Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

Va multumesc danielle02 si magdaz pentru raspuns!
Da, am urmarit efectul de antico + este adevarat ca am endometrioza.

Am gacut megestron (substanta activa: medroxyprogesteronum).

Nu am alte reactii decat sangerare – la nivel de picaturi dar nu se mai opreste... Practic dupa nastere (31 aug) mi-a venit o singura data data menstra, dupa ce am facut injectia (la 1 nov) si de atunci tot imi vin niste picaturi de sange.
Efectul antico s-a terminat pe 31 ian 2008 dar picaturile tot mai vin :(

Ce pot face?
Magda, ce ma sfatuiesti?
Dr mea zice ca nu am ce face decats a astept ca vor trece. Am emotii sa nu ma deregelz mai rau...

multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Myral, ne bucuram ca Elisa e mai bine Acum poate o sa te poti bucura si tu mai mult ca e sotul acasa.
Mi-am adus aminte ! Gema, tu intrebai zilele trecute cum sa faci sa pui poze. Ai 3 variante, alege-o pe cea care ti se pare mai comoda:
1. le atasezi la un mail si-l trimiti pe adresa comuna septoct2007@yahoo.com
2. intri pe contul comun de pe flickr.com ( intri cu userul septoct2007 si parola este tot aceea de la mailul comun ) si le incarci acolo ( e simplu, alegi optiunea "upload" )
3. iti faci propriul cont pe flickr.com si trimiti o invitatie sa-ti vada pozele catre userul septoct2007
Daca ai nevoie de ajutor, spune-ne ! Vrem sa va vedem !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Salutare...apar si eu...cam rar, ca nu reusesc sa fac fata nazdravanului meu, care doarme peste zi maxim 1 ora intre mese...in rest e cam in brate... ca nu prea vrea sa stea singur...cu diversificarea,sunt foarte in urma...am ramas doar la sucuri...pt ca i-am dat intr-o zi si supa de legume si a facuta kk foarte inchis si tareeeee...asa ca mai mergem pe sucuri...prima data a fost mar simplu, apoi i-am pus si morcov, si apoi putina, putina mandarina...seara cereale in laptic...in rest nimic...mi-e frica...decand cu kk ala interesant... poate de saptamana viitoare incep cu supa de legume iarasi...

Felicitari sarbatoritilor...si primului dintisor...
Va pup...noapte buna

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, asa cum ti-a zis si Luy, suntem cateva patite deja. Te inteleg perfect, cucuiul sa treaca.

Rox, uitasem sa iti spun ca nu m-ai trezit dimineata pt ca aveam telefoanele pe silent. Ma trezise Stefan pe la 8 si ceva si ne bagasem impreuna la un somnic mic.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ana,ce masinuta frumoasa si practica are Vlad...sa o foloseasca sanatos.
Danielle,sa se bucure dulcetica Ebonee de jucarii si de lucrusoare , dar cel mai mult de o mami dulce... Legat de vizitele doamnei nu te mai stresa...
Carpatina, cum reusesti sa te imparti intre Ioana si job?

Nana,multa sanatate lui Andrei si asteptam vestile bune.

Sabina,sa va bucurati de "tanculetz"Gheo , iar cu tunsul...eu zic sa rezisti...
Adimercedes,felicitari pentru delicata Lisa ...bine ca s-a linistit dupa ce v-a certat...
Alehiam,superbe"mutritele"lui Robert.
Veroboroda,felicitari pentru dulcetica Bianca.
Andries,sanatate micutului Victor.
Prisi,Afibebe,pupam micuti maraiti sa le treaca...
Mandarinutza, felicitari pentru Antonia. Drum bun si distractie placuta.
Andreeaiosif,felicitari pentru David.
Valentina22,felicitari pentru micul crestin.
Papanash,pupam pe micutul Andrei sa-i treaca cucuiul...
Anghelada,bine ai venit.
Roxana, pupam Andrei papacios...daca copilul vroia ...tata cum sa nu-i dea?
Teodora,ma bucur ca starea ta e buna .

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am bagat-o pe mama-n ceatza.....
zice: cand ati programat botezul ?
( asta dupa sfaturile cu diversificarea, ca sa-i dea ea supitza si suculetz si eu nu si nu...)
io: mama, ne-am hotarat sa-l lasam pe el sa ia decizia asta, de ce sa-l botezam noi ortodox,daca el o sa vrea alta religie? sa decida singur la majorat mai bine.
a facut mama o fatza.......
bine, mama ne stie ca suntem un pic dusi cu pluta, i-am facut mai multe faze....cand m-am maritat am sunat-o din aeroport sa o anuntam ca plecam in luna de miere....nu m-a crezut pana n-am ajuns acasa si i-am aratat certificatul....
cand am fost prima data in vizita si cu bb, am sunat la usa si l-am lasat pe Andrei in scoica dormind in fata usii, noi ne-am ascuns dupa scari si cand a deschis usa s-a trezit cu copilul 'abandonat', vorba ei- daca n-a facut infarct atunci inseamna ca-i sanatoasa tun....
cred ca aia de-o supravegheaza pe Danielle02 imi lua copilul de mult...

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Bine ati venit, Anghelada si Amalia ! Am admirat pozele, dar mai ales personajul principal, e o dulcetzica frumoasa dar asa miiiica . M-am obisnuit sa vad poze cu bebei de 4-5 luni, ea in pozele acelea cat avea ? 2 luni ? Sa mai puneti poze recente... Am remarcat si tatic foarte implicat, bravo lui ! Mi-a placut tare poza in care Amalia doarme la tati pe burta, dar ea e cu fata in sus. Noi am experimentat numai pozitia "pe burta cu fata in jos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
anghelada-bine ai venit! ce fain doarme bebe pe palmele lui tati

bombonica ...23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

,am intarziat la schimbul 3?

Mergi la inceput

papanash ....

Mergi la inceput