Mamici de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
elena_g spune:
MSBB...nici nu stiu ce sa mai zic ...parca sunt turbata...dar scriam si aseara ...nu am deloc sentimentul ca se va intampla ceva rau,il simt acolo bine....innebunesc numai cand imi amintesc"exisat riscul de a pierde sarcina"..ma gandesc ca va fi bine si tot cred ca e ceva legat de chistul acela .
Rog fetele care mai stiu sau mai au idee de chestiunea asta sa scrie ..poate au mai fost cazuri..sau..nu stiu.
Lorich spune:
Neata fete dragute,
Am revenit la serviciu, deci la F5 la 5 minute, ce sa-i fac, daca sunt dependenta?
Tania bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Daria, iubita, ce s-a intamplat?
Elena, chiar daca mai iei o alta opinie de la cineva, bine ca ai mers totusi la dr., sper sa fie totul ok, dar nu trebuie riscat nimic. Parerea mea!
Va pup si ma intorc un pic la lucrurile abandonate aici la birou, de marti... ca daca ieri am chiulit.
Lori
23+
asteptand un bebe Robert
MsBB spune:
Elena , asculta-ti instinctul!Sunt sigura ca BB mic sta bine mersi acolo si nici gand de altceva. Stai optimista si sa te menajezi cat mai mult. Nu ti-a recomandat repaus la pat? Cel putin o perioada? N-are ce sa strice , parerea mea, un pic de odihna , un film bun , o carte buna si poate durerile alea se mai linistesc si pana la termen nu mai ai parte de nici un fel de dureri si probleme.
Adriana
26+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
monik16 spune:
LUNINEL ce probleme ai tu? Eu mai fac cate o pauza si nu citesc intotdeauna din urma, mai ales daca s-a adunat prea mult... Te intreb pt. ca ma intereseaza. Se pare ca si eu am ceva probleme si ma streseaza ca mi-au dat tratament cu BETALOC. Eu nu l-as lua, ca stiu ca il influenteaza pe bb (poate face brahicardie) dar mi-e teama ca daca nu il iau imi fac rau si mie si lui. Am facut eco si ekg si diagnosticul a fost insuficienta mitrala-regurgitare mitrala gr. II-III posibil prolaps de valva mitrala. Cam nasol...
Tu ce problema ai? Iei ceva?
22+ 
elena_g spune:
MSBB..ba da..multe interdictii...fara: bai/dusuri fierbinti,stres,trepidatii,calatorii lungi,stres,mers cu masina(rar si bland),contact sexual,efort si odihna multa .
Dar si eu am o munca care da dependenta,pt.ca daca las ceva azi maine ma iau de cap ca se tot aduna....ma rog cred ca e cazul sa o iau mai incet...am zis ca o sa vin la munca pana nasc dar acum nu stiu ce sa mai zic....
V-am zis eu ma tot intreb daca intr-adevar erau contractii.Eu in rest ma simt bine,imi place sa merg pe jos,sa ma misc,sa ma agit...nu prea stau locului.Acum insa m-am potolit si il rog pe bebica sa stea acolo pana la sfarsit.
chinabulina spune:
buna dimineata!
elena, la ce medic mergi? eu zic sa iti iei un medical cateva zile si sa stai in pat, cum zicea si MisBB, cu un film sau o carte buna, sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv.
cenia, sa te faci bine repede 
fecian, mi-a placut ce ai scris, total de acord cu tine 
va pup si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi ![]()
25+5,
teodora maria
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Alysh spune:
"neata
Elena, scuze, dar eu nu am vazut/ inteles ce fel de chist ai tu. Eu am un chist pe ovarul drept, chist dermoid de vreo 3 cm, pana acum nu mi-a facut nici o problema. Culmea, chiar azi dimineata am simtit si eu o durere acolo, in partea dreapta, dar cred ca mi-a dat bebe niste picioare in chist. Oricum si eu m-am speriat. Ce dimensiuni are chistul tau? Daca ai un chist folicular, eu stiu ca genul asta de chisturi se resorb pe timpul sarcinii.
Msbb, sunt partenera ta la mancarimi. Noaptea ma mananca rau mai ales in jurul buricului. La fel si sanii. Cred ca n-avem nimic de facut decat sa asteptam sa creasca burticile cat vor ele, ca e clar mancarimile sunt de la crestere.
Fetelor, n-am gasit ieri patutzul dorit, dar ni s-a spus ca-l aduc in doua saptamani. In schimb, am luat o comoda care va servi si drept masa de infasat si un cuieras super. Oricum eu tot ce-am luat am pus bine, pe balcon sau sifonier si nu vor iesi de-acolo pana aprilie cand incep sa aranjez totul, sa spal lucrursoarele, sa le calc, sa le aranjez, etc. Abia astept ![]()
Alina
27+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Andree27 spune:
Hellloo fetelor,
Am sosit de buna dimineata cu niste nervi de nu8mai pot ca instant m-am apucat de plans!Am fost acuma dimineata pe la apartamnet ca am intarziat putin de la servici sa merg impreuna cu sotul sa vedem cum au inaintat baietii!Si ce gasesc ca instant mi s-a ridicat si parul din nas!Noi intr-o camera am pus toate lucrurile si salteau de pat si hainele care nu le-am luat cu noi si camera aia sa stea inchisa pana e gata cealalata si apoi se muta si totul si bine ok!!Nu va spun ca usa de la camera respectiva imi era larg deschisa si un praf ce era acolo de mai bine de 5 degete.Fotoliile din negru cu maro erau albe si am deschis usa de la dulap si in dulap un praf de numa!Va dati seama ca am si turbat de nervi.Si nu va mai spun ca din 4 muncitori cati sunt erau numai un si ala statea ca mocofletul!!Sotul meu de 2 zile nu a mai fost pe acolo!Inafara ca au pus coltarele in camera mare nu mai era facut nimic de 2 zile si sa nu te enervezi!Si cel mai tare m-am enervat si pe sotul meu care numai imi dadea din umeri!!!!Vai ca atata sunt de nervoasa ca si acuma cand va scriu plang asa ca va las si mai pove mai tarziu ca sunt la servici si sa nu ma vada colegii!!
Andreea
23+ in asteptare de un ingeras:
Eric
MsBB spune:
Sa stiti ca azi trag chiulul , stau cu oki pe voi si ma joc hihihi , ma antrenez 
Neatza si tie Lori, spor la munca!
Bun venit Tania, sarcina usoara si sa ne vedem la termen cu BB frumos si sanatos.
monik16
, sper sa fie totul bine si pt tine si pt BB-ita ta.
Elena , lasa ca munca mai poate astepta , tu si cu BB suneti cei mai importanti acum. Menajati-va si aveti grija de voi 
Alysh , sa
burtik , sa treaca mancarimile! Cu sanii nu e asa grav la mine , ma apuca dar nu des. Cu burtik insa e alta poveste, imi vine cateodata sa fac ca ursul , sa ma duc sa ma frec cu burtik de un copac 
Felicitari pt comoda , sa o folositi sanatosi. Cand iei patutul poate pui o poza sa vada si okiul nostru ce cadou frumos primeste Vlad de la mami.
Andreea , nu te enerva , incearca sa stai calma! Stiu cat de frustrant este dar sa nu uiti ca Eric simte ca mami e supi .
Sterge lacrimile si hai zambeste un pic, asa sa mearga ziua mai bine. Pune-ti
pe muncitori!
Adriana
26+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
elena_g spune:
ALISH..nu stiu ce fel de chist am ...cand aveam 4 saptamani dr la care eram atunci mi-a zis ca am un chist de 5cm pe ovarul stang si atat.De care e ,ce se poate face ,cum afecteaza...nimic....am intrebat eu si mi-a zis ca poate se resoarbe daca nu ,il va scoate la cezariana.Deci...fara comentarii...atat mi-a zis dr .atat stiu.....offff...medici.
Si acum ca durerea este exact in stanga si localizata,v-am zis nu se intinde in alte parti sau pe toata burta, ma gandeam ca el o fi cauza si nici vorba de contractii.Habar nu am ce sa mai zic,eu v-am zis doar ce a zis dr...si da,cred ca voi sta cateva zile acasa.
Va pup...mersi de sprijin...am dat si eu in boala F5![]()