Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
Mandarinutza, felicitari pt. dintiso, pupa puiul dulce si cuminte
Noi raporta pt. ieri primul cucui. ati citit bine, Andreiutz a cazut din pat ( vreo 40 cm) si are un cucui de toata frumusetea. povestesc eu acum calma, dar ieri era sa-mi stea inima-n loc.
v-am zis ca nu avem aici patut, l-am lasat dormind la mijlocul patului mare ( da' mare ! ), eu eram alaturi, cu usa deschisa intre noi, liniste totala, nici tv nici radio deschis, citeam. deodata aud 'buf' si oooooaaaaaooooooaaaaaa, am sarit imediat si l-am cules de pe jos, a cazut pe burta, pe covor.l-am impacat repede, l-am dezbracat sa-l controlez, in afara de frunte unde avea un 'banut' rosu n-am remarcat nimic, el vioi si zambaret.
am dat telefoane la toti care-mi puteau da un sfat , medici si prieteni cu bebei, toti au zis ca-i ok,sa nu-mi fac probl. daca e vioi ca asta-i prima cazatura, de-acum incepe distractia....
azi cucuiul nu mai e rosu ( i-am tinut un inel gingival rece, vreo 3 minute, mai mult n-a suportat), s-a maronit. mi-a trecut sperietura, daca nu era cu mine faceam mare scandal ca nu a fost supravegheat,dar asa, nu mai stiu ce sa zic, am fost alaturi, nu s-a auzit nici o miscare, nici nu-mi imaginez cum putea sa ajunga la marginea patului, era asezat exact invers....
asa ca fetelor, aveti mare grija, daca nu vor sa stea in patut sa stati voi in pat cu ei, ca uite ce se poate intampla.
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
papanash spune:
Roxana, mare alergatura cu depunerile astea de formulare si cereri pentru alocatie, trusou, etc.
Eu n-am primit prima alocatie, am primit-o pe-a doua in schimb, cica prima s-a intors la sursa fiindca nu am fost acasa cand a venit posta.
Pai mama lor de banditi, de ce sa mai merg eu inca o data sa depun cerere pt. prima, din moment ce apar in evidenta lor ca am copil nu e normal sa-mi trimita alocatia restanta automat in luna urmatoare?
Inca n-am depus cererea pt. aia 6 milioane , sa vezi distractie si atunci....de fiecare data ma intorc acasa scarbita de tara lu peste prajit, cu toata birocratia din lume adunata,altii fura pe rupte si noi pt. 2 lei amarati completam o mie de formulare.....
adimercedes spune:
Am facut si noi vaccin in seara asta: Infanrix Hexa, Rotarix si Prevenar. Lisa a plans, saracuta, si apoi ne-a tot certat pe limba ei. Am ajuns acasa, i-am dat sa pape, a molfait putin si "s-a cerut" la somn.
Maine pleaca mama spre RO . O sa ne fie tare greu, ca ne-am obisnuit cu ea, ne place sa o avem langa noi, ne-a ajutat mult, e topita dupa Lisa si Lisa are cu ea o relatie speciala, se joaca ele amandoua, canta, etc.
Ma duc sa ma culc, sunt zombie, ca ne lucreaza la baia de la dormitor, azi au inceput si au venit la 7:30am . Maine sper sa fie mai decenti...
Ne vedem maine.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
luy spune:
La multi ani ! pentru cele 5 luni implinite de sarbatoritii de astazi - iar "conduc" fetele
Scorul este : la .
Andreea Cristina de georgi_ana25
Stefania Daria de florentinalo
Alexia Rhiana de aurelia27
Matei de Aminoreanu
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte de fericire si dragoste, iar norocul si intelepciunea sa va fie tovarasi de nadejde !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Mai avem de felicitat ai si pe domnisoara Iepurica Antonia S-o servesca mami cu un suc de morcovi ?
