*Gravidute&Mamici de IASI* (21)
Raspunsuri - Pagina 14
mihamora spune:
Teo - nu ai avut nevoie pana acum, de aia nu l-ai vazut
nici eu nu stiam ca este...
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
este sigur lift doar ca e "ascuns" bine dupa niste usi mari sau ce-or mai fi...
adica, cum intri pe usa principala si treci de scarile rulante, faci la stanga, si imediat pe stanga e liftul, la parter parca e si o capela in aceeasi directie, sunt si rampe pentru carucioare, deci daca va luati dupa rampe ajungeti la lift!!!!
e clar... le am cu explicatiile!

diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
addiana spune:
am sarit repede cu explicatiile cand nici nu era nevoie, doar ne intalnim la parter...
eu tocmai am vorbit cu soacra si pot sa o las pe raisa la ea, deci maine vin doar cu denisa pe care o voi lasa la locul de joaca!!!! deci tot don'soara raman!@
sau o imprumut pe amira??! cine mai vine cu 2 copii? mai am de la cine sa imprumut unul???!!!
si raisa (05.03.2006) 
ghinetz spune:
Buna seara. Eu gata, am adormit doi copii si acum la forumit (mi-am laut laptotpul in camera cu Victor, asa ca aici ma prinde dimineata)
Kriss, pozele facute in parc - alea facute de Diana, da - sunt fff frumoase. Sunt poze de pus in calendar, pe bune. Felicitari mamaicutei pentru ca a facut asa un ingeras. Si, desigur, felicitari fotografului. 
Eu maine vin cu caruciorul. Mie mi se pare mul mai comod. Am sa ajung pe la 18,30. Va gasesc eu. Daca nu dau de voi... va caut la un numar de telefon. Sper doar sa nu fie maine ff aglomerat.
Miha, pe unde ai umblat azi? Nu te-am vazut. Mihaaaaa!!!!
Nonna lasa, ca se termina ea si vacanta asta. Desi, eu zic ca Diana, la mine ori ca e vacanta, ori nu...la cat sta Stefan acolo. Abia pleaca si deja e 12.
Vorbeati de nunti. Eu am nunta in martie. La Bucuresti. O sa merg cu Victor. Pe Stefan nu-l mai iau, ca si asa nu stiu cum o sa ma descurc.
Gata, ma duc sa vad ce mai fac fetele la Scutece. Deci sunt in zona. Revin
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
am facut si eu niste snitele, noroc cu raluca... chiar nu mai stiam ca sa fac de papa!
aha, la mine s-au si terminat de mancat intre timp...
Foto Ralu
addiana spune:
azi chiar a fost liniste pe-aici!! ahaa, stiu de ce! a lipsit miha!
oare a prajiturit ceva pentru maine???
va urez tuturor noapte buna si ne vedem maine dimineata la o cafea virtuala si pe seara la una adevarata! 
si raisa (05.03.2006) 
mihamora spune:
Ok, noapte buna Diana!Asa de rapid la culcare, vrei sa arati bine maine...![]()
Ella este acasa cu Biencuta ei![]()
Bine ati venit!
Miha, ce ne-ai pregatit bun?
Oana, a plecat soacra?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
Sper sa ma insel...
Dar Miha zicea de aseara, nu mai stiu daca aici sau prin alte locuri, ca se simte obosita fizic si nu numai. Sau, ceva de genul asta...
Sper sa nu fi intervenit ceva. MIHAAAAAAAAA!!!!!!!!! Hai apari de undeva!!!!! Nu ne lasa sa ne facem griji.
Sper ca e in regula totul.
Foto Ralu
slimatei spune:
quote:
Originally posted by addianaquote:
Originally posted by slimatei
e superba alessia aici..bine ca ca e mereu..dar aici imi place cel mai mult...imi vine sa o mananc...
pot sa ma mandresc ca eu am facut poza!
am facut si eu niste snitele, noroc cu raluca... chiar nu mai stiam ca sa fac de papa!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
poti ,poti sa te mandresti...
nu mai vb d'le de carne (sau era snitzel de soia..?
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita
...si o broscutza Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"