Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Marta, nu mai pui vreo poza noua cu pufoasa ta?

Lavinia, am tacut. Mi-e foameeeee si de aia imi vine sa vorbesc de mancare. Tocmai mi-a sosit pachetul de la mama si erau bunatati in el, asa ca salivez

Maria, ma descurc si cu prajiturile, dar nu sunt preferinta nr 1. Mama e as la astea.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by prisi

Teo ma bucur ca esti bine draga mea, iar de Mihutzu nu treb sa-ti faci asa mari probleme, e pe maini bune si la o aruncatura de bat, ajungi relativ repede sa-l pupacesti si tzup inapoi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Asa e scumpa mea,dar e casutza trista rau fara el!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teo, noapte buna. Pozele sunt facute inainte de episodul kkceala. Care a trecut, oricum si sper sa nu mai apara. you

Marta, senchiu. De mare e mare...smecher

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

cuscra ,cuscra si noi te iubim pentru ca esti o duamna speciala

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

ca tot veni vorba de cuscre eu am ramas fara, dar l-am vazut azi in niste poze recente pe fostul ginerica si pe mamica lui si aratau fff bine, da nu mai stiu unde am gasit linkul ala ,ca citeam din urma si nu am retinut capitolul de mamici da mai caut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Pontez si eu la schimbul trei, da' scurt ca mi-e sooomn!

Teo, si somn usor.

Sim, vaz ca ti-ai facut rost de taratze. Spor la borsh. Facem un targ? Si spor la caprioara. Sa-mi dai si mie reteta, dar dupa ce o testezi tu. Eu n-am incercat decat iepure. Al doilea a iesit mancabil. Haios ursuletz. Mai, dar ce iti seamana! Parca din ce in ce mai mult!

Lavinia, din cate imi amintesc eu din schema minume pe care i-am aplicat-o lu' fi-mea, branzica de vaci poti sa ii dai cam la 5 luni jumate si carnea dupa 6 luni. Sau asa s-a potrivit la noi...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

lavinia ,eu ii dau carne de pui ,fiarta separat ,adica nu cu legumele ,pe care o pasez si o amestec cu piure ,eu lapte nu pun in piure pun supa .Branzica inca nu i-am dat ,cred ca pe la sase luni ii voi da branzica facuta-n casa .

Mergi la inceput

Cuscra,te tzuc dulce !
Si pe Sim,Marta,Lavinia!
Deja dorm pe taste!
si acum sa fiu sadica:stiti ce bine este sa dormiti fara vreo grija?E bestial!

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sim am mai pus cateva sapt trecuta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, stiu ca se putea in cont, dar nu am dus extrasul atunci. In fine, poveste lunga. Am dat de una care a zis ca prima data nu se poate decat prin posta, abia apoi am aflat ca se putea. Dar oricum, indiferent ca ma gasea sau nu postasul, el e obligat sa lase cuponul. Si... o cheama Maria.

Danielle, si eu m-am prins unde e buba, cel putin asa cred. Dar daca nu se poate cum vrei tu poate gasiti o cale de mijloc. Baba cloanta asta nu il sperie?

Sim, parca iti propusesei sa scoti bucatareasa din mine. Hai acu pana nu incep serviciul! Dulce ursuletul...leit mama ursoaica.

Papanash, stiu ca trebuia sa duc extrasul...darrr...Remediez problema saptamana viitoare.

Teodora, lasa sentimentalismele ca ma apuca bocitul (ti-am zis cum sunt eu cand am bucurii) si pe urma ce raspund eu daca plang cu motiv. Mama, am niste nervi pe aia de o streseaza pe Danielle de m-as duce pana acolo sa o torturez si eu pe ea.

Prisi, acum ca nu ma mai vede Annisia, putem sa iti curtam fata? Ca de restul nu ma tem.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Nu puteam sa plec fara un tzuc special pt. Ana!Te pup ,iubita,si ai grija de tine!
Si mai aveam o restantza pt Magdaz:esti o scumpa ca-ti amintesti mereu de mine,desi n-am interactionat des pe-aici!

Mihnea

Mergi la inceput