Mamici de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
Andree27 spune:
Multumesc fetelor ca va bucurati alaturi de mine!Am o intrebare la voi.Voi luati elevit sau ceva vitamine?Ca aseara l-am intrebat pe dr daca nu imi da sa iau ceva vitamine si a zis ca el vrea ca bebele meu sa creasca natural si sa nu se faca nu stiu cat sa nu poata sa iasa afara.Voi ce ziceti,luati ceva?
Elena eu l-am simtit pe Ericutul meu la 17 saptamani ,dar nu te impacienta ca difera de la femeie la femeie nu e o regula!!!
Andreea
22+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Lilly79 spune:
leeloo2004 eu iau fier.
La ultimele analize mi-a iesit hemoglobina cam mica, dar nivelul fierului era ok.Oricum eu stiu ca e recomandat sa luam fier (pt a preveni anemia).
Lilly
24+ 
Andree27 spune:
AAAAA si inca ceva.....despre durerea care o am intre picoare acolo la terminatia piciorului mi-a zis ca tine mai mult ori de coloana ori de articulatii!E drept ca am avut probleme cu coloana,dar nu mai stiu ce sa cred!Voi ce ziceti?Gabitzule?
Andreea
Eric
andreap spune:
Salutare
Revin scurt de tot:eco e bine,fata a ramas..fata
,are 360g,perfecta(cica..
).Numai valorile pe artere sunt iar marite,de data asta pe amandoua
..recomandare:repaos si muuult somn.
Vestea proasta a venit de unde ma asteptam mai putin:de la analizele de sange.Varicela nu am....asta-i bine.Stiti ca eu Hep.cu virus C..povestea e lunga.Acum mi-a iesit si hep.cu Virus B
..am fost azi sa le repet;medicul zice ca nu se poate,e o eroare...oricum sunt cam 'varza'..asa ca pana nu vad ce este de fapt..nu am starea sa mai scriu
va doresc sanatate multa si pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
elena_g spune:
ANDREE...noi acusica(joi)facem 21 de saptamani...il simt dar destul de slab ...si asta de vreo saptamana ca nu-l simteam deloc.Acum de multe ori intuiesc ca este el,cateodata zic ca doar mi s-a parut.....nu e ceva evident..gata asta e puiul!
Eu am luat 30 de zile materna si tardyferon...cand l-am intrebat pe medic daca sau mai iau sau nu a zis ca ramane la latitudinea mea.Deci....oare sa mai iau...stiu ca in perioada asta (dupa 20 sapt.)avem mare nevoie de fier.Nici nu stiu ce sa fac...si acid folic am luat vreo luna la inceput dupa care a zis sa nu mai iau.Voi ce ziceti?
leeloo2004 spune:
Eu am alta problema - noaptea am niste dureri la incheietura piciorului, pe exterior (sper ca se intelege) adica cumva la sold - e mai mult o usturime - intepatura si chiar nu stiu de la ce mi se trage...parca imi amortesc soldurile...
Gabriela
24+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andree27 spune:
Elena mie dr mi-a zis sa iau acid folic pana in saptamana 12 si apoi sa nu mai iau!Cat despre vitamine eu prefer sa mananc cat mai multe fructe si legume si eu mananc si multe supe/ciorbe!!!Cat despre miscarea bebelusului e normal ca sa nu il simti foarte intens la inceput,dar dupa aia ai sa vezi cata miscare o sa-ti faca in burtica!Mie imi explica la inceput lumea ca trebuie sa il simt ca pe un fluture sau un peste!Eu nu l-am simtit asa ca am zis ca eu o sa am un bebelus nu un peste sau fluture!Acuma difera de la persoana la alta!
Andreea
Eric
Andree27 spune:
Leeloo asa la terminatia piciorului ,intre picoare sus,nu??????
Andreea
Eric
Andree27 spune:
Elena apropo si eu joi fac 23 de saptamani,adica maine...iuuppii ce trece timpul!
Andreea
Eric
Lilly79 spune:
Andree27 eu am luat vitamine (Materna si Elevit; nu in acelasi timp bineinteles).
Acum am ramas doar cu fierul si mai iau si iod (cand imi amintesc
). D-ra ginecolog mi-a prescris iarasi Materna, si-a zis sa iau doar atunci cand consider eu ca nu m-am alimentat corespunzator(cred ca in ultima luna am luat o pastila).Nici eu nu prea as vrea sa se faca mare,ca va fi mai greu la nastere si nici eu sa nu ma fac prea mare
, asa ca...nu mai iau.
Lilly
24+