Produsele ARDES

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mellody spune:

Eu am cumparat din Bucuresti ,crema extraforte pt slabire Ardestermo!..am luat la 500 ml, destul de mult costa 153 ron si nu e buna de nimic!! Este o mare mare porcarie aceasta crema ,scuze de limbaj ,dar la mine nici macar nu inroseste pielea nimic ,pielea e la fel de alba ca si cum m-as da cu o crema obisnuita .Cat despre senzatia ca iei foc eu nu am simtit deloc ca iau foc ,m-am masat pana n-am mai putut vreo 30 min pe un picior, doar doar voi simti ceva si nimic ,dupa ce ma dureau mainile de la masaj de nu mai puteam parca aparuse o usoara senzatie de caldura,dar cred ca mai degraba de la masajul energic pe care l-am facut nicidecum de la crema.chestia cu senzatia ca iei foc cred ca este o mare minciuna iar persoanele care au scris pe forumuri ca iau foc de la aceasta crema cred ca sunt angajate la Ardes sau ii fac reclama sau au cel putin un contact cu aceasta firma! Rusine sa va fie ca pacaliti lumea ,nu cred ca la alte persoane a avut efect si la mine nu, pt ca nu sunt eu mai speciala decat celelalte incat sa nu aiba efect acea si nici macar nu sunt grasa ,doar vroiam sa scap de celulita si sa dau jos cam 1 cm de pe coapse.Deci nu cumparati ,cum a mai spus cineva mai sus ,cred ca produsele ardes din Italia sunt mult mai bune pt ca la noi ajung ca de obicei toata porcariile iar Oana Turcu nu vad cum a putut ea sa imbunatateasca o crema care si asa era buna si avea efect ,concluzia e ca nici nu mai vreau sa aud de Ardes ,poate daca voi ajunge vreodata in Italia sa-mi exact de acolo dar aici in Romania totul este o mare afacere si escrocherie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Mellody, ai un ton cam agresiv .

Daca nu ti se potriveste tie un produs, nu inseaman ca e bun de nimic, poate pur si simplu nu e pentru tine. Din cate am citit eu, la alte fete a avut efect.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput