Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
Vasari spune:
Buna dimineata! Azi am dormit amandoua foarte mult. Noi iesim si azi la plimbare. Imbracate la fel ca pana acum, pentru ca si pana acum a fost frig, nu?
Mihuta, felicitari! Cum sta? Si cat? A mea nu rezista prea mult in simple cradle. Ii place sa stea la verticala. Si seamana cu pozele de la mine?
BB, am vazut pozele, pare super!!
Noi cand ii facem baita o scufundam mai mult cu capul in apa, nu ii ferim urechile. Am intrebat pediatra la inceput si a zis ca nu are nimic. Voua v-au zis doctorii sa aveti grija sa nu le intre apa?
Alina si Maria - 3 NOV 2007
mihuta spune:
quote:
Originally posted by lumi_bquote:
Originally posted by mihuta
eu de-abia reusesc sa ies o data din casa, azi de exemplu nu am scos-o deloc...
Mie mi-a venit wrap-ul dar e dintr-un nmaterial prea elastic si asta mica atarna de zici ca sta sa pice...
mami de Sophia
Mihuta de la coforumista Adita l-ai luat?
Luminita si Stefan(10.12.2007)
Poze Stefan
Da.
mami de Sophia
vali_delide spune:
'Neata...ma rog, buna ziua, ca e pranzul...
Giani, eu stau pe Oltenitei, unde e Protectia copilului, la IRA! Dar ma plimb pe Iriceanu si pe Berceni, de obicei.Iar cand e frumos si e tati acasa,mergem in parc...
Kiva, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine amndoua!
Erika, frumoasa surpriza, felicitari...si multa sanatate, o sa-ti revii si o sa uiti perioada asta...curaj!
Fetelor care alaptati, help!!!
Pitica mea sta la san cam 15 min. la fiecare, dupa care incepe sa-si intoarca in toate partile caputul, se agita, da din manute si incepe sa tipe! Si-si mananca si manutele!Si nu cred ca e din cauza ca nu mai are ce sa pape, ca mai iese cate putin...uneori se stramba, parca i-as da lamaie...si asta se intampla in special ziua, noaptea papa si adoarme!
Acum a papat,a facut la fel, am pus-o sa ragaie si dupa asta am lasat-o in patut...si sta acolo si se cearta cu caruselul si pedaleaza!
Aseara mi-a plans 3 ore, nu mai stiam ce sa-i fac, noroc cu tati ca a luat-o si m-a lasat sa ma linistesc, cred ca ma simtea si pe mine, ca plangeam langa ea Si ea nu plange fara motiv, aseara o durea burtica,initial, dupa care era f. obosita si am agitat-o si eu.
Ma duc sa o imbrac sa o scot putin la aer, chiar daca e cam umezeala...oooofff, nu mai vine primavara asta!!!
Pupici!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
Daria23 spune:
quote:
Originally posted by cristi07
Buna tuturor mamicilor,
este vreo mamica care locuieste in centru si se plimba prin Cismigiu???
Cristina mamica lui Radu Nicolae
Eu stau in centru.....da in Baia Mare...si nu ma plimb prin Cismigiu ca e un pic cam departe
ancadragoman spune:
Vali at suntem multe ptr plimbare
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Ank83
la toata lumea azi implinesc un sfert de secol hi hi
Ank Raul 17.10.2007
La multi ani!!!!
Sanatate multa si multa fericire iti doresc! Uite un buchet virtual pt. tine si !
Ai si bere? Ca eu asta as bea!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
ancadragoman spune:
quote:
Ank Raul 17.10.2007
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
PITICANIE
poze
povestea nasterii
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Ank Raul 17.10.2007
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
PITICANIE
poze
povestea nasterii
prima data cand am citit ca m-ai facut piticanie... ma gandeam de unde stii ca sunt mica de statura
Ank Raul 17.10.2007