Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by prisiquote:
Originally posted by bikmaria
cuscra ,cuscra si noi te iubim pentru ca esti o duamna speciala
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
ca tot veni vorba de cuscre eu am ramas fara, dar l-am vazut azi in niste poze recente pe fostul ginerica si pe mamica lui si aratau fff bine, da nu mai stiu unde am gasit linkul ala ,ca citeam din urma si nu am retinut capitolul de mamici da mai caut
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Pe bune am postat inainte sa vad mesajul tau. Deci hai la intalneala sa vedem daca mai rade baiatul asa fericit la Miru. Sau la tine. Deh, dupa problemele de la noi, constat ca e bine sa se aiba la suflet si cu soacra.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
ana ce-ti fac puiuti?
teodoro cum sa fi sadica mai draguta ,tocmai ai promis ca te faci o duamna si mai speciala .
Roxana_G spune:
Va pupic. Noapte buna. Ma duc sa culc fata ca uitasem sa ma mai uit si cat e ceasul.
Rox ,
Poze
sim_stoian spune:
Ana, of course ca iti dau reteta. Daca vrei iti dau si o reteta de iepure ca am gatit la iepuri de m-am saturat. Mai am una de fazan, daca ai zburatoare de asta. Pt caprioara am studiat mai multe retete si m-am oprit la 2, cred ca o sa le combin. Oricum, am o portie mai mica sa o fac in we, drept test ca sa stiu daca mai trebuie retusata reteta sau merge asa. Iepuri tot fac de vreo 2 ani, e o reteta cu masline pe care am ajustat-o dupa placul meu.
Marta, le-am vazut pe alea, speram la altele E asa de scumpa!
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
.
Teodora, lasa sentimentalismele ca ma apuca bocitul (ti-am zis cum sunt eu cand am bucurii) si pe urma ce raspund eu daca plang cu motiv. Mama, am niste nervi pe aia de o streseaza pe Danielle de m-as duce pana acolo sa o torturez si eu pe ea.
Rox ,
Poze
Mi-ai ,,citit'' starea de spirit in seara asta!
x 1000 ori!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
prisi spune:
quote:
Prisi, acum ca nu ma mai vede Annisia, putem sa iti curtam fata? Ca de restul nu ma tem.
Rox ,
Poze
poze
mihailescu teodora spune:
Good night,iubitele!
Imi trebe un elevator sama ridice d-aici(nu din cauza kilelor,zau.m superglue pe scaun!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
sim_stoian spune:
quote:
Prisi, acum ca nu ma mai vede Annisia, putem sa iti curtam fata? Ca de restul nu ma tem.
Rox ,
Poze
Hehehe, repede te bagasi pe felie
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
prisi spune:
Sim nu am mai facut de mult poze cu ea , dar o sa vad maine ce dispozitie are si poate o bag la o sedinta
poze