Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Vali at suntem multe ptr plimbare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Putem s-o punem de-o gasca in parc, la o barfa mica...dar sa fie mai cald, nu ca azi...

Fi-mea cred ca adoarme tocmai acum, cand vroiam sa o scot afara!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu la inaltime ma refeream

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

sau stiai????

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Daria, daca vrei te astept...sau astepti sa venim noi la voi???

Cristina mamica lui Radu Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Ank83

sau stiai????

Ank Raul 17.10.2007

Vali pai imbrac-o si scoate-o asa

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

ANK:[size=3]LA MULTI ANI![/size=3 Multa sanatate si numai bine! Cred ca o sa iau si eu putin din ce ne oferi: o cana de cafea, o bomboana de ciocolata, putina cola si felie de pizza...dar ce spun eu aici...poate alta data ca nu am voie, ca sa nu ii fac bebelinei rau la burtic...
Fetelor stiti cum m-as rasfata eu azi...cu o baie...nu am mai facut de cand am ramas insarcinata si acum am cezariana, alaptez...asa ca nu am facut pana acum baie, ca mie imi place sa fie fierbinte si cu multa spuma si ma gandesc sa nu fac ceva rau. Voi ce ziceti?

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Vali, eu cred ca e una dintre urmatoarele

- a prins o bula de aer si trebuie sa o tii cat e nevoie sa ragaie
- e prea obosita sa suga si e nervoasa ca vine cam incet laptele
- nu ii mai e foame si isi suge manutele in loc de suzeta

La 1 o ragai, la 2 si 3 incerci cu suzeta pana se mai calmeaza, mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori, s-a pus pe plans, era obosita dar ii era si foame, eu i-am dat-o sotului, am muls ce mai aveam (si de ambele dati era foarte putin), i-am dat lapetele muls si i-am facut si vreo 60ml lapte praf. De fiecare data a mancat mai putin de jumate si a adormit tun. Probabil ca avea chef de un lapte scurt fara efort. S-a intamplat sa functioneze si suzeta .

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

'Neata...ma rog, buna ziua, ca e pranzul...

Giani, eu stau pe Oltenitei, unde e Protectia copilului, la IRA! Dar ma plimb pe Iriceanu si pe Berceni, de obicei.Iar cand e frumos si e tati acasa,mergem in parc...

Kiva, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine amndoua!

Erika, frumoasa surpriza, felicitari...si multa sanatate, o sa-ti revii si o sa uiti perioada asta...curaj!

Fetelor care alaptati, help!!!
Pitica mea sta la san cam 15 min. la fiecare, dupa care incepe sa-si intoarca in toate partile caputul, se agita, da din manute si incepe sa tipe! Si-si mananca si manutele!Si nu cred ca e din cauza ca nu mai are ce sa pape, ca mai iese cate putin...uneori se stramba, parca i-as da lamaie...si asta se intampla in special ziua, noaptea papa si adoarme!
Acum a papat,a facut la fel, am pus-o sa ragaie si dupa asta am lasat-o in patut...si sta acolo si se cearta cu caruselul si pedaleaza!
Aseara mi-a plans 3 ore, nu mai stiam ce sa-i fac, noroc cu tati ca a luat-o si m-a lasat sa ma linistesc, cred ca ma simtea si pe mine, ca plangeam langa ea Si ea nu plange fara motiv, aseara o durea burtica,initial, dupa care era f. obosita si am agitat-o si eu.

Ma duc sa o imbrac sa o scot putin la aer, chiar daca e cam umezeala...oooofff, nu mai vine primavara asta!!!

Pupici!

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz

Vali si pitica mea mai face cateodata asa...se agita la san dar nu dispera ...tine-o acolo ca chiar daca nu are ce papa initial se face lapte din nou daca trage...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Geo_ionita, sambata a fost sotul cu copilul in parc si am facut o baie cu spuma...excelenta, desi fireste intrerupta de familionul care s-a intors de la plimbare. Am alaptat, am conversat si m-am intors la baita....

Vasari, am bagat-o in cradle si parea absolut stupefiata, nu i-a placut. La verticala e mai bine dar nu-i convine ca n-are vizibilitate. Vad ca pozitiile cu fata spre exterior sunt de la 4 luni. Stai sa ma mai uit pe pozele tale o data

Ank-ule, la multi ani ! Ce tinerica esti !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Vali, eu cred ca e una dintre urmatoarele

- a prins o bula de aer si trebuie sa o tii cat e nevoie sa ragaie
- e prea obosita sa suga si e nervoasa ca vine cam incet laptele
- nu ii mai e foame si isi suge manutele in loc de suzeta

La 1 o ragai, la 2 si 3 incerci cu suzeta pana se mai calmeaza, mie mi s-a intamplat de vreo 2 ori, s-a pus pe plans, era obosita dar ii era si foame, eu i-am dat-o sotului, am muls ce mai aveam (si de ambele dati era foarte putin), i-am dat lapetele muls si i-am facut si vreo 60ml lapte praf. De fiecare data a mancat mai putin de jumate si a adormit tun. Probabil ca avea chef de un lapte scurt fara efort. S-a intamplat sa functioneze si suzeta .

mami de Sophia

Mihuta, sar'na de raspuns!
1 nu e valabil, ca abia scosese aerul, iar faza cu suzi nu tine, ca o scuipa de nu se vede...la fel si pe bibe, am incercat sa-i dau si eu lapte muls si n-a vrut deloc! Oricum, ai dreptate si cu oboseala, drept dovada acum a adormit singura!
Sa stii ca nici eu nu o pot tine in wrap din acelasi motiv, e prea elastic.Initial am crezut ca nu stiu eu cum sa-l leg,dar vad ca si tu ai aceeasi problema! Cred ca o sa-i scriu Aditei sa schimbe materialul cu altul mai putin elastic!

Anca,eu as imbraca-o asa,sa o scot,dar zici ca ii pun maracini pe ea,nu haine, si risc sa-mi urle toata ziua de nervi...asa ca o scot mai tarziu!

Mergi la inceput