Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by papanash

fetele, help, unde ma sfatuiti sa fac vaccinul lui bb , in afara de pediatru ? tre'sa ma programez din timp la o clinica privata sau pot merge oricand ? as vrea sa-i fac si alte analize, asa, sa ma linistesc eu ca e ok.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

papanash tu ai nevoie nu numai de vaccin, dar si de foaia lui bb (sau carnetul de vaccinari) completata si parafata. Ideal este sa gasesti un pediatru/medic de familie/medic de dispensar la care sa-l duci periodic pe Andrei, sa-i vada o evolutie in timp, n-ai nevoie de analize asa doar de verificare, ci de un "ochi" de medic priceput..
acum, daca nu ai timp sa cauti alt medic, du-te tot la nenea ala (suna-l si spune-i ca ai tu vaccin cumparat) si ori te duci la el la cabinet ori il chemi acasa si cu asta basta. Si cauta alt doctor ce naiba...unde stai?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

da andries,e exact asa cum ai explicat,din 2 timpi,3 miscari si cateva intrebari te-au zapacit de cap si iti spun ce ai mancat si acu o saptamana...

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pai...ce concluzie am tras eu...ca e de bine pentru Ebonee...asa copii masurati si testati din scutece trebuie sa fie cei mai cei...tu sa nu te lasi intimidata de tanti asta Danielle

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghelada spune:

Buna mamici fericite de dulceturi si papanasi.

Eu citesc destul de des pe forum pentru sfaturi si experiente de la altii, dar nu prea m-am tinut de scris.
Sa ma laud si eu daca imi dati voie cu minunea mea de fata care s-a nascut pe 15 septembrie 2007, la ora 7.30 dim, prin cezariana, avand 3,600 kg si 50 de cm.

P e dulceata mea o cheama Amalia Elena si va rog daca vreti sa ne adaugati si pe noi in lista voastra. Acum ca am vazut pitici de aceeasi varsta cu noi am sa urmaresc subiectul sa vad cum va descurcati.

Noi acum avem 4 luni si 2 sapt si bem laptic de la mami, plus ceva completare ca nu am destul lapte. Am inceput diversificarea cu suc de morcov si mar care ne place, si incercam si ceva piure de legume dar nu stim inca sa inghitim ca lumea. Mai mult desenam cu papaica pe noi.

Va doresc multa sanatate voua si bb-ilor vostri, ca asta este cea mai importanta

http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Bine ai venit Anghelada!!!

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Pai...ce concluzie am tras eu...ca e de bine pentru Ebonee...asa copii masurati si testati din scutece trebuie sa fie cei mai cei...tu sa nu te lasi intimidata de tanti asta Danielle

Isabela de

da,numai ca acu sunt eu in vizorul ei,fata e super ok si nu o mai "testeaza" asa mult,eu sunt capsata acum...

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Danielle, ce bine cA AI MAI DAT UN SEMN!
lasa, o sa se calmeze tipa, tu vezi de fata. de job si de familie cat de cat, si o sa fie bine!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Rnico, multumesc pentru parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Mandarinutza, ole-ola, primul dinte de Bucuresti !!!!
sper sa nu ma insel.
Ca primul-primul dinte e la Adrianaolimpia, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Gema, citit PM. Astept vesti in continuare, daca ai timp si posibilitatea.

Valentina, la 4 luni iti trebuie vaccin pentavalent, adica impotriva a 5 virusuri. Edit: cred ca ai vrut sa scrii infanrix hib. Da, asta e pentavalent. Trebuie sa intrebi la farmacie si sa ceri pe cel pentavalent, nu hexavalent (acela e de 2 si 6 luni ).

Danuta 36,
, poate fi vorba de hernie inghinala. Astea asa sunt, uneori se vad, alteori se mai retrag. Incearca sa stai intinsa, cu mina deasupra locului unde stii tu ca era gilma si sa tusesti tare. Daca se umfla cind tusesti e f probabil sa fie asta. Incearca sa ridici cit mai putin, etc..stii tu tacimul. Un consult chirurgical n-ar strica.

Sim, s-ar putea sa aiba soacra mea tarite, dar nu garantez. Banuiesc ca nu ai nevoie de o cantitate mare. Doresti, daca are ? merg joi la tara.

Mergi la inceput