*Gravidute&Mamici de IASI* (21)
Raspunsuri - Pagina 12
amironeanu spune:
cand e intalnirea maine? poate ajungem si noi!
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
addiana spune:
intalnirea a ramas la 18. ramane sa vedem daca ne adunam jos si apoi urcam sau ne gasim sus...
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
kriss79 spune:
Andrea, intalnirea e maine la ora 18 la Iulius Mall.
Eu zic ca e ok in fata la Libr Carturaresti cum propusese Oana parca..
cine avea nunta in martie? ca si noi avem pe 2 la ciric..inca nu ne-am hot daca mergem..dar sincer as vrea..macar sa mai ies si eu cu lumea..chit ca stam 2/3 ore cat e pauza intre 2 alaptari:)
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
kriss eu zic sa mergi la nunta chiar daca o sa faci vreo doua ture pt alapatat. o sa-ti prinda bine! schimbi atmosfera!
edit: acum am citit mai bine si am vazut ca vrei sa stai doar 2-3 ore... crezi ca se supara cineva daca lipsesti jumatate de ora, adica sa te duci s-o alaptezi pe alessia si sa te intorci iar la nunta? eu asa am facut, si la cumatrii si la 3 nunti si la revelioane si alte petreceri care au fost in perioada alaptarii exclusive!!!! si eu nu am permis, si venea si sotul cu mine, deci lipseam amandoi! ![]()
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
Nonna76 spune:
uff...tare greu mai reusesc sa va citesc.Daca sunt amindoi baietii acasa nu am acces la calculator (tre' sa stau cu ei) iar daca sunt doar cu Andrei(Vlad e plecat cu Cristi cu bicicleta) parca sunt mama cangur.Stiti ce greu e sa te speli pe miini cu bebe in brate?.
Deci va intilniti de 2 ori?
Miine la Maal si la Oana cind?Pe 8 martie ar fi bine la mine-ca-mi sarbatoresc iedul cel mare.
Si eu tre' sa ma duc la un botez in martie-tare as vrea sa pot sta mai mult dar sugica asta mic nu sta fara tzitza mai mult de 2 ore.Doar daca-i da mama noaptea cereale sau altceva.
Hai ca nu ma mai lasa miriila,s-a plictisit si ma cearta(be,be,be,be-zice Andrei)
moldoveanca spune:
Mai,mai nu va mai gaseam ati scris o gramada.Eu am avut musafiri zilele astea si nu am mai reusit sa intru pe net.Si am auzit ca va intalniti maine.Cu bebei sau fara?Ca eu char nu am cu cine sa-l las.Tati e plecat iar buni a stat azi cu noi si nu putem sa o rugam si maine.
teo
kriss79 spune:
Teo, cu bebei!te asteptam
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
slimatei spune:
e superba alessia aici..bine ca ca e mereu..dar aici imi place cel mai mult...imi vine sa o mananc...
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita
...si o broscutza ![]()
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"