Mamici de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by monik16

LUNINEL ce probleme ai tu? Eu mai fac cate o pauza si nu citesc intotdeauna din urma, mai ales daca s-a adunat prea mult... Te intreb pt. ca ma intereseaza. Se pare ca si eu am ceva probleme si ma streseaza ca mi-au dat tratament cu BETALOC. Eu nu l-as lua, ca stiu ca il influenteaza pe bb (poate face brahicardie) dar mi-e teama ca daca nu il iau imi fac rau si mie si lui. Am facut eco si ekg si diagnosticul a fost insuficienta mitrala-regurgitare mitrala gr. II-III posibil prolaps de valva mitrala. Cam nasol...
Tu ce problema ai? Iei ceva?

22+

Monik, imi pare rau sa aud ca ai probleme cu inima...nu este usor sis tiu prin ce treci...
Eu am ischemie miocardica silentioasa si dr mi-a dat sa iau Concor 5 mg, un medicament care se poate lua in sarcina, bineinteles dupa ce se evalueaza foarte bine avantajele si dezavantajele...
La mine avantajele primeaza in sensul ca daca nu-l iau mi-e rau in fiecare zi...si consider ca mai rau ii fac bebelinei starile mele de rau decat medicamentul...
Eu zic sa iei tratamentul pe care ti l-a dat (banuiesc ca este unul care se poate lua in sarcina, nu iti dadea unul total contraindicat)...
Tie ti-a zis dr de cezariana? Mi-e mi-a dat scrisoare medicala cu recomandare clara pentru cezariana (cu asta trebuie sa merg la spital).

Multa sanatate! si sa dea D-zeu sa fie totul bine pana la urma...

Luminel 24S [fetitza]

Mergi la inceput