Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ank, FELICITARI si LA MULTI ANI! Ce tinerica esti, mamico! Sa ai un an bun si multe bucurii langa cei dragi tie!

Nu mai stiu cine intreba dimineata de centre de activitate; eu asta am comandat, azi il primesc. Sunt curioasa cum reactioneaza fata, desi cred ca e inca micutza...http://www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/tiny-love/centru-de-activitate-loveste-si-canta/ Nu stiu daca o sa se vada linkul...sper sa nu fie reclama...

Vali, si a mea face asa la san, chiar destul de des...Si nu dupa ce papa 15 min la fiecare san, ci doar dupa 5 min la un singur san! Si nici n-o mai conving sa suga, eventual doar sa ma traga de tzitzi de nervi...Asa ca iti dai seama ce necaz imi e, pt ca nu ia suficient in greutate! In fine! Ideea e ca cel mai adesea cred ca o apuca crampele...Si de asta nu mai vrea sa pape! Alteori, mai ales seara dupa baitza, se poate sa-i fie cald...Eu lapte am din plin si am incercat sa-i dau si sanul mai gol (ca poate vine prea mult laptic o data!) si mai plin (sa nu se enerveze ca nu vine laptele mai repede!)...Efectul a fost acelasi, deci nu e asta...la noi cel putin!...Eu cred ca totusi crampele sunt de vina...sau e prea obosita! Solutiile propuse de Mihuta mi se par super-ok! Eu incerc sa ma auto-calmez si-mi spun ca doar n-o fi cupilu' meu cel mai fraier, sa moara de foame cu tzitzi plina langa nasul lui!...Incerc sa am incredere ca papa cat ii trebuie si ca va fi bine! Nu te agita cand face asa, ramai calma...altfel mai rau ii faci (din experienta vorbesc!) A, si la noi mai merge sa-i dau din nou tzitzi dupa vreo 30-40 min...Sau sa o alimentez in picioare, in timp ce ne plimbam prin casa...Desi de cele mai multe ori ramane cum vrea ea......
Georgiana, nu cred ca o baie fierbinte si cu spuma are ce sa-ti faca rau! Ba din contra, te va relaxa, daca asta iti doresti!
Erika, distractie placuta la munte! Si relaxare maxima ca sa iti revii cat mai repede! Superba ideea ta de Sf. Valentin! Asa mi-as dori si eu un weekend doar in doi Da' nu se poate...Mi-e ca se intarca fata daca ii dau bibe atata timp...Si nu vreau!
Eu acum caut sa cumpar balansoar...Am ocupatie...Si noi vrem la inot..Este un centru DuoCenter cred in Bucuresti unde cred ca se face...Mai sunt amatoare/amatori? La noi e greu cu transportul, da' poate gasim o solutie ca prea imi doresc!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

La Multi Ani, Ank!!!

Astazi si ingerasha mea implineste 3 luni!
Am fata mare!
Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 3 luni de cand am nascut, parca a fost ieri!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

valieu cred ca o chinuie burtica cand face asa..
a mea asa facea la colici
se agita si nu mai stie ce vrea
dar trece odata cu timpul
rabdare , rabdare , rabdare
va lasam ca iesim pe afara
deja a iesit cu mamaia cu scoica , cobor si plecam la mall sa luam cadou lui tati de ziua lui
ea sta afara desigur
ieri am ratat iesirea si ne-a parut rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aralia multe lunite inainte!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Na ca a adormit si Maria mea si nu mai putem iesi afara

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Vai, fetelor daca ati sti ce ma bucur ca ma sustineti,parca ma simt mai bine sa stiu ,ca nu ati uitat de mine ,va pup pe toate dulcem-am chinuit ceva sa citesc asa printre randuri...,am sunat la clinica ,ptr o programare ca sa ma linistesc ,asa ca maine la 10 merg sa ma vada...,ei zic ca e inca normal...,dar au ramas un pic surprinsi ca nu vad subtitrarea la tv,offf ,tineti-mi pumnii ptr maine!!
Vrem si noi la inot...,dar unde am vrut eu sa mergem e c-am exagerat de scump,asa ca sunt din in cautare..,ar fi frumos sa ne nimerim mai multe!
Iar daca pe viitor va strangeti mai multe la o plimbare prin parc sa nu uitati de noi!!
Hai ca va las ca sa trezit Angi,pupici!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

poze

povestea nasterii

Multumesc de urari si va urez si voua la fel pentru ieri!

Dar de ce nu iesi daca a adormit? Eu o imbrac adormita, maraie cand ii pun caciula, adoarme la loc si iesim!
Sau n-ai chef ca-i urat afara?
Cum mai merge cu lucrul? Eu am terminat lucrarea aia si nu mai iau alta, am crezut ca o sa inebunesc, n-am facut nimic ca lumea, nici cresterea copilului, nici traducerea, nici mancare&curatenie... prea mult.

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Erika si mie mi se pare scump la inot.
Aralia am cam ramas in urma si de azi intr-o saptamana am predare

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:

Erika si mie mi se pare scump la inot.
Aralia am cam ramas in urma si de azi intr-o saptamana am predare

poze

povestea nasterii

Tu ce lucrezi?
Si eu m-am interesat de inot, dar la 30 euro sedinta e enorm. Sau abonament lunar 120..exagerat!
Eu o pun sa inoate in cada, sambata umplem cada si o pun acolo cand pe spate, cand pe burta si rade cu gura pana la urechi..

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:

poze

povestea nasterii

Acum a adormit si umflatul meu... are 7.800 kg ...de abea il ridicam ieri la inot

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput