Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Magda, sar'na de oferta, dar am rezolvat. Un coleg de-al meu era in delegatie la Piatra Neamt si la intoarcere s-a oprit la mama la Bc si i-a dat ea.

Teo, ma bucur ca esti bine si ca ai venit acasa.

Rox, nu a vomat fara motiv, i-am indesat eu ceaiul de menta pe gat si cand l-am ridicat l-a vomat. Nu pot sa iti spun cum s-a strambat cand i-am bagat ceaiul in gura Azi si-a revenit, a dormit chiar si la pranz, nu mai face kk apa, deci e OK. Ramane misterul - de la ce? Am 2 alimente pe lista sau varianta cu atinsul de catre cineva pe manute desi cred ca daca era asta facea mai urat.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Zmeul meu vorbeste si se joaca cu tati, nu are chef de somn. Cred ca e fericit ca nu il mai doare nimic. Ii facusem baita pe la 8 juma, dar nici gand sa adoarma dupa, asa ca l-am pasat la tati si eu scriu pe DC

Povestioare

Mergi la inceput

Revin mai tarziu, ma duc sa fac o incercare sa il adorm.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello din Bicuresti, ne-a facut tati surpriza si a venit sa vada cucuiul si sa ne aduca acasa. Scuze, nu stiu acum care mami zicea de tatici ca fac alea-alea cand raman singuri, eu sunt mai geloasa si am ramas un pic pe ganduri, dar daca a venit sa ne ia chiar cred ca-i era dor de noi, il asteptam miercuri.
ori nu i-au iesit ploile....

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am rezolvat si cu vaccinul, am facut programare la Medlife, la control si vaccin la dr. Marcu Cristina, am inteles ca e fondatoarea Medlife, sa vad cum o sa fie maine si va povestesc.

Andries, as vrea si niste analize, sa vad ce zice si dr.,am auzit de destule cazuri cand la un control de rutina s-a descoperit nu stiu ce boala ( vezi Liana Stanciu ).Si in plus o ecografie ceva ( chiar nu ma pricep la astea, singura data eu am fost internata cand am nascut )sa ma linistesc in leg cu cazatura.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara ! Acus' incepe schimbul 3, nu ?

O iau iar de la coada cu raspunsurile.
Sim, imi pare bine ca si-a revenit Stefan . Care ar fi alimentele suspecte ? Vezi ca ti-am trimis PM
Teo, bravo pt vestile bune Imi inchipui ca ti-e foarte dor de Mihnutzu, insa trebuie sa te gandesti ca asta a fost cea mai buna solutie. O sa treaca si saptamana asta, e bine ca ai multe de facut, in felul acesta va trece si timpul mai repede, tu o sa fii "back in business" si-l vei avea curand langa tine. Te imbratisez tare-tare !
Rox, de ce nu ai facut cerere sa-ti intre alocatia direct in cont ? Sa stii ca o poti face si acum. Ca pe tine nu cred ca te va gasi vtreodata postasul acasa. A, succes cu noua menajera ! N-o cheama Loredana, nu ?
Danielle, nu stiu in ce masura te ajuta tanti aia, cred ca mai mult stress iti provoaca ea de fapt, tu te straduiesti sa "dai bine" in fata ei, iar asta nu inseamna decat inca un factor de presiune asupra ta. Eu zic ca e bine ca statul se intereseaza de soarta copiilor, dar asa cum povestesti tu mi se pare mult prea exagerat. mamica stresata !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Andreea Cristinade mami Georgi_ana25
Stefania Dariade mami Florentinalo
Mateide mami Aminoreanu
Alexia Rhiana de mami Aurelia27

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanash, Andreiutzul tau tocmai a intrat in Clubul bebelushilor zburatori ! In el deja sunt inscrisi oficial Yannis de Annisia, Stefan de Sim, Maria mea, Sara de Gabriela, Andrei de mami25_7... Ar mai fi si Mario de betty, el e mai mult aviator, ca sa zicem asa, dar oricum l-am inscris si pe el... Dupa cum vezi, accidente de genul asta se intampla. Stiu ca nu e o consolare pt tine si inteleg ce ai simtit cand l-ai vazut pe jos, ca doar am trecut si eu prin asta. Important este sa nu mai repetam greselile. Vorbeste maine cu dr si spune-i de cazatura, cu siguranta va incerca sa te linisteasca. Cel putin pediatra mea, cand i-am povestit de cazatura Mariei, a ascultat f.linistita si senina ...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana pai,a spus clar ca trebe sa ia parte la aceste activitati si sotul,dar cine o asculta?intrebarile astea cica fac parte din programul asta a lor de stresat lumea ca nu ma intreaba pur si simplu,sunt toate scrise pe foi si eu trebe sa aleg raspunsul corect,in functie de asta ma coteaza cu puncte si vede cat de prost stau,nu mi le pune ea asa din cap ca i-as fi raspuns scurt si la obiect,nu m-as chinui sa dau raspunsul corect,daca i se pare ca am raspuns mai "deplasat" la o anumita intrebare,atunci sta de vb cu mine sa vada unde`i baiul si ma descoase asa bine...
in fine,nu crede ca as fi capabila sa fac rau copilului sau mie,si-a dat seama unde-i buba,dar nu vreau sa ma mai lungesc ca nu are rost.
daca eu nu fac nimic,nici ea nu poate sa imi impuna nimic...incearca doar sa ma faca sa ma simt mai bine (cred) si sa fiu eu sigura ca nu sunt singura si ca ii pasa la cineva de mine si de parerea mea...

cecilia nu ma deranjeaza asa tare ca vine,ca doar nu am de ascuns nimic,ma enerveaza ca mai vine pe nepusa masa,cand eu chiar nu sunt pregatita sa ma intind la taclale cu ea sau casa imi e vraiste,chiar ma bucur ca vine,dar e stresul acela ca sa fie totul perfect...

luy esti o dulce

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara, fetelor, am cumparat vaccinul si ca sa-mi fac o idee am intrebat si de vaccinul Infarix hexa cel care se face la 6 luni. La Sensiblu il au la reducere de la 280 ron la 230 ron. Asa ca daca sunteti doritoare, dati fuga pe la farmacie si interesati-va , se pare ca este bataie pe vaccin.

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput