Mamici de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

MSBB...da cred ca o sa stau cateva zile acasa.
CHINABULINA...tu esti tot din Bacau sau am retinut gresit?
Pup la fete si vb mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, Andreea, mai bine nu te duceai decat sa iti faci atata rau cu nervii si plansul.

Elena, clar, cuvantul de ordine este odihna. De munca o sa tot ai parte de acum incolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreea27 ia un de la mine. Te cred ca esti pliiiina de nervi; dar te rog eu, incearca sa faci nervii sa treaca. Stiu ca e mai uosr sa spui, decat sa aplici, dar uite la cursul de luni, despre sarcina ne-a zis nenea dr. ca supararea, nervii, orice sentiment sunt rezultatul unei reactii chimice, careia bebe tre sa-i faca fata la fel ca si tine, si el e mult mai mic. Asa ca fii barbata Zoe! Fugi la o inghetata la mac!

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Multumesc fetelor din suflet pt incurajazri!Dar ce e super enervant ca doar curatenia tot eu va trebui sa o fac ca nimeni nu ne ajuta ca toata lumea se trage pe fese cand e vorba de munca!Toti au spus ca vin si fac si pana la urma le ''intervine ''ceva, nu de alta dar am mai apatit-o!!!
mare la toate!

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Andreea, sunt firme de curatenie in Bucuresti, poate or fi si in Cluj, care iti fac luna dupa renovare, cu instrumente profesioniste.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata tuturor!

Bine ai venit TaniaS sarcina si nastere usoare si un bb sanatos!!

Daria hai inapoi si zi-ne ce s-a intamplat!

Elenag eu zic sa consulti alt medic! Sincer eu nu as sta linistita pana nu as intelege care-i situatia si care-s pericolele.

Andree lasa-i incolo si nu te mai enerva...ei sunt bine merci acum si tu stai si plangi in fata calculatorului de nervi! Stai putin si gandeste-te...merita?! Nu va convin, cautati altii!!! Si mobilizeaza-l pe tati sa fie mai bagaretz! Sa le zica vreo doua...!

Alysh sunt curioasa...ce patutz asteptati voi de la Ikea? Noi am fost in wkd asta si nu ne-a placut decat unu' alb! Dar in rest...Nu m-au prea impresionat! te intreb ca poate nu ne-am uitat noi atent, mai stii?

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

La aia ma gandeam si eu cum am e la emisiunea aia de pe Prima de la curat murdar,dar ma crezi ca habr nu am daca sunt sau nu!SI oare cat ar fi pretul uneia?

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Stati locului si nu respirati ca acum vine capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Andreea, mai stii ce ti-am urat cand ai inceput renovatul? Muuuuuuuuulta rabdare! Toti sunt o apa si-un pamant, crede-ma, eu numai povesti de-astea de groaza am auzit si am si trait! Asa ca asteapta-te la orice ca sa nu-ti mai faci nervi!

Msbb, tare simpatica esti! Sa stii ca si eu tot ca ursul imi vine sa fac uneori!
Cu siguranta voi pune poze cand o sa aranjez tot.

Elena, din ce descrii tu, eu nu cred ca sunt contractii ci pur si simplu cred ca bebe s-a asezat si apasa pe partea cu chistuletzul. Daca stai intinsa in pat nu mai trec durerile? Vad ca la mine inca mai persista durerile de azi de dimineata pe care le simteam pe locul cu chistul , dar doar cand ma ridic in picioare si merg. In rest, daca stau pe scaun sau ma intind nu mai simt nimic. Sa speram ca trec repede si la mine si la tine!

Alina 27+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

elena, da, sunt din bacau, de aia te-am si intrebat la ce medic esti. din cate stiu eu, suntem 3 bacauance: eu, tu si MsBB
andree, nu mai fi suparata ca nu te ajuta cu nimic. te inteleg perfect, dar din pacate nu te pot ajuta cu nimic...

25+5

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput