sa fie in nervii mei slabi, cred ca sunt ceamai panicoasa mama. puiul meu luase asa bine in greutate cam un kg pe luna dar de cand i-am marit cantitatea de lapte matern( sa nu va imaginati ca a inceput sa suga de la san, nici pe departe toa la stadiul de lins tzatza suntem, insa ma mulg non stpo si acum reusesc sa-i dau 3 mese pe zi din 6) el nu a mai luat in greutate ca pana acum cand manca trei sferturi lapte praf si un sfert de-al meu. saptamana asta a luat doar 130grsi mi se pare ca e foarte putin.
in cartea lui capraru spune ca tb sa ia minim 150 de gr. la 2 luni.
eu nu stiu ce sa ma fac, sa opresc laptele meu care poate nu o fi bun si de asta el nu ia in greutate?, bebe este vioi, activ pare ok dar paote o fi ceva si eu nu sunt capabila sa observ. nici pediatra nu-mi vine sa o sun ca ma enerveza caci tot insista sa incep sa-i dau suc de morcovi dar eu o tin mortis sa incep de la 4- 5 luni. sunt tare trista si dezorientata....
offff de ce trebuie sa am mereu inima indoita si sa stau mereu cu frica in san ca paote are bebe ceva, mai ales ca sambata avem botezul si trebuie sa fim in forma.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

totulii imi parerau dar nu stiu ce sa te sfatuiesc,poate e doar o perioada trecatoare,ar trebui sa vb cu pediatrul sau sa mai astepti o sapt sa vezi cat ea de data asta,daca e la fel,atunci ar trebui sa-i faci niste analize,poate are nevoie de ceva vitamine...,dar eu cred ca va recupera fara probleme succes!!
Fetelor am mai gasit ceva interesant www.babyspa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Totulii, nu te mai ingrijora! Copii alaptati la san iau mai putin in greutate decat atunci cand sunt alaptati cu formula. Poate ca organismul lui bebe acum se obisnuieste cu noul laptic. Eu nu cred ca ai motive de ingrijorare! Eu ce sa mai zic, atunci??!!??? Ca a mea s-a intamplat sa ia si doar 200 gr in 2 sapt!!! Si eu insist sa nu intru in panica! Mi-a vazut-o asistenta, a vazut si ce stil de a manca are, a evaluat-o si copilu' e bine, sanatos, vioi...Ce sa-i fac??? Sa-i bag formula doar ca sa faca si ea falcutze cand eu am lapte berechet???!!!???...Si nici nu pot sa ma stresez incontinuu ca nu papa suficient! Ca as ajunge la spital!...Hai, calmeaza-te, daca bebe e bine, n-ai motive de ingrijorare!
Erika, sincer, mie mi se pare cam scump 4 mil pt 4 sedinte, dar daca nu gasim altceva...La Duo Center sunt 10 sedinte in abonament...Dati un search pe Google...nu stiu daca mai functioneaza centrul, dar pare mai rezonabil...Zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

hai sa vad daca ma lasa sa pun linkul: http://www.medicalduo.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by totulii

fetelor, eu iar sunt panicata, darar sa fie in nervii mei slabi, cred ca sunt ceamai panicoasa mama. puiul meu luase asa bine in greutate cam un kg pe luna dar de cand i-am marit cantitatea de lapte matern( sa nu va imaginati ca a inceput sa suga de la san, nici pe departe toa la stadiul de lins tzatza suntem, insa ma mulg non stpo si acum reusesc sa-i dau 3 mese pe zi din 6) el nu a mai luat in greutate ca pana acum cand manca trei sferturi lapte praf si un sfert de-al meu. saptamana asta a luat doar 130grsi mi se pare ca e foarte putin.
in cartea lui capraru spune ca tb sa ia minim 150 de gr. la 2 luni.
eu nu stiu ce sa ma fac, sa opresc laptele meu care poate nu o fi bun si de asta el nu ia in greutate?, bebe este vioi, activ pare ok dar paote o fi ceva si eu nu sunt capabila sa observ. nici pediatra nu-mi vine sa o sun ca ma enerveza caci tot insista sa incep sa-i dau suc de morcovi dar eu o tin mortis sa incep de la 4- 5 luni. sunt tare trista si dezorientata....
offff de ce trebuie sa am mereu inima indoita si sa stau mereu cu frica in san ca paote are bebe ceva, mai ales ca sambata avem botezul si trebuie sa fim in forma.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

130 gr/saptamana e foarte bine. Oricum, o mare parte din copii in luna a treia iau mai putin in greutate, intre 400-800 gr/luna. Asa ca esti in grafic, da-i lapticul tau ca e cel mai bun!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aralia eu sunt inginer proiectant ,instalatii electrice
Ank am vazut bebelusul in pozele de la BB si acum nu mai zice si tu de el ca este gras
Erika si cand ai bagat fata la fund nu s-a speriat?
Asta cand era mai mica sau acum?
Am venit si noi de afara si acum doarme dusa.Voi ii desbracati imediat ce ajungeti in casa daca dorm?Ca eu o desfac asa putin si o las sa doarma in continuare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

totuli mama, si Sophia are saptamani cand ia mai putin si traiam cu sressul ca nu mananca suficient, dar cand trece mai mult timp fara sa o cantaresc remarc ca de fapt ia in greutate foarte bine. Continua cu alaptatul, da-i sa pape cat vrea si mai verifica peste cateva saptamani cum a luat in greutate.

Daca baietelul tau e vioi, inseamna ca faci bine ceea ce faci...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

ANK,La Multi Ani, sa fii sanatoasa,fericita si sa te bucuri alaturi de familia ta!Chiar ca esti tinerica rau (cel putin fata de mine)!

Erika,insanatosire grabnica!

gimnastica acvatica bebelusi gasiti si la www.activecenter.ro/curs.php?id=Gimnastica_acvatica_bebelusi“_Baby_Flippers”" target="_blank"> ActiveCenter (cel cu Vania Limban).
De preturi nu mai stiu,posibil sa le gasiti pe site sau sa le primiti prin tel., oricum sunt mult mai scumpe decat cele de la Timisoara (acum vreo 4 ani am dat pt. o sedinta de gim acvatica pt. gravide 17 sau 27 euro; in plus, preferau sa iti faci abonament, mai greu daca voiai cate o sedinta). Eu astept sa se faca mai cald, poate o duc si eu pe Stefania, desi nu stiu cand, ca in cursul saptamanii imi este mai greu ca il am si pe Sebastian care merge la gradi, dar la program scurt

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput