Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Deny75, cand trebuie facut acest vaccin? Pana in 2 ani? Sau intre ce luni? Nu e periculos? Iti multumesc pt.raspuns.

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

ZINA,noi am facut ROR-ul la 1 an si 3 luni.Daca vrei sa afli mai multe,da o cautare pe google.Eu asa am facut si pana la urma am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne intepam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dianocica spanac cu orez, sau poti incerca cateva picaturi de lamaie in el (eu asa imi pun mie cand mananc spanac cu oua prajite...)

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

spanac simplu:
un pic de ulei, o lingurita faina, las 30 sec cat sa se lege, adaug spanacul (cubulete congelate marca du jardin), acopar cu apa+lapte (jumi-juma) si las la foc mic pana fierbe bine spanacul. completez din cand in cand cu apa/lapte. la sfarsit pun sare. de regula pun si usturoi pisat dar copiilor nu le place. ianis prefera si o lingura de piure de cartofi langa, marc papa spanacul ca atare. adaug ou fiert cand servesc. la marc numai galbenus.

mancare de broccoli:
calesc un pic de ceapa (un pic de ulei+un pic de apa), adaug 1 morcov ras fin si-l calesc si pe asta peste ceapa, acopar cu 1 deget de apa 10 minute, las sa se inmoaie la foc mic, adaug buchetele de broccoli (direct din congelator), acopar cu apa, adaug un strop de sare/vegeta, adaug 2-3 linguri de cus-cus (paste de-alea mici, dar astea nu sunt obligatorii) las pana broccoli-ul se sfarama singur, ramane ca un piure grosier, (in timpul fierberii completez cu apa daca e cazul), la final trebuie sa ramana asa ca un sos, adaug sare daca mai trebuie si o lingura de smantana. nu mai necesita blenduire sau zdrobire, cel mult dat un pic cu furculita prin el. servesc cu carne de pui maruntita.

yagmur, tin pumnii pt controlul ala. dar nu te stresa prea tare. ianis are strabism si abia din primavara asta incepem exercitiile de corectie pt ca era prea mic sa coopereze. sper sa nu fie cazul pt ca tu si asa stai nasol cu timpul liber.

anateo, cat suc de rosii pui la spanacul cu carne? as incerca si eu... noi suntem din aia cu fiert cu lapte, cu suc de rosii n-am mancat :)))

zina bine ai revenit. nu stiu sa-ti spun despre vaccin dupa tratamentul acela. dar iti pot spune ca noi am facut acum (la 1 an si 1 luna) priorix-ul (sau ror-ul cum se mai numeste). sper sa nu fie nimic legat de autism, cert este ca nu exista o legatura dovedita. nu am timp acum, dar te rog cauta la 'parintii intreaba...' un subiect cu numele 'mi-e frica de priorix'. acolo gasesti discutii pe aceasta tema. sanatate!

laura, acum citesc cate cuvinte stie dani. pai scuze... dar marc stie mama si atat! plus pasareasca aia a lui cu silabe fara sens ;) ce pana mea vrei? :))) al tau e geniu fata de al meu! na, vezi ca fac si io comparatii?! dar nu ma stresez, chiar nu are rost, vine si randul nostru ;)

anateo, mi-au placut enorm pozele. si mai ales ca toate jucariile sunt imprastiate! deci nu numai la mine e harababura non-stop! :))) de abia astept sa-i vad si pe ai mei dormind impreuna...

nu pot sa nu remarc ca periodic apar fete care nu au scris de mult timp. scriu cateva mesaje si dispar din nou. nu am in cap numele exacte, DAR... curaj! scrieti mai mult de 2-3 mesaje, nu se supara nimeni ca scrieti rar! orice postare e binevenita!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

si acum intrebare: ce ii fac eu la o mancare de spanac sa aiba gust? i-am pus morcovi mici, un pic de ceapa, un pic de usturoi, un pic de sare. nu are nici un gust. :( si e pt d, care o sa mi-o arunce in freza, si nu pot sa il condamn :((

Iti spun cum fac eu spanacul pentru noi, si anume cu carne, bulion si otet e atat de bun!
Reteta pentru copil mic se poate adapta, si anume o faci cu suc de rosii si zeama de lamaie... dar trebuie sa se simta bine gustul acrisor.
Hai sa zic reteta pentru adulti, de aici se poate adapta si la aia micii.
Fierb bine carnea, apoi pun 1-2 cepe (taiate pestisori, solzisori sau cum s-or fi numind), peste vreo 10 minute pun si spanacul, peste inca vreo 10 minute pun bulionul - mult - (eventual amestecat cu faina), plus otetul si sarea. Si iese un deliciu!
Pentru copii se mai pot amesteca si alte legume, in cantitati mai mici... dar deja exista ceapa, spanac si rosii, deci pentru o masa sunt suficiente legume. Iar carnea se poate pune la urma, tocata marunt.
Cand faceam pentru Roxana, in aemstecul asta puneam si galbenus de ou, uneori si orez, dar cu multa zeama de lamaie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Iarasi pe fuga..
Am apucat sa vad minunatele soferitze.. e clar trebuie sa-mi iau si eu carnetul.... ce mari au crescut; adevarata domnisoare.
Vazut poze de la Anateo... sint niste scumpi....
In rest citit pe fuga, bagat la cap, scos din cap...
Fost la doctor: Luca numai unde trebuia nu s-a uitat.. ii ziceam uite becu' crezand ca se uita in flashul care ii era bagat in ochi, el se uita pe tavan.... ; facut control fund de ochi si m-am dus vaca si m-am intors vaca: adica nu se vede strabism, sa mai vin peste un an, ca el are pliurile epicante (ce scrie pe net despre asta m-a ingrozit: ceva cu Down si alcoolism fetal). Deci, s-ar putea sa nu aiba nimic, decat maica-sa cu stolu' ei.
Ktrinel, cand vb cu mama ta o intrebi ce este cu acest diagnostic?? Daca se poate...
Fug sa-i fac de papa, ca am trimis dadaca acasa..
Pupicesc minunatele

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by anateo2004
-are un mod unic de a dansa un picior e relativ fix si se invarte in jurul lui,si din cand in cand aplauda.cam astea imi vin in minte

Poate unic pentru Romania ca si la noi se poarta, chiar aseara ma uitam ca s-a invartit o gramada si ma gandeam sa vin sa va povestesc

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by anateo2004
-are un mod unic de a dansa un picior e relativ fix si se invarte in jurul lui,si din cand in cand aplauda.cam astea imi vin in minte

Poate unic pentru Romania ca si la noi se poarta, chiar aseara ma uitam ca s-a invartit o gramada si ma gandeam sa vin sa va povestesc

da da si Isabelle danseaza la fel si se invarte pana ameteste si cade

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

yagmur, nu e vorba de nici un down..forma ochilor lui seamana asa..pe de parte , inteleg ce a vrut sa zica...dar ar trebui sa fie si alte simptome...la cluj sunt cei mai buni la ofta pt copii..dar e mic inca ..nu cred ca pot ei confirma nici un strabism..vorbim pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dans din asta prestam si noi dingreu..pana pica lata..

laura, vezi, de-aia nu-mi place mie forumul asta ...ca avem tendinta gresita de a inghiti tot , ca pelicanii...de a compara de la 1 la 1..etc..stai calma ca e Ok Dani...stiti destule...a mea nu zice nimic inteligibil si nici cu directie...

Mergi la inceput