Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 12

vali_delide spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Vali at suntem multe ptr plimbare
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Putem s-o punem de-o gasca in parc, la o barfa mica

Fi-mea cred ca adoarme tocmai acum, cand vroiam sa o scot afara!
Valentina, cea mai fericita

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz

ancadragoman spune:
Nu la inaltime ma refeream
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii

cristi07 spune:
Daria, daca vrei te astept...sau astepti sa venim noi la voi???
Cristina mamica lui Radu Nicolae

ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Ank83
sau stiai????
AnkRaul
17.10.2007

Vali pai imbrac-o si scoate-o asa

anca

poze
povestea nasterii

geo_ionita spune:
ANK:[size=3]LA MULTI ANI

mihuta spune:
Vali, eu cred ca e una dintre urmatoarele
- a prins o bula de aer si trebuie sa o tii cat e nevoie sa ragaie
- e prea obosita sa suga si e nervoasa ca vine cam incet laptele
- nu ii mai e foame si isi suge manutele in loc de suzeta
La 1 o ragai, la 2 si 3 incerci cu suzeta pana se mai calmeaza, mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori, s-a pus pe plans, era obosita dar ii era si foame, eu i-am dat-o sotului, am muls ce mai aveam (si de ambele dati era foarte putin), i-am dat lapetele muls si i-am facut si vreo 60ml lapte praf. De fiecare data a mancat mai putin de jumate si a adormit tun. Probabil ca avea chef de un lapte scurt fara efort. S-a intamplat sa functioneze si suzeta .
mami de Sophia

Daria23 spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
'Neata...ma rog, buna ziua, ca e pranzul...
Giani, eu stau pe Oltenitei, unde e Protectia copilului, la IRA! Dar ma plimb pe Iriceanu si pe Berceni, de obicei.Iar cand e frumos si e tati acasa,mergem in parc...
Kiva, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine amndoua!
Erika, frumoasa surpriza, felicitari...si multa sanatate, o sa-ti revii si o sa uiti perioada asta...curaj!![]()
Fetelor care alaptati, help!!!
Pitica mea sta la san cam 15 min. la fiecare, dupa care incepe sa-si intoarca in toate partile caputul, se agita, da din manute si incepe sa tipe! Si-si mananca si manutele!Si nu cred ca e din cauza ca nu mai are ce sa pape, ca mai iese cate putin...uneori se stramba, parca i-as da lamaie...si asta se intampla in special ziua, noaptea papa si adoarme!
Acum a papat,a facut la fel, am pus-o sa ragaie si dupa asta am lasat-o in patut...si sta acolo si se cearta cu caruselul si pedaleaza!
Aseara mi-a plans 3 ore, nu mai stiam ce sa-i fac, noroc cu tati ca a luat-o si m-a lasat sa ma linistesc, cred ca ma simtea si pe mine, ca plangeam langa eaSi ea nu plange fara motiv, aseara o durea burtica,initial, dupa care era f. obosita si am agitat-o si eu.
Ma duc sa o imbrac sa o scot putin la aer, chiar daca e cam umezeala...oooofff, nu mai vine primavara asta!!!
Pupici!
Valentina, cea mai fericitade
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
Vali si pitica mea mai face cateodata asa...se agita la san dar nu dispera ...tine-o acolo ca chiar daca nu are ce papa initial se face lapte din nou daca trage...

mihuta spune:
Geo_ionita, sambata a fost sotul cu copilul in parc si am facut o baie cu spuma...excelenta, desi fireste intrerupta de familionul care s-a intors de la plimbare. Am alaptat, am conversat si m-am intors la baita....
Vasari, am bagat-o in cradle si parea absolut stupefiata, nu i-a placut. La verticala e mai bine dar nu-i convine ca n-are vizibilitate. Vad ca pozitiile cu fata spre exterior sunt de la 4 luni. Stai sa ma mai uit pe pozele tale o data
Ank-ule, la multi ani ! Ce tinerica esti !
mami de Sophia

vali_delide spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Vali, eu cred ca e una dintre urmatoarele
- a prins o bula de aer si trebuie sa o tii cat e nevoie sa ragaie
- e prea obosita sa suga si e nervoasa ca vine cam incet laptele
- nu ii mai e foame si isi suge manutele in loc de suzeta
La 1 o ragai, la 2 si 3 incerci cu suzeta pana se mai calmeaza, mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori, s-a pus pe plans, era obosita dar ii era si foame, eu i-am dat-o sotului, am muls ce mai aveam (si de ambele dati era foarte putin), i-am dat lapetele muls si i-am facut si vreo 60ml lapte praf. De fiecare data a mancat mai putin de jumate si a adormit tun. Probabil ca avea chef de un lapte scurt fara efort. S-a intamplat sa functioneze si suzeta .
mami de Sophia
Mihuta, sar'na de raspuns!
1 nu e valabil, ca abia scosese aerul, iar faza cu suzi nu tine, ca o scuipa de nu se vede...la fel si pe bibe, am incercat sa-i dau si eu lapte muls si n-a vrut deloc! Oricum, ai dreptate si cu oboseala, drept dovada acum a adormit singura!
Sa stii ca nici eu nu o pot tine in wrap din acelasi motiv, e prea elastic.Initial am crezut ca nu stiu eu cum sa-l leg,dar vad ca si tu ai aceeasi problema! Cred ca o sa-i scriu Aditei sa schimbe materialul cu altul mai putin elastic!
Anca,eu as imbraca-o asa,sa o scot,dar zici ca ii pun maracini pe ea,nu haine, si risc sa-mi urle toata ziua de nervi...asa ca o scot mai tarziu!
Valentina, cea mai fericita