Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 17
Donia spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
imi aduc aminte de o cunostina a Doniei care se intreba: merita nu merita? te-ai scos cu doi copii, nu te-ai scos?
Dar si ca iar ma apuca! Ce sa merite frate? Asa imi aduc aminte cum ma uitam la ea incercand sa inteleg...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
de mult vroiam sa va recomand cautarea in INDEX-ul DC-ului.
la diverse intrebari, atunci cand simtiti nevoia de si mai multe pareri. pe mine m-a ajutat deseori, mai ales cand e vorba de sanatatea copiilor si diverse medicamente.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79532
yagmur, poti citi despre problemele ochisorilor cautand in index, exista subiect separat. nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme, eventual cere o a 2-a opinie. n-as sta 1 an cu morcovul undeva... pana la urmatorul control...
tuturor
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Laura13 spune:
mamici
trebuie sa ii fac sumar de urina. am luat pungi din acelea de la farmacie dar habar n-am sa le folosesc. ma puteti ajuta? please!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
laura, nu au instructiuni ? ...vezi ca in capraru eera exemplificata faza, nu stiu daca mai e de actualitate...daca pungile sunt la fel..
dupa ce ii faci igiena, ar trebui sa lipesti saculetzul intre picioare. are ceva in sensul asta?
sa stii ca ar fi cam de datoria celor de la spital sa faca procedura, sa se asigure ca nu a fost contaminat cu nimic, etc...aici se face la spital.
lizzy spune:
uitasem sa va spun de manuela - acs. m-a sunat ieri, saptamana asta a inceput recuperarea, spunea ca se simte mai bine, iar saptamana viitoare ajunge si pe la serviciu si respectiv pe la un calculator ;)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Donia spune:
Asa am chef sa ma bag si eu in vorba, dar nu stiu ce sa zic...
A, in primul rand o plangere: nu se incarca defel linkul cu trenuletul de pe youtube!
Bun...
Altceva... clubul relaxatilor... remember? Cristi e mebru fondator, cine se mai inscrie? Julia se subintelege, ca are pile
Deci al meu odor cel minuant si dulce (dandusa, nu numai ca sunt mai dulci cu lingurita, dar dureaza mai mult, ai timp sa-i savurezi, nu-i termini dintr-o imbucatura )... reiau: al meu odor e tare relaxat, la noi toate animalele fac ca calu (mama ma-sii de cacofonie, ca e atat de greu s-o eviti!), zice ma-ma (rar de tot in ultimul timp), papa si mai ce? Zice aaaaaaa tare si apasat pentru Roxana... parca mai era un cuvant... deci zice vreo 3-4 cuvinte in total. In schimb zambeste fermecator si eu cred ca asta-l va ajuta mult in viata, deci cultiv trasatura asta , danseaza si canta, o sa fie un adevarat magnet social... si dupa cum turuie pe limba lui imi dau seama ca o sa fie bun de gura, asa ca viitorul suna bine. Mai face niste chestii faine cu cuburile cand are chef, baga formele cand are chef, insa in general e intr-o continua miscare... si imi amintesc ca si Roxana a avut o perioada destul de lunga tot asa, ca ma uitam disperata cum singurul ei joc era de a darama ce ii construiam eu. Si pana la urma a ajuns si ea bine, cand a avut chef sa treaca la o alta etapa a trecut.
Da-ne Doamne sanatate ca in rest o sa le facem pe toate! Si vorbesc serios.
Asa ca eu pledez pentru rabdare, desigur ca fiecare dintre noi ii stimulam in continuare, dar sunt atat de draguti, nu vi se pare? Pentru unii e momentul sa vorbeasca, altii se concentreaza pe mers, altii hranesc papusile, altii construiesc turnuri cu cutiile de conserve, altii danseaza si canta, altii conduc, altii deseneaza... cate mai avem inca de decoperit!
Ce mi se pare foarte important acum, e sa pompam in ei dragoste si bucurie, sa pregatim terenul emotional. Pentru ca intr-un mediu propice toti vor inflori, mai devreme sau mai tarziu. Decat frustrare ca nu baga formele, mai bine o tura de pupacit si ras, cu asta ii hranim mai ales acum. Si pe plan intelectual vrem sa ii vedem crescand, dar vor creste mai bine daca le transmitem constant emotii pozitive.
Si cica nu stiam ce vreau sa zic...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
deny75 spune:
laura,intai se face toaleta cu apa si sapun,apoi lipesti punguta si astepti sa faca pipi dupa care,cu grija ,rastorni continutul pungutei in flacon.Sa ai mare grija sa nu-si dezlipeasca punguta.Oricum cred ca la baietei e ceva mai greu.
Zina spune:
Multumesc pt.raspunsuri, dar dupa tratamentul cu antibiotic pt.stafilococul auriu cum este oare?
Va pup,
Zina si bebe Rares
deny75 spune:
Azelia are 38.3 temp.S-a trezit cu temp.asta dupa somnul de dupaamiaza.I-am dat nurofen.Azi a mancat bine,s-a jucat,nu-i curge nasul.Oare e de la dinti?!Mi se pare um pic cam mare temp.sa fie de la dinti.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by deny75
Azelia are 38.3 temp.S-a trezit cu temp.asta dupa somnul de dupaamiaza.I-am dat nurofen.Azi a mancat bine,s-a jucat,nu-i curge nasul.Oare e de la dinti?!Mi se pare um pic cam mare temp.sa fie de la dinti.
DENY mami de AZELIA 26.10.2006
POZE
incearca sa-i pui sosete cu otet
la noi a mers de doua ori...,chiar si cu temp de 39
muulta sanatate
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)