Produsele ARDES
Raspunsuri - Pagina 2
tatiana83 spune:
Elyanne, adik la centrofarm sigur sunt made in Italy?
Multumim
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
elyanne spune:
M-am exprimat aiurea ... nu stiu sigur, dar daca nu uit, cand mai trec pe la farmacie, ma uit...
Ziceam ca le gasiti la centrofarm si acolo va puteti uita pe cutie... spre deosebire de comanda on-line...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Seablack spune:
Denumirea exacta a cremei: CREMA EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE NON-TERMO; 90,00 Ron. Eu am luat un tub de 250 ml. Este destul de grasa, adica nu pot sa ma dau decat seara inainte de culcare sau in timpul zilei daca stiu ca nu plec nicaieri in acea zi. Rezultatele se vad (oricum am aproape trei luni de cand o folosesc):piele arata mai bine si pantalonii stau altfel pe mine, hainele in general.Eu observ o diminuare a cantitatii de celulita.plus ca miroase fain.
Samponul se numeste: SAMPON-TRATAMENT ANTICADERE PAR CU SERENOA REPENS; 52,00 Ron. este foarte ca lumea. Eram disperata in iarna de cat de mult par imi cadea.De cand ma spal cu el s-a diminuat considerabil cantitatea de par cazuta.Eu,cel putin, sunt foarte multumita.Mai ales ca imi gasesc greu un sampon.Pana sa nimeresc unul bun ii fac sotului colectie.
Le-am gasit si in farmacie (cum am scris si mai sus), dar sunt mult mai scumpe. Eu le-am comandat de pe site si comanda am primit-o extrem de repede. Le-am comandat joi noaptea si sambata pe la 12.30-13.00 era curierul la mine la usa.
Pana acum....sunt multumita!
Hopes spune:
draga mea, si eu sunt din Iasi
imi poti spune de la ce farmacie le-ai luat?
pe mine ma intereseaza crema de fata
Seablack spune:
Le vazusem (acum trei luni) in CITY FARM de pe St cel Mare. Numai ca eu le-am comandat de pe site!
Hopes spune:
pe site le-am gasit si eu dar mi s-a prut exagerat pretul transportului.
Eu lucrez zilnic cu firmele de curierat si cel mai scump e 10 ron/KG
Ei sar calul serios cu 30 ron, de asta am intrebat daca ai gasit in Iasi.
merci mult
te tzuc
carm3n spune:
seablack,
ma bucur ca la tine creama a dat rezultate. iar samponul este din italia, daca nu ma insel?
daca-mi permiti, pentru caderea parului eu ti-as recomanda herbology cu chinina ( sampon + balsam) de la sensiblu. nu sunt scumpe. noi le-am folosit si au dat rezultate.
tatiana,
pe produsele care sunt din italia scrie ca sunt din italia, cele facute in romania scrie pe ele ca fac parte din "linia oana turcu". partea proasta e ca firma din iasi este importator exclusiv a produselor ardes adica...vor aparea inevitabil si alte produse "imbunatatite". partea buna e ca se vor chema "oana turcu" :).
vad ca esti din bucuresti, daca vrei iti dau cadou sa testezi crema anticelulitica, mai am jumatate de cutie, avea 1 kg deci a ramas suficienta. expira in octombrie. in felul acesta o sa poti decide in cunostinta de cauza.
ralu27 spune:
Bun fetelor
Eu sunt din Iasi, stiti unde gasesc produse ardes?
La ce farmacie?
Am avut crema anticelulitica si a dat rezultate bune.
Lo_li_Ta spune:
As vrea si eu sa comand o crema anticelulitica, dar oscilez intre cea non termo pomenita de voi (care vad ca e made in Italy) si cea cu iedera din linia "Oana Turcu"...spuneti ca astea facute de ea ar fi mai slabe? Uleiul de migdale l-a incercat careva?
Maria27 spune:
M-ar interesa si pe mine o crema anticelulitica.
Oricum cea mai convenabila (daca ai 220 RON) e cea la 1000 ml.
Eu am folosit alta de la magazinele naturiste (de fapt doua pana acum) si prima a avut efect mai mare decat a doua,pentru ca avea efectul acela termo.Eu ma impachetez si in folie,si stau si 1.30 cand am timp.
Oricum n-as avea timp sa o folosesc de 2 ori pe zi,e prea mult. Nu imi placea ca mirosea urat, am aflat mai tarziu ca de la camfor,dar toate asa miros,astea cu efect de incalzire,pt ca au camfor (aici astept solutii) si se ducea si repede maxim 2 saptamani.
Oricum sunt profesionale asa se zice.
Eu am 10-15 kg in plus si zona abdomenului ma supara cel mai tare,dar si coapse,fund,chiar si maini.
Dar vreau ceva bun, sa o foloseasca si mama,care are peste 93 de KG la 1,64.Ea face impachetari si cu foloie fara nimic,si transpira.
Si am si o prietena,care vrea sa o incercam.
M-ar tenta si fiolele de slabit.
Si sa inteleg ca conteaza de unde provin?
Apropo cine stie de un pot procura pudra pt impachetari cu ciocolata,si cat costa?