*Gravidute&Mamici de IASI* (21)
Raspunsuri - Pagina 13
kriss79 spune:
maine, Iulius Mall, ora 18..se propusese in fata Libr Carturaresti...
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
quote:
Originally posted by slimatei
e superba alessia aici..bine ca ca e mereu..dar aici imi place cel mai mult...imi vine sa o mananc...
pot sa ma mandresc ca eu am facut poza!
am facut si eu niste snitele, noroc cu raluca
... chiar nu mai stiam ca sa fac de papa!diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
aeperju spune:
intalneala placuta! ne pare rau ca nu putem veni si noi :( dar ramane sa ne povestiti si, f important, sa faceti poze multe.
emma
moldoveanca spune:
Kriss, tu cum o aduci pe pitica ta?In carut,sau in marsupiu?Te rog sa-mi raspunzi ca nu stiu cum sa-l aduc pe voinicel.Sau voi fetele care aveti pitici mici?
teo
anymony spune:
Fetele eu zic ca daca bb nu e greu e mai usor in marsupiu, daca e mai marut in carut, desi la urcat pe scarile rulante e cam greu. Daca nu avem treaba poate venim si noi...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
moldoveanca spune:
Da Anymony la asta ma gandeam si eu ,ca scarile alea sunt cam greu de urcat,eu cred ca o sa vin cu el in marsupiu.Deci ramane in fata la librarie?
teo
addiana spune:
merge si cu marsupiu dar cred ca e mai comod pt mame cu carutul. este lift in mall deci nu sunt probleme nici la urcat nici la coborat.
teo din cate stiu eu kriss vine cu carutul, dar pana la urma fiecare vine cum ii este mai comod!
am vazut ca vrei sa pui poze... da copy la pagina cu pozele! nu stiu cum sa explic mai bine!
raisa deja e "stresanta" ... nu ma mai lasa la calculator, imediat vine la mine si ma cheama peste tot "mami, bino bino!!!!" 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
mihamora spune:
Andreea - intalnirea e maine la 18.00 la mall la parter, libraria Carturaresti.Te asteptam.
Emma - multumim frumos, sigur o sa facem poze.
Teo - eu vin cu carutul, imi e mai usor asa,cum zicea si Diana, este lift si nu sunt probleme.Copie linkul care iti apare sus cand esti pe pagina cu poze si da 'paste' la noi.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!