Mamici de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

ANDREE sa fiti sanatosi si sa va faceti mari.......nu neaparat si tu...la fel toate mamicile si puii lor.
Fetelor....ce se poate intampla in cazul in care exista un chist marisor...cam 5 cm...pe unul din ovare si nu se resoarbe?Ce complicatii ar putea aparea sau ce implicatii are?Ati avut?Stiti?Ms...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza burtici

Iaca am reaparut si eu din ceatza, dupa o mica absenta... am fost intr- dispozitie ciudata si cam obosita, plus ca am o groaza de munca si dupa ce butonam toata ziua la calculator nu mai aveam energia sa mai fac epistole zaceam si eu prin casa... Lucrez cam mult, pana pe la 1 noaptea uneori si sunt cam terminata.
Raportez si eu sindromul cuibului, ne-am mobilat salonul, sunt foarte incantata :) Saptamana asta vrem sa luam carutz lui bebe, un Chicco 3 in 1 - gata, m-am hotarat, m-am jucat cu el o ora in magazin, si in plus e la reducere
Fetelor, v-am citit in fiecare zi si s-au discutat multe... Vreau sa le felicit pe cele cu ecografii bune , Gabitza noi am mai vorbit pe Yahoo dar inca o data felicitari pentru rezultatele la amnio .
Despre kilograme in plus, eu am 10 in saptamana 27 dar nu se vad deloc, am doar un burtik, de dimensiuni acceptabile, si niste tzitzi maricele Deci raportez 60 de kile la 1:64m, niciodata nu am avut atatea kile, dar tare bine si sexy ma simt !!! Ma bucur ca nu m-am umflat l maine, fatza sau fund, sunt ca inainte. Cu toate astea, bebe meu e cam micutz, asa mi se spune - si sa stiti ca iau vitamine din saptamana a 12-a (Elevit) + am inceput sa iau fier si constat deja o constipare ceea ce eu nu am avut niciodata :(
Andreap - ai vazut, si doctorul a zis ca e o eroare sanatate multa iti dorim!!!
Elena - eu am avut mereu probleme cu chisturi pe ovare, mari, de 6 cm ... unele s-au spart si am facut niste crize de am ajuns prin spitale etc. Ultima oara nu imi venise ciclu de vreo 2 luni jumate si io incantata ca poate e bebe... am aflat ca sunt fericita posesoare a unui chist maaare pe un ovar - se punea problema de operatie. Doctorul mi-a zis ca pot ramane insarcinata (evident, nu la fel de usor, dar se putea intampla) + pot sta linistita in sarcina, chiar daca am chist, singura chestie e ca urmau sa imi faca cezariana la nastere si tot atunci scoteau si chistul. O monitorizare mai atenta s-ar fi impus pe timpul sarcinii dar mi-a spus ca in general chisturile se resorb sau stagneaza, adica nu cresc. Evident, eu nu am ramas gravi atunci si timp de 6 luni i-am dat chistului ala cu Duphaston si alte medicamente in cap... pana a cedat singur :p Apoi am mai facut unele mici dar pe la 29 de ani m-am reglat ca un ceas cu ciclul, fara alte medicamente, si uite ca am ramas gravi f usor :) Asta e povestea mea cu chisturile

Hai ca fug, o sa revin cu povesti despre cursurile prenatale pe care le-am inceput :) Pupici

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Buna fetelor !!

Am lipsit o gramada, am incercat sa tin pasul, dar ati facut 3 capitole in lipsa mea, si mie destul de greu sa stau sa citesc in urma atata, am cti o parte dar apoi mam dat batuta ca e prea mult... dar am vazut la un moment dat anumite discutii despre nemultumirea unor fete cum ca nu ar fi bagate in seama si despre formarea de bisericute, ei bine, si eu ma simt asa cateodata, dar Luminel, nu vreau sa iau apararea la nimeni, poate ca nimeni nu a mai avut probleme de genul tau si nu au stiut ce sa iti raspunda, de ex si si nu as fi stiut ce sa iti zic... asta asa ca o intarziere si mam gandit ca ar fi bine sami spun totusi parerea.. si apoi, si eu mai intru cateodata, si nu am ce sa scriu, cand mai vb fetele din bucuresti despre programari si doctori, eu ce sa zic acolo, fiind din arad ? si mai sunt asa unele subiecte la care eu chiar nu am nimic de spus... si atunci nu spun nimic...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Getutza, nu asteptam de la nimeni pareri de cardiologi...doar un strop de compasiune cum se intampla in cazul altor fete care imediat sunt consolate si paraconsolate...
De fapt, nimeni n-a inteles nimic: mesajul meu a fost o reactie la mesajul Gabitzei care spunea ca ii pare rau ca sunt multe fete care n-au mai scris de mult; eu am explicat de ce cred eu ca nu mai scriu fetele dandu-ma exemplu pe mine (nici mie nu-mi vine sa scriu cand vad ca scriu degeaba...)
Asta era tot!!!

Va urez sanatate si spor la scris!

Lumi 22+ Elena Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreeap, poate e intr-adevar rezultatul eronat, hai nu te ingrijora si nu fii suparata, mai bine stai cu noi de vorba sa nu mai gindesti negativ...
Luminel , eu in ultimele zile am citit pe fuga forumul ca n-am calculatorul acasa, nici n-am citit postarea ta, dar nu fii suparata, noi avem compasiune fiecare pentru fiecare, nu cred ca e vreuna care sa nu inteleaga cind alta este intr-o pasa/stare/ginduri/evenimente neplacute...
eu iau tardyferon fol so magne B6 de vreo 2 sapt, pana acum am luat elevit...
hai pupici tuturor, imi termin si eu treaba aici, ca intr-o ora am si plecat.

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Luminel nu trebuie sa fii asa!Poate am sarit cu toate peste mesajul tau,eu una sigur,intelegem ca nu era vorba de pareri de cardiologi ci de compasiune!Fii sigura ca nu se va mai repeta!Eu de exemplu chiar la inceput scriam si la mamicute si gravidute de Cluj(ca de aici sunt) si nimeni nu imi raspundea sau asa din ani in pasti ca restul erau numai mamicute care se stiu si personal de mult si nici nu ma bagau in seama cu toate ca subietul se numeste GRavidute si mamici de Cluj!!Dar asta e!Daca nu imi raspundeau treaba lor si sa isi vada ele de ale lor ,dar sa stii ca aici nu e asa!!!!!Chiar sunt foarte dragute fetele si cu orice te sustin!Poate majoritatea dintre noi am fi sarit peste ce ai scris tu ca sincer mie mi se intampla ca sunt la servici si citesc printre randuri in timp ce imi fac si treba care o am!!Sa gresesti e omeneste!!!Eu nu am citit sincer nici ce ai scris de bisericute sau ceva de genul numai ce am citit ce a scris Getutza!Aici toate trebuie sa fim unite si sa intelegem ca fiecare din noi poate gresi sau poate are o zi mai proasta!!!Sper sa ne mai scrii@@ sa treaca supararea

Andreea 22+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Leeloo asa la terminatia piciorului ,intre picoare sus,nu??????

Nu intre picioare, ci pe exteriorul sholdului - nu stiu cum sa ma exprim...ca si cum as sta culcata numai pe oasele bazinului, pe o parte si mi-ar amorti...

Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Leelooo nu stiu ce sa zic ca pe mine fix in intre picioare ma doare cum ar veni in oartea opusa tie!!!Si mie mi-a zis dr ca ar fi de la coloana sau de la articulatii ,dar sincer habar nu am!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Leeloo, exact aceleasi senzatii neplacute le am si eu, chiar de la inceputul sarcinii. Din cauza asta imi gasesc greu locul in pat, ca ma furnica/inteapa/amorteste soldul. Nu-mi amintesc cine, parca MissParker sau Aldaesme se plangea mai demult de acelasi lucru. Imi trece mai spre dimineata, imi pun perne intre picioare, incerc sa-mi gasesc o pozitie in care ma deranjeaza mai putin.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by simonacip
...eu iau tardyferon fol so magne B6 de vreo 2 sapt, pana acum am luat elevit...

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Simona - eu iau tardyferon -de asta intrebam acum citeva zile si cum nu mi-a raspuns nimeni, am crezut ca nu mai ia nimeni...dar ce spui tu e o pastila combinata fier-acid folic-vit D sau sunt pastile diferite???

Gabriela 24+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La sarcina trecuta am luat Tardyferon in trimestrul 3 de sarcina. Acum inca iau Elevit...cand imi aduc aminte ...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput