Produsele ARDES
Tocmai am descoperit, pe internet, produsele Ardes si sunt foarte atrasa de ele. Vreau sa comand cateva, dar avand in vedere ca nu sunt tocmai ieftine, as dori sa stiu parerile celor care le-au folosit deja.
O zi(noapte) buna fetelor!!
Si multumesc !
Raspunsuri
Seablack spune:
chiar nu foloseste nimeni aceste produse?!
se pare ca nu am nici o sansa sa aflu ceva!
ralcat spune:
Si eu imi puneam aceeasi intrebare. Chiar nimeni, nimeni ?
Ba pardon, ia te uita ce am gasit:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=46441
Acu hai sa studiem.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia, Crisa
Alex, Andrei
carm3n spune:
Am luat din Italia, acum mai bine de un an crema "RIDUCENTE EXTRAFORTE NON TERMO" (Crema superattiva per il massaggio snellente del corpo con alghe iodate, centella, ippocastano, edera, luppolo e sali organici dello iodio.) de la Ardes si a fost super.Nu am cine stie ce celulita dar, ca tot omul, am si eu. S-au vazut rezultatele dupa doar cateva utilizari mai mult decat atat aveam niste bubite de la parul crescut sub piele( in urma epilatului) si infectat, s-au vindecat, desi inainte am incercat n creme.Mirosea si foarte frumos.
Cand am terminat-o ( 250 ml ) am vazut o reclama in presa despre "minunata" crema anticelulitica de la Ardes, formula imbunatatita( hopaa! de Oana Turcu ), dupa o reteta de Ardes Cosmetici Italia. Dar nu scria nicaieri unde poate fi gasita la noi, era doar o sugestie de pret recomandat in farmacii. Asa ca iau Bucurestiul la picior, din farmacie in farmacie si nu gasesc nicaieri. Dau cu search pe net si gasesc pe un site, pe vremea aia nu exista varianta de cumparare on line de pe ardes.ro. Cumpar ( lacoma!!! ) o cutie de 1 kg de "Crema Extraforte pentru slabire" Termo, de data asta, ma gandisem ca e mai buna. Mare teapa mare! Nu e buna de nimic.Mai si miroase ingrozitor si inroseste pielea foarte tare. Am insistat, am zis ca poate poate, mai am jumatate de cutie.
Intre timp am mai cumparat din Italia de la o Erboresterie crema pe care o luasem prima data. Mi-am facut si rezerve. Am mai cumparat si gel de dus. Crema de corp nu am incercat deoarece folosind crema respectiva in fiecare zi sau la 2 zile, nu am nevoie de altceva. Crema de fata folosesc alta marca,la fel demachiant si restul pentu ingrijirea fetei, sunt multumita si nu am de ce sa le schimb.
Din cate stiu, Oana Turcu a luat Franciza ( exclusiva) Ardes pe 10 ani, sediul central e la Iasi, asta-i si motivul pentru care se gaseau in farmacie la Iasi si nu la Bucuresti. Se joaca putin de-a imbunatatitul cu formulele originale, poate sunt rautacioasa si la altii chiar functioneaza, in ceea ce ma priveste am sa cumpar produse Ardes din Romania doar daca am sa vad ca scrie pe ele "Made in Italia", altfel...
Seablack spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Am gasit intr-o farmacie o parte dintre aceste produse, dar AU NISTE PRETURI EXAGERATE!! Crema extraforte non-termo 1000ml pe site este la pretul de 222 ron, iar in farmacie 290 ron!!
Voi risca sa iau de pe site crema extraforte si samponul tratament anticadere par si daca voi fi multumita de ele voi mai comanda si altele (sunt multe care ma tenteaza!!)
OK, o zi buna!
fianna spune:
Aveti cumva idee daca aceste creme sunt ok de folosit in cazul in care alaptam? Eu am una, nu mai stiu care, anti-celulitica de care am fost multumita, dar nu scria nimic pe ea. Acum ma intereseaza cea anti-vergeturi dar nu vreau sa ma risc sa o iau dc nu o pot folosi cat alaptez.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
cristicross spune:
Stie cineva care este crema de slabire, anticelulita si antivergeturi ? Adica cea care le combina pe toate trei? Aveti rezultate ? le-ati folosit intre timp?
Seablack spune:
Buna fetelor,
Sunt super incantata de produsele pe care le-am cumparat din aceasta gama. Si ma refer la sampon tratament anticadere par, crema antirid cu ulei de vizon si crema extraforte anticelulita!Consider ca merita achizitionate.
O zi buna va doresc!
tatiana83 spune:
Buna Seablack!
Ai rezultate cu crema anticelulitica extraforte?Cineva a scris mai sus (Carmen) ca nu vazut deloc rezultate de la crema extraforte, ca a fost o mare teapa, ca bune sunt produsele Ardes, dar cele din Italia...
Te rog sa imi dai si mie detalii..ca nu stiu ce sa mai cred..
Imi poti spune si cat te-a costat crema anticelulitica?nu de alta dar preturile de la subiectul de acum 2 ani nu mai sunt sigur valabile acum...
Le-ai luat de pe site produsele?sau din farmacie?
Iti multumesc mult de tot!
ps:eu merg la masaj anticelulitic, dar as vrea sa folosesc in paralel si eu o crema buna acasa...pentru ca la salon merg 2-3 sedinte pe saptamana..
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
camy062004 spune:
Seablack,vreau si eu tratamentul impotriva caderi parului se gaseste si in farmacie?
elyanne spune:
Am vazut ca produsele ardes se gasesc la farmaciile centrofarm.
Asta daca vreti sa fiti sigure ca's cele made in italia...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica