*Gravidute&Mamici de IASI* (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

cand e intalnirea maine? poate ajungem si noi!

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

intalnirea a ramas la 18. ramane sa vedem daca ne adunam jos si apoi urcam sau ne gasim sus...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Andrea, intalnirea e maine la ora 18 la Iulius Mall.
Eu zic ca e ok in fata la Libr Carturaresti cum propusese Oana parca..
cine avea nunta in martie? ca si noi avem pe 2 la ciric..inca nu ne-am hot daca mergem..dar sincer as vrea..macar sa mai ies si eu cu lumea..chit ca stam 2/3 ore cat e pauza intre 2 alaptari:)

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kriss eu zic sa mergi la nunta chiar daca o sa faci vreo doua ture pt alapatat. o sa-ti prinda bine! schimbi atmosfera!

edit
: acum am citit mai bine si am vazut ca vrei sa stai doar 2-3 ore... crezi ca se supara cineva daca lipsesti jumatate de ora, adica sa te duci s-o alaptezi pe alessia si sa te intorci iar la nunta? eu asa am facut, si la cumatrii si la 3 nunti si la revelioane si alte petreceri care au fost in perioada alaptarii exclusive!!!! si eu nu am permis, si venea si sotul cu mine, deci lipseam amandoi!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

uff...tare greu mai reusesc sa va citesc.Daca sunt amindoi baietii acasa nu am acces la calculator (tre' sa stau cu ei) iar daca sunt doar cu Andrei(Vlad e plecat cu Cristi cu bicicleta) parca sunt mama cangur.Stiti ce greu e sa te speli pe miini cu bebe in brate?.

Deci va intilniti de 2 ori?
Miine la Maal si la Oana cind?Pe 8 martie ar fi bine la mine-ca-mi sarbatoresc iedul cel mare.
Si eu tre' sa ma duc la un botez in martie-tare as vrea sa pot sta mai mult dar sugica asta mic nu sta fara tzitza mai mult de 2 ore.Doar daca-i da mama noaptea cereale sau altceva.

Hai ca nu ma mai lasa miriila,s-a plictisit si ma cearta(be,be,be,be-zice Andrei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mai,mai nu va mai gaseam ati scris o gramada.Eu am avut musafiri zilele astea si nu am mai reusit sa intru pe net.Si am auzit ca va intalniti maine.Cu bebei sau fara?Ca eu char nu am cu cine sa-l las.Tati e plecat iar buni a stat azi cu noi si nu putem sa o rugam si maine.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Teo, cu bebei!te asteptam

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

http://cards.webshots.com/sm/forward.fcgi

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

e superba alessia aici..bine ca ca e mereu..dar aici imi place cel mai mult...imi vine sa o mananc...

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Eu incerc sa va pun poze dar nu reusesc,scuze
Unde ne intalnim?

teo

Mergi la inceput