Felicitam si fericita mamica, se pare ca a scapat usor de "criza dintilor"
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
papanash spune:
fetele, help, unde ma sfatuiti sa fac vaccinul lui bb , in afara de pediatru ? tre'sa ma programez din timp la o clinica privata sau pot merge oricand ? as vrea sa-i fac si alte analize, asa, sa ma linistesc eu ca e ok.
Yaia spune:
Intru scurt sa va salut!
Bebe doarme de vreo 2 ore (nescos afara!) iar eu fac acum o scurta pauza la scris teza. Sper sa o termin cat mai curand (2-3 saptamani), sa-mi iau de-o grija si sa pot sa ma bucur de bebe si de voi. :))
Pa.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
mandarinutza spune:
Multumim mult fetelor pentru felicitari!Am venit si noi de afara si ma pregatesc sa fac bagajele, maine plecam la Sinaia pentru 2 zile sa ne relaxam toti trei.Sper sa fie cuminte dulceata mea, e prima iesire la hotel.
Am sunat si pediatra sa intreb c ne recomanda pt dinti:Calgel si Nurofen sirop in caz de dureri mari.
Luy, chiar daca e iepuras, o sa mai asteptam cu sucul de morcovi.
Sim, imi pare rau ca ati avut patanii in weekend. Deocamdata daca pozez dintisorul nu cred ca se vede mare lucru, e in partea de jos si e destul de micut. Dar o sa incerc sa pozez dulceata cu piciorul in gura, roade tot!!! hi hi
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Andries spune:
quote:
Originally posted by danielle02
betty habar nu am de criteriile lor,putin imi pasa atata timp cat totul e ok si nu gaseste nimic in neregula...
roxana am incercat sa par sigura pe mine in toate si ca ma descurc la toate,fara sa las` vreo impresie mai nasoala asa,dar au niste teste pe care te pun sa le faci unde nu mai poti fi asa sigura,care te fac la psihic si cedezi usor,mai ales cand vine iar cu mormanul de foi pline de intrebari si raspunsuri iar tu trebe sa le dai pe cele corecte,atat m-am straduit intr-o zi sa raspund corect si sa nu par "dusa" ca am raspuns corect la doar 2 intrebari din 60 si cica imi zice ca nu asa se intampla cand ai un copil de 2-3 luni da` de unde stie ea?????
pozici
Ebonee(02/10/`07)
Mda, se vede ca stai in uk, asta imi aminteste de testul pentru functii de conducere pe care l-am dat acum cativa ani la mine in firma, era un test din o mie si una de intrebari, trebuia sa raspunzi la toate intr-un timp dat. Nu puteai sa stii care este raspunsul corect, de fapt nu exista raspuns corect, pentru ca intrebarile erau cat se poate de tembele, de gen 'cand la o intalnire se discuta in contradictoriu intre doua persoane, ce faceti?' si aveai patru variante de raspuns, toate patru foarte valabile si de bun simt, dar trebuia sa alegi una singura...hi hi...dar partea cea mai tare si care realmente m-a dat pe spate a fost rezultatul evaluarii, am primit un dosarel cu "vectori" de personalitate pe toate planurile posibile si imposibile, preferintele mele pe termen scurt si lung si proiectiile lor ...m-a apucat damblaua, nici daca le spuneam alora ce lapte-am supt de la mama nu ma "citeau" asa bine, erau acolo niste chestii pe care niciodata nu le-am spus nimanui si pur si simplu m-a izbit sa mi le tranteasca cineva in fata doar pe baza unui carnat imens de intrebari inofensive...
Andries
Sabina spune:
am venit si io de-afara!
mandarinuta, felicitari! wow, dintoasa mica! o pup tare pe Antonia!
sa stii ca e fain la munte, dar se topeste zapada.
Roxana, nu cred ca i se face rau. Ii era foame baiatului!
mai, trageti-ma de maneca.
la mine in dulap sta masina de tuns...si am in casa 2 barbati care sunt dornici sa ma tunda citez "ca Gica hagi"
mi-e sa nu cedez......
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo