Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Roxana, ma uimeste Andrei ce apetit are. Iarta-ma te rog, dar mi-am imaginat cum tata i-a dat tot ce a avut la indemina si n-am putut sa nu rid. Ce greutate si lungime are el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Teodora, ma bucur de vestile bune. Ca de obicei , transmiti calm si optimism. Nu stiu frate cum a putut sa te inhate pe tine o stare ca aia, dar ma bucur ca e spre bine.

Danielle, ma ingrozesti cu madama aia care vine sa te verifice. Teste..? Ce anume teste, poti sa ne dai un exemplu de 2-3 intrebari? La ce "suplicii" mai trebuie sa fie supusa o mama nedormita si care mai si munceste?
Hai ca am citi acum si postarea lui Andries..tu zici ca te-au citit de-a fir'a par cu cirnatoiul de intrebari ? Hmmmm...

Sabina, cum adica a la Gica Hagi ? Nu stiu si nici nu vreau sa mi te imaginez asa...cel putin pe unul din barbati nu-l inteleg. sfatul meu: rezista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, iuhuu, ce bine ca ai aparut. Te asteptam pentru stii tu ce. Imi pare rau ca am postat in acelasi timp si nu am vazut ca esti online. Te rog sa ma suni cand poti.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Danielle, ce bine cA AI MAI DAT UN SEMN!
lasa, o sa se calmeze tipa, tu vezi de fata. de job si de familie cat de cat, si o sa fie bine!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

o face eu sa se calmeze ca nu are nici un motiv sa se agite

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

anghelada bine ai venit mamico
magdaz
hai ca iti dau exemplu:
de cate ori plangi?
-de multe ori?
-cu motiv?
-ti se pare important motivul ptr care plangi?
-din ce cauza?
iesi des afara?
-de cate ori?
-cu motiv?
-ce faci afara daca iesi?
-stai mult?
te ajuta sotul/partenerul?
-la ce?/cu ce?
-ce stie sa faca el?
-de descurca cu bebelushul?
-se joaca cu el?
(la intrebarile astea am mintit eu cel mai mult de asta am iesit prost la bibilica,nu se joaca barbatii asa des cu bebelushii si nu prea au grija lor )

nu mai retin exact exact intrebarile dar daca imi mai face testul o data maine o sa retin si mai scriu,de fiecare data pune aceleasi intrebari dar exprimate diferit ca sa te duca in eroare

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Anghelada bine ai venit printre noi!

Teodora ma bucur sincer ca esti bine!

Magda multumesc mult pentru raspuns

Roxana ce mancacios e Andreiul tau!

Noi maine mergem la control si probabil ii va face si vaccinul,cel de la stat,ca asa ne-a recomandat pediatra asta a noastra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

sarbatoritilor de azi:Andreea Cristina de mami georgi_ana25,Stefania Daria de mami florentinalo,Matei de mami amironeanu si Alexia Rhiana de mami aurelia27!

Diwana multam de raspuns,eu te intrebasem de fier..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Buna fetelor si bebicilor,
Ne-am intors si noi de la Alexandria, drum fara peripetii (imi pare rau Sim pt problemutele cu Stefan).
Din pacate nu am reusit sa citesc din urma , am calculatorul ocupat de al meu. Dar de maine se duce la servici, asa ca am timp sa recuperez.
Nu am vazut decat ca Antonia are un dintisor , felicitari! (mai ales ca a iesit fara prea mare durere).
Ceea ce nu pot spune si despre noi, pentru ca micuta mea este atat de miorlaita si sta numai cu mainile in gurita, deci ne asteptam si noi sa iasa de la o zi la alta, mai ales ca gingiuta este alba si tare.
In alta ordine de idei, mi-a sosit stepperul comandat la Quelle, de abia astept sa ma apuc de un regim ca lumea de slabit si de gimnastica. Deocamdata l-am pus bine.
Va las acum ca iar sunt data la o parte...

fetele.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara
am reusit sa mai intru si eu , am pasat fata putin la tati , da nu prea vrea sa stea, asa ca scriu si eu repede, azi a fost doar maraita si a dormit destul de mult da numai langa mine, daca plecam imediat incepea sa maraie, febra nu a mai facut, cred ca e de la gingiute , da nu pare sa apara vre-un dintisor

felicitari Antoniei pt primul dintisor dar si papanashului Andrei care e un fomila, Rox cred ca mai bine asa decat sa te rogi de el sa manance si oricum cred ca bebeii nu mananca mai mult decat le trebuie (zic si eu)

Teo bine ai revenit, ma bucur sa aud ca esti bine , multi pupici

Anghelada bine ai venit

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

LA MULTI ANI! si la cat mai multe lunite
Andreea Cristina de georgi_ana25
Stefania Daria de florentinalo
Alexia Rhiana de aurelia27
Matei de Aminoreanu

poze