Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
prisi spune:
ma cheama printesa, revin la schimbul 3
o seara placuta
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
andreeaiosif spune:
a facut vreuna dintre voi vreodata un anticonceptional injectabil - din acela care are efect 3 luni?
daca da - imi spuneti cum v-ati simtit?
eu am facut si acum imi pare rau ca nu imi e bine si am sangerari... :(
myral spune:
Buna seara si de la noi!Eu intru mai rarut ca e sotiorul acasa, dar ma straduiesc sa citesc tot tot.Micuta mea e bine mai are putintei mucisori dar ne descurcam, nici acum nu sunt sigura ca a fost bronsiolita ca a trecut f repede, doar ne-am speriat f mult, bine ca nu i-am dat medicamentele.Am luat si noi vitamina c natural i-am dat cate 2,3 picaturi, nu prea stiu cate sa-i dau ca pediatra a zis ca ii da aciditate la stomacel dar ea ne-a recomandat diversificarea (pai sucul de fructe nu da aciditate?), eee , eu inca nu am inceput diversificarea, inca sunt in ceataAsa, am gasit si lanolin de la bioclin, sper sa aibe efect ca pata ei de la piciorus arata mai nasol era mai rosie si aspra acum parca se si cojeste pielea putinAm fost sa ne interesam si de alocatie ca nu primisem deloc pana acum si cica s-a bagat pe acelasi card cu indemnizatia si azi am descoperit ca asa e, ce chestie ca noua ni se spusese ca prima data vine la posta si abia apoi sa depunem cerere sa vina pe card.Dar nu ma plang.Mai vroiam sa spun ca ma bucur mult ca a revenit Danielle, ca Teodora e bine. Si Antonia are un dintisor, felicitari si urmatorii sa iasa la fel de usor! toate fetele si sper sa mai revin la schimbul 3, daca imi da voie sotiorulMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
betty78 spune:
Sabina stiam ca a mai scris cineva asta....si tocmai de acolo mi se trage problema.....mintea mea analitica a despicat firul in patru si uite unde am ajuns Oricum o sa vina o alta perioada frumoasa...si nu cred ca nu scap asa de usor de mamosul meu
Andries testul....m-ar interesa si pe mine
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Danielle, daca ai asa o pacoste pe cap nici nu ma mir ca te simti asa aiurea.
Teodora ma bucur ca esti bine, imi inchipui ca iti este greu fara bb langa tine, dar e pe maini bune si asa iti rezolvi si tu problemele saptamana asta, iar de sapt. viitoare o sa fiti iar impreuna, uite un sa-ti treaca dorul.
Noi azi am avut musafiri, o verisoara de-a sotului cu baiatul de 7 ani, care abia astepta sa-l cunoasca si sa se ''joace'' cu Cristi, dar surpriza a fost mare cand a descoperit ca nu sta in picioare si nici in fund nu sta singur....hihi......insa Cristi a fostb tare bucuros , a ras si avorbit aproape tot timpul, nu l-am mai vazut asa vesel si vorbaret......va dati seama ce fericita eram cand il auzeam....pupa mama un baiat.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
cecilia L spune:
Sim ti-am trimis un PM.
In seara asta nu cred ca mai intru, fac baie la baiat, apoi papa baiatul si eu am lipsa somn, asa ca daca baiatul adoarme devreme vreau si eu sa fac nani.
Noapte buna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2317102890101313810cSguxP
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by andreeaiosif
a facut vreuna dintre voi vreodata un anticonceptional injectabil - din acela care are efect 3 luni?
daca da - imi spuneti cum v-ati simtit?
eu am facut si acum imi pare rau ca nu imi e bine si am sangerari... :(
Andreea si David (31 aug 2007)
andreea,daca nu il aveai deja facut te sfatuiam sa nu iti faci injectia,sunt oribile injectiile,am auzit numai prostii despre ele,dintre care si matusa mea care si-a facut la fel,ptr 3 luni,acu cativa ani in urma si cand s-a gandit ea ca vrea bebe,au aparut si problemele.dupa atatia ani nici macar ovulatie nu avea,ii venea menstra cand si cand si acu face tratamente prin spitalele din Bucuresti ca sa ii vina menstra normal,sa ovuleze si sa ramana si ea insarcinata.alea 3 luni s-au facut cativa ani buni
pozici
Ebonee(02/10/`07)
magdaz spune:
Andreea, tie pentru ce ti-a fost recomandata aceasta injectie? in scop strict contraceptiv sau mai e si altceva? Ma gindesc ca trebuie sa mai fi avut si alt motiv dr tau ginecolog, ca daca vroia strict contraceptie avea la indemina alte lucruri mult mai simple.
Eu am avut 2 prietene (tot doctorite) care au facut asa ceva, dar era pentru tratrea endometriozei si stiu ca amindoua au avut efecte adverse destul de neplacute, greata, oboseala, caderea parului...Insa menstra le-a revenit dupa trecerea efctului preparatului. Ce ai facut : progesteron retard sau analogi de gonadotropine?
Roxana_G spune:
Hai ca savurez si eu momentul de liniste cat este Alex cu taica-sau in vizita la bunici. Oricum am muncit destul. A venit si tanti cea noua la curatenie, eu sper sa ne intelegem bine.
Danielle, m-ai facut curioasa. Mai ca as veni la tanti aia sa vad ce ma intreaba. Nu stiu daca mai tii minte cand am povestit ca mi-au facut un test in maternitate, ca sa aprecieze depresia post natala, si asa prost l-am facut ca m-am trezit urgent cu psiholoaga la usa. Dupa discutia cu ea s-a lamurit ca sunt eu cam dusa dar nu as face rau copilului si nici mie. Ideea e ca i se parea dovada de depresie faptul ca imi faceam oarecum griji cum ma voi descurca cu 2 copii, de parca e vreo mama care sa spuna 1 sau 10 e tot aia si nu e nici o problema in plus. La fel tot insista cum ca de ce am avut insomnii inainte de sarcina, evident nu a fost insarcinata ca sa stie cum e sa dormi cu 20 kile in plus pe calduri de 40 de grade.
Gabriela, Andrei nu le vrea pe cele de la Nestle deloc. Am incercat diverse combinatii.
Papanash, pupam cucuiul sa treaca. Si eu ma tem ca am ratat alocatia si indemnizatia de ingrijire copil, postasul de la domiciliul meu e un super smenar. Iti vine sa crezi ca de aproape 2 ani nu am luat alocatia pentru Alex? Pur si simplu nu imi aduce cupoanele. Acum ca mi-ai povestit si tu am decis sa sun maine sa verific ce e cu indemnizatia aia, ca am o presimtire ca am ratat-o. Sa stii ca restantele nu ti le da automat, eu ma duc sa fac cerere pentru Alex pentru ultimii 2 ani. Problema este daca nu imi aduce postasul cuponul nici de data asta.
Andries, si eu am facut un test din asta insa mie nu mi se pare ca m-au evaluat tocmai bine, desi am fost super sincera. Nu de alta, dar paream prea buna din descrierea lor.
Sabina, nimeni nu tunde nimic!
Anghelada, bine ai venit! Ai o dulceata de fetita.
Magda, pai nu e de ras, daca se ingrasa baiatul? Nu stiu cat are, ultima data cu boala nu l-au mai masurat si cantarit. Acum o luna avea 67 cm si 8.250 gr. Parca la 4 luni juma sa fi avut vreo 8500 gr. Nu stiu acum. Sa stii ca sunt altii mai lungi si mai cu greutate decat el si nu mananca asa cantitati industriale.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Danielle, dar nu e nimic in neregula cu intrebarile. Ii zici clar: da femeie, mai si plang uneori si evident cu motiv, si evident ti se pare important ca doar nu plangi sa impresionezi auditoriul. La asta cu iesitul tu stii cum iesi, astea sunt chiar tampite. Auzi la ea...cu motiv sau nu. Pai ce esti somnambula sa iesi asa aiurea pe strada. Iar cu barbatul de ce trebuie sa minti. Nu se joaca, nu se joaca. Eu i-as spune de exemplu ca al meu se descurca super bine dar nu prea e pe acasa ca sa demonstreze, ca asta e adevarul. Ce ii face? Ia spune-i sa il intrebe pe el, ce te intreaba pe tine. Eu zic ca te necajesti prea mult pentru asta sau te temi tu de efectul raspunsurilor tale mai degraba. Mai rau te chinuie sa vezi ce urmareste si cum ar trebui sa raspunzi, incearca sa fi mai practica si la obiect si nu ii mai dezvolta atata raspunsurile.
Myral, ma bucur ca e mai bine fata. Uneori bronsiolita asta trece si de la sine daca e virala.
Cecilia, sa vezi ce haios a fost baietelul de 5 ani al unei prietene cand a vazut-o pe Alex prima data pe la 7 luni. A zis ca e draguta dar are numai 2 dinti. Cam asa si la voi.
Ma duc sa ma dushulesc si eu pana vine familionul. Revin.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze